Dodaj do ulubionych

Green Day vs Tokio Hotel i Blog 27

IP: *.kromera.osiedla.net 04.03.06, 15:38
Ten temat w zupełności nie oddaje tego co chciałabym napisać... Chodzi o to,
że przy takich durnych gwiazdach jak Tokio Hotel czy Blog 27 stare dobre
zespoły jak Green Day, Nirvana itp. zupełnie zanikają... Ludzie nie zuważają
już tego wyjatkowego stylu tych zespołów, ale przed ich oczami ciagle śmigają
identyczne zespoły, młodzi ludzie, którzy nie rozumieją jeszcze jaką
odpowiedzialność ściągają na siebie zaczynajac grać, są gwiazdami jednego
sezonu ! więc prosze, napiszcie co o tym myślicie (mile widziane wszelkiego
rodzaju odpowiedzi !)
Obserwuj wątek
    • neder Re: Green Day vs Tokio Hotel i Blog 27 04.03.06, 15:43
      Dla mnie nowy Green Day = Tokio Hotel. jesli chodzi o wartośc artystyczną. Stary
      jest ok.

A pisząc, że Green day gdzieś tam znika w zalewie gwiazdek jednego sezonu to
      chyba nie wiesz o czym piszesz, albo po prostu piszesz, zeby coś napisać. Przy
      American Idiot byli wszędzie. Nawet w kiblu na Centralnym ich puszczali.

pzdr
    • Gość: sezzam dziecko, jeśli jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 16:08
      użyjesz nazw NIRVANA czy GREEN DAY w jednym zdaniu z tokio hotel czy blog27, to
      cię znajdę i #########!
      • Gość: ja Re: dziecko, jeśli jeszcze raz IP: *.chello.pl 04.03.06, 16:13
        jeszcze raz postawisz obok siebie nazwy nirvana i green day to cię znajdę i...
        • Gość: sezzam Re: dziecko, jeśli jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 16:23
          a żebyś wiedział że postawię
          • Gość: ja Re: dziecko, jeśli jeszcze raz IP: *.chello.pl 04.03.06, 16:31
            postaw sobie czuba na głowie.
            • Gość: sezzam Re: dziecko, jeśli jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 19:04
              nie, dzięki.
              • Gość: ja Re: dziecko, jeśli jeszcze raz IP: *.chello.pl 04.03.06, 19:37
                to słaby z ciebie pankowiec smile
                • Gość: LorciA Green Day IP: *.kromera.osiedla.net 04.03.06, 19:43
                  Dobra, też uważam że American Idiot było wszędzie, ale dla mnie Green Day wcale
                  nie jest równe Tokio Hotel, TH to dupki jakich mało, ale jeśli o to chodzi, to
                  juz prędzej TH wzoruje się na GD !!!
                • Gość: sezzam Re: dziecko, jeśli jeszcze raz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 22:17
                  no trudno, jakoś przeżyję.
    • Gość: iks igrek zet Re: Green Day vs Tokio Hotel i Blog 27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 19:52
      A... szczęka mi opadła. Green Day co prawda nie jest na poziome Blog27, ale
      Nirvanie do pięt nie dorasta! Jak mogłaś... Toż to profanacja sad A a propos
      tematu właściwego, to narzekanie na upadek muzyki na tym forum było obecne już
      wieeeeeeeeeeele razy. wink
    • misiak38 Re: Green Day vs Tokio Hotel i Blog 27 04.03.06, 20:08
      ja bym się jakimis blogami i tokijskimi hotelami nie przejmowała,za parę
      miesięcy nie będzie już o nich słychać a Nirvana czy GD będzie zawsze.

--------------------------
      ...It`s 6 o`clock in the morning
      I open my eyes and I think about.....
      • caesar_pl Re: Green Day vs Tokio Hotel i Blog 27 04.03.06, 20:43
        Tokyo Hotel tez uzywa tylko 5 chwytow gitarowych,dokladnie jak Nirvana..
      • Gość: Lorcia Re: Green Day vs Tokio Hotel i Blog 27 IP: *.kromera.osiedla.net 05.03.06, 20:26
        No też tak uważam, ale denerwujamnie te wszystkie młode dziewczyny szalejące za
        tokjo .. uncertain
      • Gość: Lorcia Re: Green Day vs Tokio Hotel i Blog 27 IP: *.kromera.osiedla.net 05.03.06, 20:27
        Też tak uważam, a fanki tokjo... są głupie ( chodzi o muze jaka lubią )
        • bubot Re: Green Day vs Tokio Hotel i Blog 27 06.03.06, 10:44
          e tam nic nowego, th to taki bojsbend, ale zrobiony na rokowo-pankowo żeby 13
          letnie niuniue miały za kims szaleć. ten wokalista to... myslalem ze to
          dziewczyna, straszny zespol, straszna muza, wwzystko straszne.
          fanów unikam jak ognia, bo pewnie w głęboka dyskusję o muzyce nie ma sie w co w
          dawać.
          niech się szybko skończa i niech ich już nie będzie.
          o blog 27 nawet nie wspominam
          robienie sobie z singla z coveru przez jakies dwie smarkule to szczyt
          wszystkiego, brak słow.
    • Gość: kill_yourself Re: Green Day vs Tokio Hotel i Blog 27 IP: *.aster.pl 06.03.06, 12:49
      Problemem jest raczej to, że przy zespołach prazentujących taki poziom jak Blog
      27 albo Tokio Hotel nawet taki zespół jak Green Day (a nigdy go nie lubiłam, w
      przeciwieństwie do Nirvany) wydaje sie grć porządną muzę...

Ale w zasadzie to żaden problem - wystarczy wyłączyć MTV czy innego 4funa i
      puścić sobie scoś, co lubię.
    • mucha_na_dziko1 Re: Green Day vs Tokio Hotel i Blog 27 06.03.06, 14:52
      Nawet nie porownuj Green Day (zespo, z tradycja) z tym ciotowatym badziewiem
      Tokyo Hotel!
      • Gość: Lorcia Re: Green Day vs Tokio Hotel i Blog 27 IP: *.kromera.osiedla.net 06.03.06, 17:48
        Ok, nie będę...
        • Gość: teddy boe Re: Green Day vs Tokio Hotel i Blog 27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:00
          kurde, zgadzam się że American Idiot w kiblu na centralnym to przegięcie i ze
          Green Day się mocno skomercjalizował, ale... to jest przynajmniej zespół z
          tradycją, a ci faceci poznali się w szkole a nie na kastingu. No i Green Day w
          przeciwieństwie do Tokio Hotel (jakos mi głupio pisać tę nazwę wielkimi
          literami) ma coś do powiedzenia. No i można przecież poweidzieć, że "stary GD
          jest ok" (conajmniej ok jak dla mnie), a czegoś takiego nigdy nie powiemy o TH.
          Nie ulega wątpliwosci, że Nirvana zrobiła w muzyce dużo więcej od Green Daya.
          Jednak sądzę, ze autorowi tematu chodziło raczej o to, że przy zalewie taniego
          pseudorocku innee, lepsze zespoły z jakąś historią i większą iloscią pozycji w
          dyskografii niż 1 zanikają. Osoby w wieku 13-14 lat (na moje nieszczęście tyle
          mam) nie interesują się, że oprócz ich Bloga27 i Tokio Hotel istenieje również
          jakaś muzyka, która rzeczywiście jest rockiem. To na serio smutne. Ale niestety
          nic chyba nie można zrobić bo moda na "tró mrok" jest jak każda moda, wykreowana
          dla pieniędzy i można tylko się modlić, zeby mineła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka