marcin_lisc 07.03.06, 12:36 Witka mam pytanie czy ktos się orientuje w cenach nagrań w studiach powiedzmy dema mile widziane były by jakieś stronki ;P POZDRO dla kolegów z kapelki NO SMOKI www.nosmoki.art.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Człowiek Re: Studio nagrań IP: 195.20.110.* 07.03.06, 13:51 Ceny zaczynają się od 20/h - zależy jakie studio, gdzie, co chcecie nagrać, czasem można się umówić na kwotę za gotowy materiał zamiast za godz. No i na tym rynku jest dużo amatorszczyzny, lepiej wcześniej spokojnie posłuchać gotowych produkcji - czy nam pasują. Zrobienie dobrego miksu jest kosztowne i tak naprawdę nie każdy, kto uważa że ma "studio" jest w stanie to zrobić. Warto też wiedzieć czego się oczekuje, krótko mówiąc potrzebny jest producent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nagrany Re: Studio nagrań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 13:59 Polecam jako realizatora dzwieku Pawla Nowackiego! Naprawde facet ma talent,wizję i zajmuje się projektem od początku do końca i nie bierze ogromncyh pieniędzy. Byłem pod wrażeniem jego profesjonalizmu w czasie produkcji swojego demo. Ma też stronke, ale wizytówke gdzieś zapodziałem.. na pewno znajdziesz w necie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś