mirandel1 10.03.06, 19:00 Ostatnio na kilku forach spotkałam się z dziwna opinia że Slipknot nie gra metalu.Niestety nikt nie poparł tego jakimiś konkretnymi argumentami... Może tu mnie ktos oświeci Ja uważam ze Slipknot gra metal. W końcu ten gatunek jest taki różnorodny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kres_ludzkosci Re: Slipknot=metal??? 10.03.06, 19:56 a jaka cecha sprawia, ze cos jest 'metalem' skoro 'metalowe' sa kiepszczacki slipknot, nudne, jak nic na swiecie iron maiden, przereklamowane post-led-zepelin metallica i geniusze z meshuggah. mysle ze przy odrobinie 'dobrej/zlej' woli mozna metalowym kawalkiem nazwaz 'i want you' beatlesow slowskowyt.blox.pl/ mirandel1 napisała: > Ostatnio na kilku forach spotkałam się z dziwna opinia że Slipknot nie gra > metalu.Niestety nikt nie poparł tego jakimiś konkretnymi argumentami... Może > tu mnie ktos oświeci > Ja uważam ze Slipknot gra metal. W końcu ten gatunek jest taki różnorodny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirandel1 Re: Slipknot=metal??? IP: *.acn.waw.pl 10.03.06, 20:33 to wobec tego jaka jest twoja definicja metalu ,mądralo? Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci Re: Slipknot=metal??? 10.03.06, 20:44 w tym wlasnie jest problem. slucham kilku rzeczy, ktore okreslane sa jako 'metalowe', ale okreslenia przynaleznosci muzyki do 'gatunkow' czasami pomagaja sie dogadac, to w duzo wiekszym stopniu sluza 'targetowaniu' roznych produktow. slowskowyt.blox.pl/ Gość portalu: mirandel1 napisał(a): > to wobec tego jaka jest twoja definicja metalu ,mądralo? Odpowiedz Link Zgłoś
mirandel1 Re: Slipknot=metal??? 10.03.06, 20:48 hmmm... ale mnie zastanawia to że ktoś odmawia Slipknotowi "przynalezności" do tego nurtu nie uzasadniajac tego.Z tego co piszesz raczej nie jesteś ich fanem co? Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci Re: Slipknot=metal??? 10.03.06, 20:50 nie rozumiem dlaczego komus, kto lubi ta muzyke mialoby przeszkadzac odmowienie slipknotowi przynaleznosci do gatunku. slowskowyt.blox.pl/ mirandel1 napisała: > hmmm... ale mnie zastanawia to że ktoś odmawia Slipknotowi "przynalezności" do > tego nurtu nie uzasadniajac tego.Z tego co piszesz raczej nie jesteś ich fanem > co? Odpowiedz Link Zgłoś
mirandel1 Re: Slipknot=metal??? 10.03.06, 20:51 Oj... nie przeszkadza mi to poprostu chciałam się dowiedzieć czemu ludzie tak sądzą to takie dziwne dla ciebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci Re: Slipknot=metal??? 10.03.06, 20:54 dziwne, bo wole rozmawiac o sluchaniu muzyki, niz o etykietkach. slowskowyt.blox.pl/ mirandel1 napisała: > Oj... nie przeszkadza mi to poprostu chciałam się dowiedzieć czemu ludzie > tak sądzą to takie dziwne dla ciebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mirandel1 Re: Slipknot=metal??? 10.03.06, 20:56 a wiesz że ja też Dobra skoro nie masz mi do powiedzenia na ten temat nic więcej poczekam na inne opinie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Slipknot=metal??? IP: *.chello.pl 10.03.06, 20:56 Zabraniać Slipknot przynależności do metalu mogą albo nawiedzeni metalowcy, albo inni nawiedzeni metalowcy Ja bym się na Twoim miejscu nie przejmował Odpowiedz Link Zgłoś
mirandel1 Re: Slipknot=metal??? 10.03.06, 20:58 a ja się nie przejmuje mnie interesują opinie tych nawiedzonych metalowców;D lubie wiedzieć co myślą inni.poprostu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Slipknot=metal??? IP: *.chello.pl 10.03.06, 21:02 Ponieważ nie jestem nawiedzonym metalowcem milknę natychmiast Odpowiedz Link Zgłoś
mirandel1 Re: Slipknot=metal??? 10.03.06, 21:05 ejnormalni metalowcy tez się mogą wypowiadać to nawet wskazane;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Megi Re: Slipknot=metal??? IP: *.statefarm.com 10.03.06, 22:58 Nie jestem moze mega-metalowcem, ale widzialam Slipknot na zywo juz dwa razy a nawet mialam okazje poznac tych panow na Ozz-fescie i jestem jak najbardziej za stwierdzeniem ze ich muzyka to METAL Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: Slipknot=metal??? 11.03.06, 12:46 a ja mysle, ze nikt nie ma racji. nie ma muzyki metal, jest heavy, death, thrash, i co tam jeszcze, więc metal metalowi nierówny. co to jest metal? nie da sie jednoznacznie okjreslic, bo to wielki wór z różnymi stylami. a slipknot to mieszanina od hardcore, przez grindcore, przez death metal, po funk i hip hop. ale jesli ktos jest ograniczony do hasła metal, to raczej tego nie zauważy. Odpowiedz Link Zgłoś