doolitle 11.03.06, 16:05 czy ktoś wie jak idzie im praca nad płytą?? miał wyjść jesienią, potem zimą a potem cisza w eterze. A to może byc fenomenalny zespół biorąc pod uwagę że wywodzi się ze SLE jak ktoś coś wie to uprasza się o info... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mechanikk Re: Potty Umbrella 11.03.06, 23:24 Też bym sie chętnie dowiedział. Co rusz słychać, że ma być, ale nie wiadomo kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
panpikpok Re: Potty Umbrella 12.03.06, 00:55 Widac jest kilka osob zainteresowanych w tym i ja... poki co glucho chyba ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scribs Re: Potty Umbrella IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 20:01 A ja też jestem ciekaw, kiedy ukaże się ich płyta. Odpowiedz Link Zgłoś
doolitle Re: Potty Umbrella 13.03.06, 20:19 wniosek taki że nikt nic nie wie i trzeba czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
spokojni1 Re: Potty Umbrella 14.03.06, 16:25 Podobno płyte nagrali już w maju ubiegłego roku. Pewnie nie mogą znależć wydawcy... Jaki kraj, takie warunki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erhh Re: Potty Umbrella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:55 'all you know is wrong' taki jest tytuł i chyba już wyszła albo wyjdzie w poniedziałek. tyle na necie znalazłem ale troche czasu mnie to kosztowało. powinni zainwestowac w promocję Odpowiedz Link Zgłoś