Dodaj do ulubionych

Przełamywanie tabu

• wlody1 Re: Przełamywanie tabu 05.10.12, 10:38
      A ja sobie kibel wyżej powiesiłem bo wysoki jestem- i nie mam żadnych problemów:)
      Pewnie chcą sprzedać podnóżki a w Poznaniu ryczki:)

Tak samo z seksem- naturalna pozycja to od tyłu...:)
      Był taki kawał:
      Babcia dowiedziała się ze podczas seksu od tyłu fujarka wchodzi głębiej o 2 cm. Przybiegła do domu i krzyczy do męża: Ty stary draniu, o kilka kilometrów mnie oszukałeś!!!
      • kochanic.a.francuza Re: Przełamywanie tabu 06.10.12, 11:58
        Ta, ale ile taka stodola by kosztowala w wielkim miescie?
        Przeciez nie narobie sasiadowi za garazem?
    • koham.mihnika.copyright dlatego uczeni w pismie nie siadaja na desce, 05.10.12, 10:42
      jeno na nia wlaza i kucaja.
      I wilk caly i owca syta.
      Niektore rasy to juz od poczecia tak maja.
      Ale Polak w kiblu musi trzymac szable i proporzec, wiec z kucania nici.
      Zastanawiam sie, czy Dyson by nie pomogl, tak na pol gwizdka?
      Fantastyczny temat na weekend. Mozna wszystko samemu sprawdzic i udoskonalic. Bowiem lepsze jest wrogiem dobrego.
    • six_a Re: Przełamywanie tabu 05.10.12, 10:45
      ikeja to już wynalazła:)

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcToHxL8MSVJ_zAHVnPZgyhsi44QStqHomAQEJI1vSg16Y_AQiwJQg
    • samiec_alfa Re: Przełamywanie tabu 05.10.12, 10:58
      Jak dla mnie ten caly pomysl to zatrzymanie sie w pol drogi. Czy ktos zauwazyl z tych "jasnie oswieconych" ze "zwykla deska klozetowa" po prostu nie nadaje sie do tego calego wynalazku? Nalezaloby wiec zrewolucjonizowac rowniez dske, tak aby odpowiadala sztaltowi anatomicznemu tylka podczas akhem siedzenia. Dziekuje za uwage i ewentualne tantiemy prosze wysylac na konto ktore podam w mailu.
      • swiete.jeze Re: Przełamywanie tabu 05.10.12, 11:06
        Tantiemy to chyba nie jest dobre słowo w tym zdaniu.

Dlaczego miałabyś brać kasę, skoro nic nie wymyśliłaś? Rzuciłaś tylko hasło, że potrzeba zmian.
        • samiec_alfa Re: Przełamywanie tabu 05.10.12, 11:16
          > Dlaczego miałabyś brać kasę, skoro nic nie wymyśliłaś? Rzuciłaś tylko hasło, że
          > potrzeba zmian.
          Dlatego, ze nikt z "jasnie oswieconych" na to nie wpadl.
          • swiete.jeze Re: Przełamywanie tabu 05.10.12, 11:25
            Ta rozmowa zaczyna się robić zbyt abstrakcyjna, więc się wymiksuję. Ty dalej czekaj na nadchodzące przelewy.
    • berta-death Re: Przełamywanie tabu 05.10.12, 11:35
      Znaczy kible są za wysoko montowane?
      • samiec_alfa Re: Przełamywanie tabu 05.10.12, 12:23
        Nie, znaczy ze posadzka jest za nisko. BTW za pomoca komputera i programow graficznych mozna wszystko udowodnic i wcisnac ciemnocie, ze jest to niezbedne do zycia i nalezy natychmiast biec do sklepu i to cos kupic bez wzgledu na koszty.
    • scibor3 Re: Przełamywanie tabu 05.10.12, 14:01
      No patrzcie. Ja myślałem, że wanna z emaliowanej blachy typu dziura w podłodze i spłuczka umieszczana w PRL-owskich najtańszych kempingach i tego typu przybytkach to przejaw znęcania się nad człowiekiem, a tu oni o zdrowie moje dbali.
    • mocno.zdziwiona Re: Przełamywanie tabu 05.10.12, 15:15
      Co jak co, ale w kiblach publicznych elegancko zaceramikowaną dziurę w podłodze przedkładam nad wysiedziany przez ludziska sedes. Tylko mody u nas nie ma, ale już na takiej Litwie...
    • maitresse.d.un.francais Jakiego tabu? 05.10.12, 15:51
      Twórcy kibli kompostowych wiedzą to od dawna.

To tylko nasza wielce oświecona i przetechnologizowana cywilizacja odkrywa takie rzeczy dopiero teraz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka