cze67 06.12.02, 11:02 Jak sie ma utwor Sigur Ros puszczony wczoraj przez Holdysa (tytulu nie powtorze, niestety) do pozostalej tworczoscie owego zespolu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ydorius Re: Sigur Ros... 06.12.02, 11:16 Nie wiem, bo nie mam telewizora, a radia nie slucham... Stad tez, swoja droga, uwazam, ze Twoje pytanie jest nie fair, ale to inna historia ))) Proponuje udac sie do sklepu i posluchac sobie kawalkow z plyty Agaetis Byrjun (nowa tez jest dobra, tylko mniej, jakby to rzec, wyrazista...). Mysle, ze by Ci sie spodobalo, bo to magiczna muzyka... m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Sigur Ros... 06.12.02, 11:19 ydorius napisa?: Proponuje udac sie do sklepu i posluchac sobie kawalkow z plyty Agaetis Byrjun > (nowa tez jest dobra, tylko mniej, jakby to rzec, wyrazista...). Mysle, ze by > Ci sie spodobalo, bo to magiczna muzyka... Ten numer byl wlasnie magiczny... I trwal z siedem minut. Wszystkie sa takie dlugie? A swoja droga - taki maly kraj jak Islandia wydal Bjork i Sigur Ros... Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Sigur Ros... 06.12.02, 11:28 I jeszcze Mum... Nie zapominaj o Mum... Nie, jak trwal siedem minut, to musial byc tym z krotszych... Zazwyczaj nie schodza ponizej dychy ))) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Sigur Ros... 06.12.02, 11:31 ydorius napisa?: > > I jeszcze Mum... Nie zapominaj o Mum... > Nie, jak trwal siedem minut, to musial byc tym z krotszych... Zazwyczaj nie > schodza ponizej dychy ))) Lece do sklepu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gott Re: Sigur Ros... IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 06.12.02, 11:34 nie zapominajcie o Gus-Gus, goraco polecam (takze islandja - reykjavik gwoli scislosci ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Sigur Ros... 06.12.02, 11:36 To nie zapomnij posluchac tez tego Muma ))) Szaleniec )))) Ja, w odroznieniu od gotta, nie polecam plytki Von (zreszta - i tak jej nie dostaniesz), ale z powodow bardzo osobistych... Agaetis Byrjun wiele tygodni (!) przygrywal mi do snu... Ktoregos dnia wrzucilem Von... I to sie wlasnie stalo z moim snem... )) Von jest eksperymentalny. Wyje, trzeszczy, przesterowuje sie i tak dalej. Oczywiscie - Sigur Ros, ale inne ))) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Sigur Ros... 06.12.02, 12:17 mum też dobry pod sen... Więc nie sypiasz i z kolankiem też coś nie tak - jak ty dożyjesz do wtorku?? Ja chcę Feymanna!! Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: Sigur Ros... 06.12.02, 12:27 Wspominalem o swoich klpotach ze zdrowiem psychicznym? ))) Postaram sie dotrzymac do wtorku. Count to wtorek and die )) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gott Re: Sigur Ros... IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 06.12.02, 11:51 ah jak moglem zapomniec. einoma - undir feilnotum wydane dla vertical form, odkrycie ostatnich tygodni ( odkrycie dla mnie ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gott Re: Sigur Ros... IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 06.12.02, 11:31 tez nie wiem jaki utwor holdys puscil, ale osobiscie polecam wspomniana przez poprzednika plytke - agctis byyrjun, jak i wczesniejsza - Von.... ostatnia - (), jest moim zdaniem nudnawa, a wolne skojarzenia ludzi z ktorymi rozmawialem na temat tej plyty to : mily spiew wilorybow, tylko nudny brzmi to smiesznie ale takie ale nie dziwie sie tym odczuciom pozdrawiam i jednoczesnie polecam plytke z tej polki - mogwai - young team z 1997 roku Odpowiedz Link Zgłoś