take_your_life_back 20.03.06, 11:35 cześć i czołem! popełniliśmy kower Steppenwolf www.hedfirst.com/media/HEDFIRST-Born_To_Be_Wild.mp3 zachęcamy do posłuchania i wypowiedzi. hedfirst. www.hedfirst.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolega.maynard Re: Born to be Wild \m/ 20.03.06, 22:16 czesc i czolem! Swietna wersja! Wasz wokalista bedzie pial na zlocie overkill.pl? To bedzie dobry koncert....mimo ze mnie tam nie bedzie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Słabe... IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 20.03.06, 22:54 Kiepska ta wasza przeróbka...zatracona jest cała lekkość i finezja oryginału. To jest hymn MOTOCYKLISTÓW a nie kierowców wozów pancernych ... Taki wokal w ogóle nie pasuje do tego utworu. I gra gitar też nieciekawa, bez tego bluesowego, luzackiego posmaku. To utwór na luzie, a zrobiliście z niego death-metalowy walec, kanciasty do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69 Re: Słabe... 20.03.06, 23:59 Niemniej teraz przynajmniej nie ma watpliwosci, ze nie jest to piesn niedzielnych motocyklistow. Mi sie podoba, choc z wiatrem we wlosach pasazerki raczej sie nie kojarzy. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bender_rodriguez Re: Born to be Wild \m/ 21.03.06, 12:17 nie ma nic lepszego od wersji slejera ze składanki nascar. miazga na płasko. i to nie jest hymn motocyklistów wtedy, tylko hymn wozniców ujeżdżających meteoryty Odpowiedz Link Zgłoś
take_your_life_back Re: Born to be Wild \m/ 21.03.06, 12:52 oczywiście zgadzam się z szanownym kolegą ale naszą intencją nie było ściganie się ze Slayer (bo to nie możliwe, hyhy) zrobiliśmy to po naszemu. z subtelną nutką.... Odpowiedz Link Zgłoś