Dodaj do ulubionych

Marusia i Maryla

14.12.02, 12:28
Jak gdzieś usłyszycie albo nie daj Boze zobaczycie tą piosenke Rodowicz w te
pędy zatykajcie oczy, uszy i co sie tam jeszcze da. Ja głupi obejrzałes dziś
teledysk i mam juz dzis cały dzień do dupy.
Obserwuj wątek
    • jeszczecieplytrup Re: Marusia i Maryla 14.12.02, 12:50
      masz rację ja widziałem kawałek i robie sie zimny a co gorsza gnija mi oczy
      • moniczkabb Re: Marusia i Maryla 14.12.02, 13:06
        Marusia, Marusia big_grin
        Wiecie, jak ktoś nie ma o czym piosenek tworzyć to pisze nawet o d.... Maryni.
        Pozdro
        • Gość: jeszczeciepłytrup Re: Marusia i Maryla IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 13:12
          jeśli ktoś jest scenicznym donozaurem i niechce z siebie robić pajaca musi
          umiec powiedziec pas
          • moniczkabb Re: Marusia i Maryla 14.12.02, 14:06
            Chyba, że chce sobie kupić nowe Porshe i myśli, że piosenka się sprzeda.....
            • Gość: ace Re: Marusia i Maryla IP: 62.233.173.* 14.12.02, 18:18
              moniczkabb napisała:

> Chyba, że chce sobie kupić nowe Porshe i myśli, że piosenka się sprzeda.....

Ja myślę, że to porsche musi być ze wzmocnioną płytą podwoziową i specjalnym zawieszeniem jak w ciężarówcesmile))) Ale przecież kochanego ciała nigdy za dużo (tylko ekrany tv się jakoś nie chcą rozciągać)smile)))
              • Gość: masca Re: Marusia i Maryla IP: *.acn.waw.pl 15.12.02, 03:12
                Marusia, Marusia, maja, maja big_grinDDDD
    • Gość: sss Re: Marusia i Maryla IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 18:41
      Osieckiej umarla i nie ma kto jej pisac teksty...
      • Gość: sss Re: Marusia i Maryla IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 18:42
        Osiecka....
        • Gość: szelak Doktor Wycior Radzi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.12.02, 20:37
          W razie przypadkowego zetknięcia z najnowszą produkcją M. Rodowicz jako
          odtrutkę zaleca się natychmiastowe oglądanie MTV2 w celu wychwycenia
          utworu "High Voltage" Electric 6. ww. ból mija jak ręką odjął.
          • Gość: Insect WIECIE ŻE...? IP: 62.233.169.* 15.12.02, 21:04
            Wiecie, że producentem tej piosenki jest Andrzej Smolik? Chyba mu brakuje
            pieniędzy i czepia się, czego się da
            • Gość: gigi Re: WIECIE ŻE...? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 21:26
              Wcale nie jest producentem tej piosenki! Zostala zrealizowana w jego studio - i
              tyle! A producentem jest ktos inny - czytajcie uwaznie podpisy na plytach.
    • vulture Re: Marusia i Maryla 02.01.03, 00:08
      Ten utwór powinno się rozpatrywać w kateoriach czysto medycznych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka