miecio4 14.12.02, 12:28 Jak gdzieś usłyszycie albo nie daj Boze zobaczycie tą piosenke Rodowicz w te pędy zatykajcie oczy, uszy i co sie tam jeszcze da. Ja głupi obejrzałes dziś teledysk i mam juz dzis cały dzień do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeszczecieplytrup Re: Marusia i Maryla 14.12.02, 12:50 masz rację ja widziałem kawałek i robie sie zimny a co gorsza gnija mi oczy Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: Marusia i Maryla 14.12.02, 13:06 Marusia, Marusia Wiecie, jak ktoś nie ma o czym piosenek tworzyć to pisze nawet o d.... Maryni. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszczeciepłytrup Re: Marusia i Maryla IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 13:12 jeśli ktoś jest scenicznym donozaurem i niechce z siebie robić pajaca musi umiec powiedziec pas Odpowiedz Link Zgłoś
moniczkabb Re: Marusia i Maryla 14.12.02, 14:06 Chyba, że chce sobie kupić nowe Porshe i myśli, że piosenka się sprzeda..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace Re: Marusia i Maryla IP: 62.233.173.* 14.12.02, 18:18 moniczkabb napisała: > Chyba, że chce sobie kupić nowe Porshe i myśli, że piosenka się sprzeda..... Ja myślę, że to porsche musi być ze wzmocnioną płytą podwoziową i specjalnym zawieszeniem jak w ciężarówce))) Ale przecież kochanego ciała nigdy za dużo (tylko ekrany tv się jakoś nie chcą rozciągać)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masca Re: Marusia i Maryla IP: *.acn.waw.pl 15.12.02, 03:12 Marusia, Marusia, maja, maja DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Marusia i Maryla IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 18:41 Osieckiej umarla i nie ma kto jej pisac teksty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Marusia i Maryla IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 18:42 Osiecka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Doktor Wycior Radzi IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 15.12.02, 20:37 W razie przypadkowego zetknięcia z najnowszą produkcją M. Rodowicz jako odtrutkę zaleca się natychmiastowe oglądanie MTV2 w celu wychwycenia utworu "High Voltage" Electric 6. ww. ból mija jak ręką odjął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Insect WIECIE ŻE...? IP: 62.233.169.* 15.12.02, 21:04 Wiecie, że producentem tej piosenki jest Andrzej Smolik? Chyba mu brakuje pieniędzy i czepia się, czego się da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: WIECIE ŻE...? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.03, 21:26 Wcale nie jest producentem tej piosenki! Zostala zrealizowana w jego studio - i tyle! A producentem jest ktos inny - czytajcie uwaznie podpisy na plytach. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Marusia i Maryla 02.01.03, 00:08 Ten utwór powinno się rozpatrywać w kateoriach czysto medycznych. Odpowiedz Link Zgłoś