ria11 04.04.06, 13:11 www.youtube.com/watch?v=Pfkl58U4gbs&search=dany%20california jak Wam się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
get.up.stand.up Re: nowa piosenka Red Hot Chili Peppers 04.04.06, 14:19 Mnie się podoba. Są w formie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: handsome devil Re: nowa piosenka Red Hot Chili Peppers IP: *.chello.pl 04.04.06, 15:05 baaardzo mi się podoba. (a fanką rhcp nie jestem). Odpowiedz Link Zgłoś
campari.wawa Re: nowa piosenka Red Hot Chili Peppers 04.04.06, 15:46 bardzo się podoba, nic odkrywczego, ale przyjemnie się słucha (też nie jestem jakimś wielkim fanem RHCP) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijek Re: nowa piosenka Red Hot Chili Peppers IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 04.04.06, 17:36 powiem szczerze, już w trakcie sluchania mi stanął podejrzewam, że ten stan utrzyma sie do dnia premiery a co bedzie pozniej, nie wiem, ale mam nadzieje, że sytucaja z By The Way się nie powtórzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nowa piosenka Red Hot Chili Peppers IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 21:45 Moglabys wyslac adres tej strony jeszcze raz bardzo mi zalezy na wysluchaniu tej piosenkiDzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś