Gość: Paweł IP: on:* / 192.168.1.* 17.12.02, 14:41 1.Szkoda,że scrabble bedą płatne...ale ludzi cza rozumiec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jutlandia Re: Scrabble IP: 194.192.150.* 17.12.02, 18:46 o co chodzi z tym bezplatnym kodem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmam Re: Scrabble IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 15:31 mało mam czasu żeby pograć. Szkoda, że trzeba płacić, bo jeśli mam tylo godzinkę i jeszcze w trakcie tej godzinki muszę znaleść wolnego gracza to przez ile czasu sobie pogram? Odpowiedz Link Zgłoś
a779933 Re: Scrabble 18.12.02, 10:43 szkoda że bedą płatne. Bardzo lubię grać w Scrabble całą rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
a779933 Re: Scrabble 18.12.02, 10:43 szkoda że bedą płatne. Bardzo lubię grać w Scrabble całą rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
rafiki007 Ludzie, co wy wyprawiacie?! 21.12.02, 16:54 Uważam, że zrobiono najgłupszą rzecz pod słońcem!!! Ludzie chcą pograć, a wy karzecie jeszcze im za to płacić? Niektórych to na chleb nie stać, a lubią grać i godzinkę, czasem dwie sobie pograją, z zegarkiem w ręku, bo o szesnastej tanieje chleb! To, że ktoś tutaj gra, to powinna być dla was nagroda. ja tu grałem od ponad roku ale przestanę, bo nie będę wam bulić. Są też inne strony gdzie można pograć w te same gry, i z tymi samymi ludźmi. Naprzykład www.kurnik.pl, czy na serwerze WP. Mam nadzieję, że kiedyś się to zmieni, ale już teraz ostrzegę wszystkich kumpli, przed tą stroną. Rafiki007 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: Ludzie, co wy wyprawiacie?! IP: *.studiokwadrat.com.pl 22.12.02, 08:45 pieniadz ponad wszystko. kiedys cronix byl milym portalem gdzie sie gralo i gadalo. potem lape na tym polozyl onet i sie skonczylo. przed chwila tam zajrzalam - jest 50 osob. a pamietacie czasy kiedy bywalo po kilkaset? szkoda, ze nikt sie nie zastanowil nad sensem dzialania. portal bedzie padal, malo jest mam nadzieje osob ktore dadza sobie wyciagnac pieniadze z kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: Ludzie, co wy wyprawiacie?! 24.12.02, 09:32 niektórych na chleb nie stać, a na internet mają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAZAN Re: Scrabble IP: *.elblag.dialog.net.pl 21.12.02, 21:33 MAM W DOMU ORYGINALNE I MAM WAS ZA TO ŻE SĄ PŁATNE W ... NOSIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobra bez sciemy Re: Scrabble IP: 212.182.122.* 23.12.02, 23:41 gdzie tu jest jakas promocja zebym sobie zagrał w skrable do hu.......pana w kulki sobie lecicie hehe i ycze wesołych swiat i smacznego jaja strzałka THC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saturnin HAŃBA! IP: *.acn.pl 24.12.02, 11:50 Nie może się utrzymać z reklam? Trzeba było zrobić więcej bannerów... przejedzie się na tym cronix, oj przejedzie... ile będzie skłonnych do płacenia? 100 osób? a co z tymi, którzy wpadali na 10 min na jedną partyjkę, bo na więcej nie mieli czasu? Myślicie, że będą płacić 2 złote? Prędzej skorzystają z darmowych gier na wp... Trzeba było zwrócić się do związku scrabblistów z prośbą o wsparcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazooooka Re: Scrabble IP: *.alfanet.lublin.pl 25.12.02, 00:15 to gówno!! nawet nie ma pokazane jak wejść do tej gry!! inne gry też są takie beznadziejne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurde no!!!!!!!!!! Re: Scrabble IP: *.alfanet.lublin.pl 25.12.02, 00:26 mam scrabble i gówno mnie obchodzi wasza strona!!chyba was pojebało!! wciskacie ludzo\iom takie gówno że chce mi sie żygać!! zgadzam sie ze wszystkimi którzy pisali przede mną!! ludzie jak chcą sobie pograć to sobie kupią scrabble za ok. 20zł. i nie będą sie przejmowali żadnymi gównami z jakiejś gazety!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurde no!!!!!!!!!! Re: Scrabble IP: *.alfanet.lublin.pl 25.12.02, 00:29 wszyscy piszą to samo że mają was w dupie a wy nic!! dalej ściągacie kase chociaż i tak zarabiacie więcej kasy niż przeciętny człowiek.......polska to hujowy kraj........sami tu debile..........................................zesrać sie można! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrabelek Re: Scrabble IP: *.FH-Muenster.DE 25.12.02, 16:09 dla misiow, ktore sie tak denerwuja i przeklinaja gazete: to nie gazeta sciaga pieniadze, lecz onet ktory przejal cronixa, ktory ledwo zipial, no bo cronix niestety to nie jest instytucja charytatywna, ktorej pieniadze spadaja z nieba, wiem ze ciezko to zrozumiec i boli, ale tak juz jest ze wszystkim na tym swiecie - sa ludzie, ktorzy robia cos fajnego i chca za to wynagrodzenie; powstaje tysiac innych roznych kosztow, ktore trzeba oplacic itd itp; dla tych ktorzy juz dlugo graja i sa zarazeni skrablami nie bedzie to zaden problem zaplacic 20 zl na kwartal - rozmawialem z kilkoma i mowili ze to przeciez wlasciwie grosze gorzej bedzie ze zwerbowaniem nowych graczy, aczkolwiek teraz cronix jako firma zarabiajaca pieniadze bedzie bardziej elastyczna jesli chodzi o dzialania czysto rynkowe, miejmy tylko nadzieje ze wraz z pobieraniem oplat jakosc uslug bedzie coraz wieksza poki co ja zaplacilem za miesiac, zobacze jak sie to wszystko rozwinie pozdrawiam wszystkich i wesolych swiat l Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kina Re: Scrabble IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 18:09 Super gra daje czadu chociaż trochę nuuuuuuuudna!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Scrabble IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 18:14 Gość portalu: Paweł napisał(a): > 1.Szkoda,że scrabble bedą płatne...ale ludzi cza rozumiec > NO SZKODA KOLEŚ CZEŚĆ!1!!!1!!!1!!!! > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarkis Re: Scrabble IP: 80.72.193.* 26.12.02, 21:56 Gdzie ten darmowy kod. Ciągle robicie nas w "konia", ani kodu, ani obiecywanych sponsorów. Odpowiedz Link Zgłoś
pozdrawiaku Re: Scrabble 28.12.02, 18:55 kod od firmy faxe na 7 dni jest tu: www.zagraj.pl/kodysms.jsp pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
soszal Re: PLATNE SCRABLLE? A JAKOSC USLUGI ? TO CO ? 29.12.02, 18:42 WLASNIE PO RAZ 3 -CI WYWALILO MNIE Z SERWERA LOGUJE I NIC DLACZEGO ? BO ZADBALISCIE O PREDKOSC ALE NIE WTEDY GDY GRA PONAD 400 OSOB wali sie ten wasz cronix-serwer !!!!! POPRAWCIE BAND I OBSLUGE JAVY BO PLACIC ZA RZECHA EW NOWYM OPAKOWANIU TO DO BANI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolous Re: Scrabble IP: *.ust.tke.pl 24.06.03, 14:15 Chcąc kupic Scrabble spotkałem sie z dwoma róznymi opakowaniami w wersji polskiej. jedno,podłuzne pokazuje sam napis, a drugie ma również obraz fragmentu planszy. Czy ktos mi moze wyjaśnic jaka jest różnica? A moze to drugie to nowsza wersja...(?) kolous@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś