wampuka Re: Co Was dziś molestuje? 12.10.06, 17:05 A mnie Doda. "Więc nie martw sięęę, uśmiechnij sięęę...". Źle się z tym czuję. Najgłupsza sytuacja, w jakiej prześladowała mnie Doda E., miała miejsce w klasztorze w Częstochowie, podczas oglądania "Golgoty" Jerzego Dudy-Gracza. Było mi wstyd samemu przed sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perpetua Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.ec.pl 12.10.06, 18:15 A mnie Kozidrak: Kiedy płynę płynę trala la la la... Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Co Was dziś molestuje? 20.11.06, 20:29 Because - The Beatles. {z powodu przedawkowania rewelacyjnej płyty Love} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.elblag.dialog.net.pl 20.11.06, 23:19 Ja niechcący założyłam taki sam wątek, ale wpiszę siętutaj, bom naprowadzona na właściwe tory : dziś - ten stylizowany (?) na lata 70-te kawałek Scissors Sisters - koszmar, nie do zdarcia, czyt. wyrzucenia ze łba wczoraj: Izabella Trojanowska - Wszystko, czego dziś chcę (chyba tak ten tytuł brzmi, tak w refrenie śpiewała) - maltretuje on mnie, ale też moją mamę, kiedy tylko zdążę jej o tym powiedzieć, natychmiast się "zaraża", co ma mi za złe - Katie Melua: One billion bicycles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vatnajokull Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.retsat1.com.pl 20.11.06, 23:17 September - Satellites Odpowiedz Link Zgłoś
malynils Re: Co Was dziś molestuje? 22.11.06, 15:49 Dzis dopadlo mnie "Take a bow" Madonny. Do wczoraj chodzil mi po glowie "Evil" Interpolu. Odpowiedz Link Zgłoś
sgk Re: Co Was dziś molestuje? 22.11.06, 16:43 Mnie dziś ogłusza "Deify" grupy Disturbed. Wyrwać się nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Co Was dziś molestuje? 22.11.06, 21:55 "Reeemote <I want> control, remote <I want> control..." Beastie Boys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eidżent smiff Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 22:19 death - 'cosmic sea' nocturnus - 'nocturne in bm' die verbannten kinder evas - 'come heavy sleep' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosik Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.toya.net.pl 22.11.06, 23:27 Już od kilku dni: I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star, In somebody else's sky, but why , why can't it be, why can't it be mine... Pearl Jam - Black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peterek Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.cable.ubr02.wake.blueyonder.co.uk 23.11.06, 21:11 Mysle, że nie tylko mnie molestuje od dłuższego czasu piosenka Scissors Sisters" I don't feel like dancin". Tylko prosze nie myśleć, że lubie słuchać takiej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokręcona ;) Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.chello.pl 23.11.06, 23:22 rage against the machine killing in the name of uriah heep lady in black the 411 dumb pakito living on video wszystko to NA ZMIANĘ ) Odpowiedz Link Zgłoś
cunts_r_still_runnin_the_world Re: Co Was dziś molestuje? 22.12.06, 22:26 dzisiaj? jesus jones - real real real i think i know what you mean and although it sounds obscene i will always do my best to understand... caly tekst jest... przez ulamek sekundy widzialem to jak cos jakby wspolczesna i lepsza wersje 'wydrazonych ludzi' ts eliota no i muza - o rany, trzeba mocno ze soba walczyc (jak sie jest akurat np w metrze) zeby nie... dance yourself stupid jak mowia gorale surrealista andre breton powiedzial (tzn piszac powiedzial) ze, piekno bedzie konwulsyjne albo nie bedzie go wcale - mialbym to moze za pusty pretensjonalny frazes, gdybym nie uslyszal nigdy np. jesus jones albo madchesteru real real real do you feel real? and if so i'd like to know how to feel real... o ku.rwa mac Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmary Re: Co Was dziś molestuje? 23.12.06, 05:53 The Dandy Warhols - The Last High. Ale UWAGA: naprawdę mocno potrafi się przyczepić. Choć mnie to akurat nie przeszkadza, nie jestem przeciwna, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko. Odpowiedz Link Zgłoś
cunts_r_still_runnin_the_world Re: Co Was dziś molestuje? 23.12.06, 15:17 > The Dandy Warhols - The Last High. Ale UWAGA: naprawdę mocno potrafi się > przyczepić. Choć mnie to akurat nie przeszkadza, nie jestem przeciwna, wręcz > przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko. tez bardzo lubie ...so maybe you loved me - but now - maybe you don't and - maybe you'll call me - or maybe you won't, oh na papierze to niby dziecinne ale razem z dzwiekami zajebiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Castrol Lux Molesta? Calexico - "All Systems Red" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 10:24 To ostatnio nie chce się odczepić. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Co Was dziś molestuje? 05.01.07, 20:17 Blind Faith - Do What You Like. {od kilku dni} Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: Co Was dziś molestuje? 08.01.07, 02:05 www.youtube.com/watch?v=6R0FKuL-2ws Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosaNova Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 01:09 Mnie molestuje Marysia Sadowska swoim nienasyconym pędem do sławy, którą niebawem osiągnie ku pokrzepieniu serc tatusia i mamusi-obojga wmawiających córce,że ma talent.Oczywiście po mamusi i tatusiu.Oj dziewczyno... Ponadto molestuje mnie każdy dźwięk zespołów i solistów, śpiewających o trudach życia w naszym kraju. To dociera do mojego molestatu właśnie dziś w nocy z pewnego odbiornika radiowego. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Co Was dziś molestuje? 09.01.07, 20:08 Gość portalu: kosaNova napisał(a): > Mnie molestuje Marysia Sadowska swoim nienasyconym pędem do sławy, ja cię bardzo proszę - nie słuchaj już nigdy tego radia przełącz się na 94FM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosaNova Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 22:40 A co to jest radio 94,że spytam jako nienasycony pędem do wiedzy którą pewnie posiadasz?Czy tam można czegoś rock and rollowego posłuchać, np Lordi albo Dima jakmutam - radzieckiego zwycięzcy Konkursu Eurowizji?pozostaję z ukłonem pełnym szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Co Was dziś molestuje? 09.01.07, 22:49 Antyradio na 94 FM i koncert Nirvany, teraz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Co Was dziś molestuje? 09.01.07, 23:59 The Undertaker - Puscifer {czyli solowy projekt Maynarda Jamesa Keenana} Odpowiedz Link Zgłoś
thelma3 Re: Co Was dziś molestuje? 05.01.07, 21:18 jak piosenka to pół biedy, gorzej jak molestuje reklama Odpowiedz Link Zgłoś
malynils Re: Co Was dziś molestuje? 07.01.07, 11:14 Dzisiaj - "Under pressure" Queen + David Bowie. Przypetalo sie nad ranem i nie chce odejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.01.07, 01:31 W tej chwili nucę i wyjść mi z głowy nie chce (pewnie dlatego, że monotonny) - My Sweet Lord G. Harrisona. Dobrze, że choć mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosaNova Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 22:53 to bardzo dobra dziś wiadomość! Polecam też znakomitą płytę z 2003 roku, nagraną przez różnych artystów w hołdzie zmarłemu dwa lata wcześniej Harrisonowi. Po latach okazuje się, że dobre kompozycje wcale nie cierpią na tym, że kto inny je wykonuje.G.Harrison niewiele w czasach Beatelsów napisał ale parę perełek pozostało, m.in. "Something" (około 1000 różnych coverów tej pieśni) i "While My Guitar Gently Weeps"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_Dj Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.acn.waw.pl 09.01.07, 12:41 mandalay "this life" i fury in the slaugherhouse "every generation got its own disease" dla mnie bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmary Re: Co Was dziś molestuje? 09.01.07, 13:40 www.youtube.com/watch?v=gHIwDbM_4Mw&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perfect_insanity Re: Co Was dziś molestuje? IP: 83.238.171.* 11.01.07, 10:12 "byłam różą" Kayah i Bregovic jak babcię kocham i "spieluhr" Ramstein boskie połączenie Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: Co Was dziś molestuje? 13.01.07, 23:43 www.youtube.com/watch?vQbiu0PC0ok Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: Co Was dziś molestuje? 15.01.07, 18:52 "wait for you" nelly furtado "sen" edyty bartosiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Co Was dziś molestuje? 15.01.07, 22:25 The Who - LOVE REIGN O'ER ME. {wczoraj zaczęło mnie to prześladować w najperfidniejszy z możliwych sposobów - przypomniały mi się pierwsze dźwięki z zaśpiewem "looooooooove" i dopiero teraz przypomniałam sobie co_to_jest} Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Co Was dziś molestuje? 16.02.07, 22:34 Red Hot Chili Peppers - Hard To Concentrate. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_jedna_ona Re: Co Was dziś molestuje? 17.02.07, 12:38 a mnie trzyma już z tydzień vavamuffin- bless a zwłaszcza ten urywek: "powietrze pachnie jak malinowa mamba..." tra la la la a poza tym bardzo często nucę taka pogrzebową pieśń która chyba się "Anielski orszak" nazywa. Nie mam pojęcia skąd mi się to wzieło... ************ "Gdzieś daleko są dwa światy dla każdego z nas, gdzieś daleko jest bezpiecznie..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medved Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 12:51 die verbannten kinder evas - 'misery' summoning - 'where hope and daylight die' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.4kroki.net 19.02.07, 08:32 Mig - Co Ty mi dasz Odpowiedz Link Zgłoś
rembik_ Re: Co Was dziś molestuje? 19.02.07, 12:43 Mezo - sacrum (zwłaszcza jak ta paniutka śpiewa) Cezary Markiewicz - wszystkie drogi prowadzą do mrągowa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królowa Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.02.07, 15:09 lamb- Gorecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królowa Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 19.02.07, 15:10 Lamb - Gorecki Odpowiedz Link Zgłoś