alienor_rose Re: Co Was dziś molestuje? 21.02.07, 10:19 mnie "molestuje"zazwyczaj coś z bjork-dziś"isobel"np... Odpowiedz Link Zgłoś
baby_lemonade Re: Co Was dziś molestuje? 21.02.07, 21:01 Triquetra "Draka" a tak wogóle to przez całe zycie molestuje mnie "Brass in pocket" The Pretenders Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: Co Was dziś molestuje? 21.02.07, 23:54 Od kilku tygodni niezmiennie Lacrimosa. Od kilku dni "Hohelied Der Liebe" Lacrimosa oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: Co Was dziś molestuje? 22.02.07, 16:22 od kilku dni the verve ''bittersweet symphony'' Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena1982 Re: Co Was dziś molestuje? 22.02.07, 18:42 COMA "Ostrość na nieskończoność" Odpowiedz Link Zgłoś
jemmo Re: Co Was dziś molestuje? 22.02.07, 19:41 buzzcocks 'orgasm addict' tzn utwor, nie jego tytulowy bohater Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O'Sullivan Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.smstv.pl 23.02.07, 15:30 pt. "Wild Rover" (No Nay Never No More - pijacka piosenka z Irlandii, zresztą takie najlepsze) Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: Co Was dziś molestuje? 23.02.07, 15:57 block party the prayer sympatyczny zespól.. ale tego kolesia powinno sie chyba powiesic za tak przebojowy refren... juz psychozy jakiejs dostaje w kółko i w kółko un-stopp-ab- le... ugh na szczescie zapomnielem ale kilka dni mialem pod wyraznym znakiem molesty block party... Odpowiedz Link Zgłoś
jemmo Re: Co Was dziś molestuje? 24.02.07, 01:04 na zmiane: the durutti column 'missing boy' new fast automatic daffodils 'big' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Simply Red "Stay" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 17:26 Odkąd obejrzałam showcase z Wiednia tydzień temu ta piosenka chodzi za mną cały czas... Ma w sobie to COŚ Odpowiedz Link Zgłoś
tienie Re: Simply Red "Stay" 17.04.07, 13:31 Mnie molestuje cały dzień czasem piosenka której nie znosze i wbrew sobie ją sobie marudze pod nosem, np. niedawno mnie męczyła 'szansa' dody i byłam tym faktem przerazona albo takie 'hung up' madonny.Hehe to bylo straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Simply Red "Stay" 15.01.08, 00:19 Mnie tak kiedyś męczyła "Chinka czikulinka". Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmary Re: Co Was dziś molestuje? 26.02.07, 09:09 Nigel Kennedy& Kroke - "Ajde Jano". Znacie taką sytuację? Sklep czy inny empik, gdzieś w tle tapeta z niewidzialnych głośniczków. I nagle łup! Co to jest, proszę pana, no to oczywiście, co teraz puszczacie. Ale to kolega (uf, nie z radia więc łatwiej będzie namierzyć), no to dawać mi tu tego kolegę! Nie wiem, składanka, siostra mi nagrała. To telefon do siostry proszę. Proszę pani, ale tu się pracuje. Telefon i już! Pani przyjdzie za pół godziny, się dowiem. Jest, jest! "Ajde Jano". I tak od tygodnia sobie słucham i przestać nie mogę. Żydowska kapela, Arabka na wokalu (Natacha Atlas)i ten genialny Angol na skrzypkach. Muzyka ponad podziałami! Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: Co Was dziś molestuje? 26.02.07, 14:59 no to sie zaczyna od tego ze Natacha Atlas na wokalu... a nie jakis tam skrzypek mi tu... i to jescze tak nie modnie ostrzyżony.... Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Co Was dziś molestuje? 26.02.07, 15:27 DON'T LET GO B.Adams Saah McLachlan --> ...don't let goooo ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.gorzow.mm.pl 26.02.07, 19:44 ,,aj ja jaj jupi jupi jaj Krystyna aj ja jaj jupi jupi jaj krystyna" to taki durny dzwonek do telefonu kktory wiele osob sobie sciagnelo. wystarczy ze uslysze to gdzies na miescie i caly dzien mnie katuje. miedzy tymi wszystkimi ,,jupijajami" jest jakies slowko po angielsku ale ja tam slysze ,,krystyna" aha to jest spiewane przez jakiegos gowniarza tak jak na moje ucho to ze 4latka Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena1982 Re: Co Was dziś molestuje? 27.02.07, 18:20 Gary Barlow "forever love" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkurzona Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.gorzow.mm.pl 01.03.07, 18:31 ,,jupi jupi jaj krystyna, aj jaj jupi jupi jaj.." niech ktos to odemnie zabierze Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: Co Was dziś molestuje? 02.03.07, 17:51 The Black Crowes - "Soul Singing". Właściwie to nie mnie, ale taką jedną pannę z bardzo bliskiego sąsiedztwa, więc w sumie mnie już też. Ile razy pod rząd można słuchać tego samego numeru? Oj, dużo. Dużo za dużo. Zasypiam i budzę się nucąc tenże. I w ciągu dnia tak z 50 razy mówię do siebie: o znowu to nucę. Na szczęście numer jest świetny - na tyle, że jeszcze mi nie obrzydł. Pewnie też dlatego, że panna jest zjawiskowa, a zwłaszcza jej... No dobra, bo znowu mnie zbanują. Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Co Was dziś molestuje? 19.03.07, 20:04 Perry Farrell - Song Yet To Be Sung {od kilku dni nie daje mi spokoju, b. piękny utwór} Odpowiedz Link Zgłoś
jemmo Re: Co Was dziś molestuje? 28.03.07, 14:27 www.youtube.com/watch?v=kjZX4byAFCg ...i jestem kłębkiem dreszczy, dreszczem jestem Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Co Was dziś molestuje? 28.03.07, 15:24 Muchy --> "...wyglądasz tak nierozsądnie, to nieistotne..." Przyczepiło się do mnie jak ta mucha do odchodów Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Co Was dziś molestuje? 29.03.07, 15:15 Kings of Leon - Knocked Up {przyczepiło się od pierwszego usłyszenia i nie chce puścić} Odpowiedz Link Zgłoś
meetsue Re: Co Was dziś molestuje? 31.03.07, 15:52 Nie wiem czy dziś, ale w ogóle od kilku dni - piosenka z reklamy Pepsi Wpada w ucho i taka pozytwna- The Cloud Room - Hey now now Odpowiedz Link Zgłoś
jemmo Re: Co Was dziś molestuje? 03.04.07, 20:42 screaming trees 'nearly lost you' ech wspomnienia. co za czad! i, niby amerykanski zespol noise'owy a, ta psychodeliczna gitara, ten taneczny rytm perkusji... dla mnie jak na zespol okolo-seattle-owski brzmi calkiem po manchestersku, puscic to gdzies miedzy happy mondays a paris angels, i pasuje, and you dance yourself stupid www.youtube.com/watch?v=k5KtFf9UE_M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Mnie dziś molestuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 13:06 Nie tylko dziś, ale od kilku dni mnie molestuje "Et si tu n'existais pas" Joe Dassin'a...Cały czas chodzę i śpiewam.... Odpowiedz Link Zgłoś
kelly1981 Re: Dziś? Ayo, cała "Joyful" z naciskiem na "Only 31.03.07, 22:18 A mnie od jakiegoś czasu molestuje Anggun i jej "Snow on the Sahara". Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: Co Was dziś molestuje? 04.04.07, 10:56 absolutnie i maniakalnie męczy mnie dziś: beta band "heroes to zeros" LP czemu oni sie rozpadli... czemu! Odpowiedz Link Zgłoś
jemmo Re: Co Was dziś molestuje? 04.04.07, 11:49 kolego po.box, wiary nie traccie, ducha nie gascie etc etc! - wlasnie wyszla plyta the aliens, czyli 3/4 skladu beta band, i wiem z wiarygodnych zrodel ze jest extra Odpowiedz Link Zgłoś
p.o.box.77 Re: Co Was dziś molestuje? 04.04.07, 16:08 smiesznie bo wlasnie o tym przeczytałem... dzieki. poszukamy - zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tran Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.piekary.net 04.04.07, 11:30 w moim przypadku jest gorzej - molestuje mnie nie utwór, ale cała nowa płyta Deft Aphida... Niesamowity kawałek muzyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medved Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 18:15 dodheimsgard - traces of reality (a zwłaszcza genialne skrzypce wchodzące gdzieś w 2 minucie utworu) pazuzu - ball of thieves, in a tavern die VKE - misery dargaard - rise and fall grabesmond - isis noreja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medved Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 18:19 no i jeszcze 'the loss and curse of reverence' emperor, i to już od kilku ładnych dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.chello.pl 04.04.07, 19:26 The Killers - Read my mind Robbie Williams - She's Madonna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słonko Re: Co Was dziś molestuje? IP: 83.2.9.* 04.04.07, 19:44 Teriyaki Boys - Tokyo Drift Odpowiedz Link Zgłoś
roberciunio Re: Co Was dziś molestuje? 16.04.07, 00:22 Budgie "You're all living in cuckooland" nie tylko dziś Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Co Was dziś molestuje?od soboty;) 16.04.07, 11:38 Tanga w wykonaniu Marty Gornickiej www.martagornicka.com/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
kelly1981 Re: Co Was dziś molestuje? 16.04.07, 22:15 "Voodoo People (Pendulum Remix)" The Prodigy. Nie może się dziś ode mnie odczepić)) Odpowiedz Link Zgłoś
mirandel1 Re: Co Was dziś molestuje? 18.04.07, 17:33 Dzisiaj molestuje mnie mąż I dobrze mi z tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 19:13 mnie molestują od piątku 13-go przypadki kasi groniec Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmary Re: Co Was dziś molestuje? 28.06.07, 17:08 Rubettes - Sugar Baby Love. Ratunku! Nie wiem skąd i dlaczego to disco się do mnie przyplątało. Trzyma i nie chce odpuścić! www.youtube.com/watch?v=XyIMi3uTpBQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aja Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 18:27 Lenny Kravitz-it ain't over till is over..to chyba przez ta przeróbkę Sugababes.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyka Re: Co Was dziś molestuje? IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.06.07, 21:54 Andy Williams - Music to watch gilrs go by :] Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Co Was dziś molestuje? 30.10.07, 22:50 już od prawie dwóch tygodni molestują mnie kawałki z Elect The Dead: Lie Lie Lie Sky is Over Baby Odpowiedz Link Zgłoś
klaraa85 Re: Co Was dziś molestuje? 03.11.07, 20:56 cały dzień "Music of the night" z Upiora w operze. Chyba wszyscy mają mnie dość Ale co tam... ...open up your mind, let your fantasies unwind, in this darkness which you know you can not fight - the darkness of the music of the night ... Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Co Was dziś molestuje? 06.11.07, 20:56 "Indigo Children" - Puscifer Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Co Was dziś molestuje? 02.12.07, 15:51 Vax Simulacra - The Mars Volta Odpowiedz Link Zgłoś