miecio4 19.12.02, 18:18 Ale tylko mozna wybierać blondynów na litere L. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregkor Re: Największy świr na forum muzyka 19.12.02, 18:20 miecio4 napisał: > Ale tylko mozna wybierać blondynów na litere L. Lenin, nie to chyba nie o niego chodzi...., przecież to nie blondyn? Odpowiedz Link Zgłoś
szat77 Re: Największy świr na forum muzyka 12.01.03, 13:24 Little Richard Trini Lopez Jerry Lee Lewis Czy jest tu jakiś blondyn? Loreal - jesteś tego warta... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Największy świr na forum muzyka 12.01.03, 13:27 Ja bym sugerowała na literę I.Ale jak są jakieś nagrody to zgłaszam się na ochotnika Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Największy świr na forum muzyka 12.01.03, 14:13 nikka007 napisała: > Ja bym sugerowała na literę I.Ale jak są jakieś nagrody to zgłaszam się na > ochotnika Jakaś aluzja?!?! Oj, podpadasz, podpadasz... )) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Największy świr na forum muzyka 12.01.03, 14:17 Panie, co Pan!Myślałam o Twoim drugim wcieleniu (wiesz o kogo chodzi ) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Największy świr na forum muzyka 12.01.03, 14:44 nikka007 napisała: > Panie, co Pan!Myślałam o Twoim drugim wcieleniu (wiesz o kogo chodzi ) Raczej kolejnych ) Poza tym one nie są z forum... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Największy świr na forum muzyka 12.01.03, 15:11 Nieeee,nie chodzi o Ilhanki.W ogóle nick tego osobnika nie ma nic wspólnego z Twoim.To ten od pewnego ansamblu (litościwie nie wymienię nazwy). Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Największy świr na forum muzyka 12.01.03, 16:31 nikka007 napisała: > Nieeee,nie chodzi o Ilhanki.W ogóle nick tego osobnika nie ma nic wspólnego z > Twoim.To ten od pewnego ansamblu (litościwie nie wymienię nazwy). Ach, ja dziś jestem ciężko myślący... Teraz już wszystko jasne... Tak, faktycznie drugie wcielenie ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Największy świr na forum muzyka 12.01.03, 17:05 Bo Ty Ilhan nie powinieneś siedzieć na czacie, tylko leżeć w łóżeczku o 22 )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Największy świr na forum muzyka 12.01.03, 17:27 nikka007 napisała: > Bo Ty Ilhan nie powinieneś siedzieć na czacie, tylko leżeć w łóżeczku o > 22 )) Ale zauważyłem że Tobie, koleżanko droga, też się spodobało ) A tak wogle to gdzie jest kolega Marcin ze swoim pytaniem? Już bym sobie odpowiedział, a jego nie widać jakoś. Zapomniał? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Największy świr na forum muzyka 12.01.03, 17:31 A spodobało mi się.Tylu fajnych facetów ))))) I czasem Dave Gahan wpadnie Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Największy świr na forum muzyka 12.01.03, 17:33 nikka007 napisała: > I czasem Dave Gahan wpadnie Albo Grek jakiś Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Największy świr na forum muzyka 12.01.03, 17:37 I przedstawiciele władzy państwowej nas uwłaszczają Odpowiedz Link Zgłoś
adam_biela Re: Największy świr na forum muzyka 13.01.03, 17:07 nikka007 napisała: > I przedstawiciele władzy państwowej nas uwłaszczają nie przedstawiciele, a Adam Biela, i nie uwłaszcza, ile próbuje to robić. Być może bez żadnych oszołamiających sukcesów, ale chociaż się staram. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin^ Ilhan, Ilhan... 12.01.03, 19:25 ilhan napisał: > A tak wogle to gdzie jest kolega Marcin ze swoim pytaniem? Już bym sobie > odpowiedział, a jego nie widać jakoś. Zapomniał? Cierpliwości. Nie wybiegaj przed szereg. Pytanko jutro - z rana. A Marcin szkoli sie z teori ustawienia 3-4-3 i szuka w nim swojego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Ilhan, Ilhan... 12.01.03, 21:36 marcin^ napisał: > Cierpliwości. Nie wybiegaj przed szereg. Pytanko jutro - z rana. Eee... A ja myślałem, że dzisiaj jest Twoja kolej... > A Marcin szkoli sie z teori ustawienia 3-4-3 i szuka w nim swojego miejsca Środek ataku zajęty. Przeze mnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.wit Re: Największy świr na forum muzyka 12.01.03, 14:28 Stawiam na Tomka Luberta i pięknego Romana Lechowicza chyba nia trafiłam Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Największy świr na forum muzyka 12.01.03, 15:13 Red.L.? Tylko czy aby na pewno? Jeśli wygrałam, to proszę o nagrodę na adres ww. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.wit Re: to teraz na poważnie 12.01.03, 16:01 Franciszek Liszt Witold Lutosławski Ale oni chyba nie z tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: to teraz na poważnie 12.01.03, 17:13 Nie wprowadzaj zamętu )).Ja wygrałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: teddy.. 12.01.03, 17:19 zerknij jak mozesz czy cos doszlo? cos mi sie chyba pomieszalo.. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_nic Re: Największy świr na forum muzyka 12.01.03, 17:13 Bruce Lee Bruce Lee Bruce Lee Bruce Lee Bruce Lee Bruce Lee. Odpowiedz Link Zgłoś
surfik Re: Największy świr na forum muzyka 12.01.03, 17:43 Boguś Linda Edward Ludczyn Olga Lipińska Olaf Lubaszenko ...to była blondynka ten kolor włosów tak zwą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ηελλαδα Re: Największy świr na forum muzyka IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 13:04 ale oco chodze? Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Największy świr na forum muzyka 13.01.03, 20:14 Crazy LLLove - PauLLL Anka słabe to moje L ale z braku LLLaku... tylko gdzie tu blllondyn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziawóLka heh IP: *.dialog.net.pl / localhost 13.01.03, 20:58 Oczywiście, że ty miecio4. Żartuję....hmmmm na tym forum każdy jest świrem(mam nadzieję, że nikogo nie obraziłam ale każdy człowiek ma jakiś procent idiotyzmu, głupoty i świrostwa nawet ja). Pozdrówka miecio4 dla ciebie i innych ŚWIRÓW Odpowiedz Link Zgłoś
surfik Re: Największy świr na forum muzyka 13.01.03, 22:10 jeśli tak, to spróbuję jeszcze raz. Jeszcze raz? Love Love Love - The BeatLes Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Największy świr na forum muzyka 13.01.03, 22:32 surfik napisał: > jeśli tak, to spróbuję jeszcze raz. Jeszcze raz? > Love Love Love - The BeatLes Twoje rozważania surfik idą w niedobrym kierunku ))))).. Odpowiedz Link Zgłoś
surfik Re: Największy świr na forum muzyka 13.01.03, 23:16 loveletter napisał: > Twoje rozważania surfik idą w niedobrym kierunku ))))).. jestem gotów w każdej chwiLi do zmiany na Lepsze - tylko wskaż! o koLejny kieLiszek za daLeko? Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Największy świr na forum muzyka 13.01.03, 22:41 Lapidarnie Latam Ledwie, Licho Leni się Leniwie: "I hope that I don't FaLL in Love with You" - Tom Waits Odpowiedz Link Zgłoś
surfik Re: Największy świr na forum muzyka 13.01.03, 23:12 ...może nie tak szybko? I gdzie tu blondyn? Nawet tajemnicze buty nie w tym kolorze)) Odpowiedz Link Zgłoś