zamek 23.12.02, 21:09 ...w osobie zastępcy - Zamka wszystkim Gościom Forum Muzyka Klasyczna składa życzenia Świąt pełnych ciepła i radości oraz mnóstwa wrażeń artystycznych w Nowym Roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
draconessa Re: Administracja... 24.12.02, 13:25 Administracja - druga polowa, przylacza sie do Administracji Zamek z zyczeniami - oby Swieta byly najwspanialsze i niepowtarzalne, a Nowy Rok obfitowal w same pomyslne i wspaniale wydarzenia - nie tylko muzyczne, ale w kazdej dziedzinie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kanarek2 ... i nie tylko:-) 24.12.02, 14:55 Przylaczam sie do zyczen, i pozdrawiam swiatecznie! kanarek Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: ... i nie tylko:-) 24.12.02, 23:38 Ajak tam z vasksem, ktorego chciales ode mnie zdobyc)) Musimy sie dogadac jakos na privie. Pozdrawiam swiatecznie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
amy_fay no to i ja 29.12.02, 09:57 przylaczam sie do zyczen W jakims wywiadzie Marta Argerich powiedziala, ze muzyki klasycznej slucha 4% spoleczenstwa (jakiego, nie wiem) Na nowy rok zycze wiec sobie i innym, by ilosc owych "dinozaurow" wzrosla o... chocby o tyle, o ile ida w gore ceny! Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 Re: no to i ja 29.12.02, 16:24 amy_fay napisała: > przylaczam sie do zyczen > W jakims wywiadzie Marta Argerich powiedziala, ze muzyki > klasycznej slucha 4% spoleczenstwa (jakiego, nie wiem) Na > nowy rok zycze wiec sobie i innym, by ilosc owych > "dinozaurow" wzrosla o... > > > chocby o tyle, o ile ida w gore ceny! Ajajaj !!! To marne zyczenia !!! Inflację mamy ostatnio bardzo niską )) Wszystkiego najlepszego a. Odpowiedz Link Zgłoś
kanarek2 Re: ... i nie tylko:-) 30.12.02, 23:50 > Ajak tam z vasksem, ktorego chciales ode mnie zdobyc)) Musimy sie dogadac > jakos na privie. Pozdrawiam swiatecznie!!!! Dragonesso, może spotkamy sie na jakims koncercie? proponuję, i może ktoś jeszcze do nas dołączy? Może obejrzymy Zamka z instumentem w dłoni? Może niech nam powie, kiedy gra coś ładnego? Pozdrawiam Noworocznie! kanarek ps. Właśnie wracam z "Raportu Mniejszosci", z kawałkiem Niedokończonej Szuberta, na którą nabrałem ochoty, oczywiście; taki jest oto wpływ Prawdziwej Sztuki na życie. Czy nie powinniśmy otworzyć wątku o muzyce w filmie? ps2. Post 300, Mulko Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: ... i nie tylko:-) 04.01.03, 20:18 Ach, jak najbardziej...moze nawet uda sie jeszcze kogos sciagnac)) Trzeba przejrzec repertuary!!!! No wlasnie, Zamek niechze nam powie, kiedy bedzie wystepowal i gdzie!!!! Bez falszywej skromnosci, prosze administracji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: ... i nie tylko:-) 04.01.03, 22:20 Jejku, tylko proszę tak już mnie nie strofować... jak coś będzie "na rzeczy", to z pewnością dam znać, że coś się dzieje Może prędzej usłyszycie moją muzykę niż mnie, ale i tak jeszcze nie znam terminów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
draconessa Re: ... i nie tylko:-) 05.01.03, 19:59 Alez nie mamy zamiaru Ciebie strofowac... Po prostu bardzo chcemy Ciebie uslyszec)) Odpowiedz Link Zgłoś