jazzfoxy 22.04.06, 16:52 witam, widze, ze tempo zwolnilo, a gdzie stara gwardia? czy ktos wie gdzie jest Aric? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janek0 Re: nie poznaje tego forum 22.04.06, 18:59 jazzfoxy napisała: > witam, > widze, ze tempo zwolnilo, a gdzie stara gwardia? > czy ktos wie gdzie jest Aric? No właśnie, gdzie jest Aric ? Czy Łodzianie wiedzą ? Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: nie poznaje tego forum 22.04.06, 22:40 janek0 napisał: > > czy ktos wie gdzie jest Aric? > No właśnie, gdzie jest Aric ? > Czy Łodzianie wiedzą ? Widziałem go niedawno nagie gie. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: nie poznaje tego forum 22.04.06, 22:51 uerbe napisał: > Widziałem go niedawno nagie gie. to pozdrow go ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: nie poznaje tego forum 23.04.06, 11:35 jazzfoxy napisała: > witam, > widze, ze tempo zwolnilo, a gdzie stara gwardia? Tu i ówdzie > czy ktos wie gdzie jest Aric? Oddaje się nagrywaniu płyty. A forum to juz chyba żadnego nie czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
jazzfoxy Re: nie poznaje tego forum 24.04.06, 08:51 czesc h8red, kope lat! co slychac? znaczy sie, ze Aric nie pisze juz kryminalow, tylko gwiazdor) Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: nie poznaje tego forum 24.04.06, 13:25 jazzfoxy napisała: > czesc h8red, kope lat! co slychac? No własnie ściągam parę rzeczy więc chwilowo starocie raczej > znaczy sie, ze Aric nie pisze juz kryminalow, tylko gwiazdor) Gwiazdor to był od zawsze Odpowiedz Link Zgłoś