Gość: HEL IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 21:38 płyta GN'R - pierwsza klasa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kanidżia Re: Use Your Illusion I IP: *.retsat1.com.pl 28.01.03, 22:16 To jedna z najlepszych płyt w dziejach muzyki rockowej. Szczególnie dla kogoś, kto wychował się w czasach gdy Axl i S- ka byli na topie. Później już żaden inny zespół nie był tak "wielki" jak GN`R. Piękne ballady jak "Don`t Cry" czy "November Rain" były symbolami tamtych czasów. Pozostałe piosenki nie ustępowały niczym tym dwóm przebojom. A song "Coma" to najlepszy kawałek na Use Your Illusion I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coal Chamber Re: Use Your Illusion I IP: *.retsat1.com.pl 28.01.03, 22:28 "Dust`n`bones" i "Garden of eden" ("Angel of death" hard rocka). Pamiętam że u pirata "Use your Illusion" było na trzech kasetach... 15000 tys za sztukę. Odpowiedz Link Zgłoś
kylle Re: Use Your Illusion I 29.01.03, 09:34 obydwa illusiony są świetne. ja najbardziej lubię estrenged z II. jest jak hymn. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Use Your Illusion I 29.01.03, 10:40 No cóż, płyta niezła, ale poc taka długa, buuuu... Wypalili sie do cna. Ja jednak zawsze bede skłaniał się w kierunku Apetytu na Zniszczenie, z Adlerem na bębenkach.)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kylle Re: Use Your Illusion I IP: *.bv.pl 29.01.03, 10:48 co tam adler. najlepszy był axel i jego słynne spodenki!!!!!!!! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Use Your Illusion I 02.02.03, 15:16 aric napisa?: > No cóz˙, p?yta niez?a, ale poc taka d?uga, buuuu... Wypalili sie do cna. > Ja jednak zawsze bede sk?ania? sie˛ w kierunku Apetytu na Zniszczenie, z Adlerem na be˛benkach.)) Zgoda. Gdyby z Use zrobic jedna plyte, bylaby swietna (choc i tak nie tak dobra jak Appetite...) ale dwie plyty to zdecydowanie za duzo. Jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boris Re: Use Your Illusion I IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.03, 10:28 U.Y.I. I & II rzeczywiście, mój numer jeden z młodych lat. Żałuję, że nie mam tego na kompaktach... pozdr, B. Odpowiedz Link Zgłoś
a2678003 Re: Use Your Illusion I 30.01.03, 11:04 Use Your Illusion II jest super. I-szej jakos nie moge sluchac. A jesli chodzi o wersje plyt na cd to zauwazylem ze bardzo czesto sa do kupienia na allegro i to za calkiem niska cene. Odpowiedz Link Zgłoś