huney 31.12.02, 18:49 Dlaczego niektórzy artyści muzyczni rozpoczynaja lub chcą rozpocząć karierę aktorską? Odpowiedzi mile widziane do trzeciego stycznia`03 roku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Zagadka... IP: *.dialog.net.pl / localhost 31.12.02, 22:32 Bardzo proste pytanie: 1.zawsze gwiazdy muzyczne są wykreowane czyli wypudrowane ogółem śliczne a w filmach trzeba mieć urok 2 mają głos i dobrą dykcję więc mówienie nie sprawia im trudności Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Zagadka... 31.12.02, 23:40 Gość portalu: ala napisał(a): > Bardzo proste pytanie: 1.zawsze gwiazdy muzyczne są wykreowane czyli > wypudrowane ogółem śliczne a w filmach trzeba mieć urok 2 mają głos i dobrą > dykcję więc mówienie nie sprawia im trudności Muszę Cię rozczaerować, bo to pytanie jest z tych podchwytliwych, a Twoja odpowiedź w tym wypadku na pewno nie jest dobra pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Zagadka... 01.01.03, 11:55 Bo łatwiej wykonać zwrot w filmie niż n płycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franeks Re: Zagadka... IP: *.escom.net.pl 01.01.03, 13:25 możliwe odpowiedzi: 1. a bo tak 2. z nudów 3. żeby nie słyszeć swojego śpiewu 4. to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Zagadka... 01.01.03, 13:32 huney napisała: > Dlaczego niektórzy artyści muzyczni rozpoczynaja lub chcą rozpocząć karierę > aktorską? > > Odpowiedzi mile widziane do trzeciego stycznia`03 roku Łatwe) W pewnym momencie dochodzą do wniosku, że granie ciągle tej samej roli na dłuższą metę staje się nudne ... Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Zagadka... 01.01.03, 13:42 huney napisała: > więcej sarkazmu, więcej sarkazmu! to może dlatego, że w filmie łatwiej zatuszować zmarszczki niż na koncercie?? ) Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Zagadka... 01.01.03, 13:49 Ha, ha- film podaje sie korekcie komputerowej. Ale to tez nie oto chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Zagadka... 01.01.03, 14:29 Zdaje się, że to musi być strasznie skomplikowana odpowiedź... Skoro nie dla kasy.. nie dla zwrotu... nie dla poszerzenia horyzontów... nie dla Oscaró... to ja nie wiem. Ale po 3.I poproszę o odpowiedź... Odpowiedz Link Zgłoś
huney Zaraz sie poddam 01.01.03, 17:44 Podam je chyba troche wcześniej, bo widzę, że inwencja twórcza juz nie ta... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Zaraz sie poddam 01.01.03, 17:51 huney napisa?a: > Podam je chyba troche wczes´niej, bo widze˛, z˙e inwencja twórcza juz nie ta... Nieee poddaj sieeeee!!! Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Zaraz sie poddam 01.01.03, 17:53 cze67 napisał: > huney napisa?a: > > > Podam je chyba troche wczes´niej, bo widze˛, z˙e inwencja twórcza juz nie > ta... > > Nieee poddaj sieeeee!!! He, he ! I kto tu lansuje własny ogródek muzyczny?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Zaraz sie poddam IP: *.dialog.net.pl / localhost 01.01.03, 19:16 Ciekawe po co Ci odpowiedzi na takie pytanie od 3 stycznia??? NO dobra nie wnikam w to. Najprościej spytaj się gwiazdy muzycznej, która postanowiła zagrać w filmie lub serialu (może dla forsy?). Odpowiedz Link Zgłoś
huney Re: Zaraz sie poddam 02.01.03, 18:06 Gość portalu: ala napisał(a): po co Ci odpowiedzi od 3 stycznia??? Raczej do 3, o ile post nie kłamie > Najprościej spytaj się gwiazdy muzycznej, która postanowiła zagrać w filmie > lub serialu (może dla forsy?). A to Ci złota rada. Spróbuje to wykorzystać, choć nie wiem, czy mój pomniejszony móżdżek zakoduje ta informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Zaraz sie poddam IP: *.dialog.net.pl / localhost 01.01.03, 19:20 Ciekawe po co Ci odpowiedzi na takie pytanie od 3 stycznia??? NO dobra nie wnikam w to. Najprościej spytaj się gwiazdy muzycznej, która postanowiła zagrać w filmie lub serialu (może dla forsy?). Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_nic Re: Zagadka... 01.01.03, 19:39 huney napisała: > Dlaczego niektórzy artyści muzyczni rozpoczynaja lub chcą rozpocząć karierę > aktorską? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Zagadka... 02.01.03, 00:15 Jeszcze tylko doba i cała tajemnica odsłoni się przed nami jak Anita Lipnicka... Odpowiedz Link Zgłoś
travis Re: Zagadka... 02.01.03, 01:10 Niektóre filmy z niektórymi artystami muzycznymi zdają się być niestrawne dla nikogo poza ambitnymi wokalistami i ich kółkiem adoratorów. Stąd żeby ktokolwiek przyszedł na film trzeba znaleźć 'rolę' dla gwiazdy pop, jaka aktualnie podbija parkiety i płace w odpowiednio dużej wytwórni Odpowiedz Link Zgłoś
wielkie_nic Re: Zagadka... 02.01.03, 11:14 a widzielicie ten film o madonnie z madonną, który puścili nocą? Odpowiedz Link Zgłoś