miromir78 03.05.06, 14:30 Teledysk troche do bani ,ale song bardzo dobry.Zlot w Grotnikach . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balshoy Re: i'm with stupid 03.05.06, 20:03 Mirek to prawdziwy meteor przeleciał przez to forum szast , prast panie... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny85 Re: i'm with stupid 03.05.06, 22:08 Dzisiaj widziałem teledysk do IWS na włoskim kanale Countdown.Nareszcie zaczęli go puszczać.Ciekawe kiedy u nas zaczną.Piszcie jak gdzieś go zobaczycie,czy usłyszycie.Cholernie się cieszę,że znowu można PSB zobaczyć,ale ten teledysk jest do bani.Ci goście wyglądają jak dwaj idioci.Najlepiej wychodziły im te teledyski,w których była jakaś życiowa historia z chłopakami w tle,albo z ich udziałem np.Domino,Rent,Heart,Jeoulousy(nie wiem czy dobra pisownia),So hard.Chciałbym,żeby z nowego albumu był choć jeden taki teledysk.I żeby było ich na nim widać,bo w ostatnich latach zachowują się jakby się wstydzili swojego wyglądu.Ale i tak na razie najważniejsze jest,że teledysk już lata. Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 Re: i'm with stupid 04.05.06, 17:07 Mi natomiast klip pasuje... Jest w nim spora dawka autoironii, ktora jest potrzebna Nam wszystkim + jakis pomysl. Klipy o, ktorych wspominasz tak naprawde wygladaly tak: Chlopak spotyka dziewczyne, zakochuje sie, sa razem (rozstaja sie)... bla, bla, bla byly tysiace takich klipow. Wydaje mi sie, ze bardziej pamietamy te klipy z pomyslem. A w tym jest: PSB zostaja porwani przez (dziwnych) fanow, ktorzy chca podzielic sie swoja wizja teledysku... To rodzaj uwielbienia dla PSB, ktora jak widac samym zainteresowanym nie przypadla do gustu. Stad jak sadze wymowne milczenie na koniec..... 1_and_1_make_5 Odpowiedz Link Zgłoś
krikra Re: i'm with stupid 04.05.06, 21:52 Są 4 tematy "IWS". czy to nie przesada? robi się przez to mało przejrzyście.. po co zakladac nowy, skoro można dopisać swoje zachwyty w już istniejącym.. takie zachowanie jest bardzo blisko trollowania, Miro Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: i'm with stupid 04.05.06, 22:19 dlatego napisałem ,że wpadł jak meteor czyniąc swego rodzaju zamieszanie... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny85 Re: i'm with stupid 05.05.06, 23:20 Ja lubię autoironię i mam jej dużo,także w stosunku do siebie,ale tę autoironię odczytają tylko fani PSB(choć może to i lepiej).Miałem na myśli właśnie taką historyjkę z chłopakiem i dziewczyną.Nie wiecie,czy ten łysy gość z teledysku nie grał w jednej z części Austina miał tam chyba takiego małego klona. Odpowiedz Link Zgłoś
anthares_psb Re: i'm with stupid 06.05.06, 10:24 Ja uważam teledysk za bardzo dobry i do żadnej "bani" . Pokazywałem go z ciekawości osobom, które słuchają czasami, lub w ogóle nie słuchają PSB i muszę przyznać, że bardzo im się pomysł podoba, jak i sam videoclip. Dzieciom też się spodobał, a jak wiadomo dzieci "sterują" rodzicami . Odpowiedz Link Zgłoś
diesel46 Re: i'm with stupid 06.05.06, 14:00 anthares_psb napisał: > Ja uważam teledysk za bardzo dobry i do żadnej "bani" Moim zdaniem ostatnim fajnym teledyskiem był "I don't know what you want..." W porównaniu do ostatnich klipów ten nowy jest bardzo fajny. -- Andrzo Odpowiedz Link Zgłoś