Gość: thetawaves IP: *.aster.pl 19.05.06, 13:51 Wybieram się na koncert, niestety sama Jestem z Wawy... jeśli macie podobny problem to moglibyśmy się jakoś zorganizować i pojechać razem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blackfield Re: Koncert Toola 19.05.06, 16:22 Chętnie bym się zabrał, ale niestety sesja i te sprawy, no i lipa niestety Pozostaje słuchanie w domu i przeżywanie... Odpowiedz Link Zgłoś
wieniak Re: Koncert Toola 19.05.06, 22:38 ja za to jadę, tyle że ze Szcecina. Czy to nie problem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thetawaves Re: Koncert Toola IP: *.aster.pl 21.05.06, 19:04 zależy co dla kogo jest problemem mi się nie chcę jechać samej taki kawał.. więc jak jedziecie z wawy to piszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aliii Re: Koncert Toola IP: *.chello.pl 21.05.06, 23:42 Muzyka byłaby nagrodą, ale dopiero dla prawdziwego fana. No ale jeśli Tobie się nie chce jechać taki kawał... idź na dyskotekę. Bedzie bliżej i na pewno znajdziesz towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thetawaves Re: Koncert Toola IP: *.aster.pl 22.05.06, 18:12 Sorry, nie będziesz mi mówić czy jestem "prawdziwym fanem" czy nie. Kupiłam bilet, jak tylko zaczęli je sprzedawać, czekałam na ten koncert w Polsce całe swoje je..e życie, więc daruj sobie komentarze. Pojadę tam tak czy siak, ale w towarzystwie byłoby przyjemniej, no i myślałam, ze może poznam ciekawych ludzi, którzy podzielają moją pasję tym zespołem.. Ale jesli mam trafić na kogoś takiego jak Ty, to podziękuę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srutututu głąby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 22:40 prawdziwi fani, zdrowo narąbani Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: głąby 22.05.06, 23:36 Aliii popisal sie wzorowym wrecz kretynizmem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srut i got some advice for you little buddy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:16 Buy, buy, buy my new record buy, buy buy, Send more money Odpowiedz Link Zgłoś
rycesz ... Fotki z Coachella Festival ... 23.05.06, 10:48 pierwszy koncert z nowej trasy (30.IV.09) www.sweepinghalo.com/tool/coachella/ kto byl juz na koncercie TOOL'a wie czego mozna sie spodziewac kto nie byl, powinien ruszyc dupe bo jest to zajebiste audio-wizualne show Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pip Re: ... Fotki z Coachella Festival ... IP: *.acn.waw.pl 23.05.06, 22:14 Gorzej jak ktos nie ma kasy na takie atrakcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: ... Fotki z Coachella Festival ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 22:37 Juz 4 bilety czekaja na wyjazd z wlascicielami... Odpowiedz Link Zgłoś
4litery Re: Koncert Toola 29.05.06, 11:33 kurcze ja prawka nie zdaze zmienic pociagiem tez jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś