cze67 10.01.03, 15:49 Brakuje mi na forum jaska 666. Crotalusa chyba tez dawno nie widzialem. To tyle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmak31 Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 15:58 swiete slowa, mocium panie. Moze im sie juz tutaj nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:02 alez dlaczego, przeciez jest bardzo fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:06 Moze pojechali do cieplych krajow np. na plaze Cocomo, albo Cobacabana? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:12 O, kurka siwa! Wyglada na to, ze na tym forum to tylko my zostali: ja i moj stary brat Cze (o dziwnych sklonnosciach zdiagnozowanych niedawno na tym forum przez znawce tematu)... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:18 pizmak31 napisała: > Moze pojechali do cieplych krajow np. na plaze Cocomo, albo Cobacabana? Hmmm.... telefon, komputer, drukarka, dyskietki, wszędzie pełno różnych dziwnych papierków... jezeli to jest plaza cocomo, to do złudzenia przypomina moje biuro... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:10 nie denerwuj sie cze67! napewno powroca Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:12 mallina napisa?a: > nie denerwuj sie cze67! > napewno powroca Ja sie nie denerwuje. Ja tesknie! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:22 No, jest jasiek. Co sie nie odzywasz? Jeszcze jak Crotalus cos powie, to juz w ogole pelnia szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:26 cze67 napisał: > mallina napisa?a: > > > nie denerwuj sie cze67! > > napewno powroca > > Ja sie nie denerwuje. Ja tesknie! cze, ty wrażliwy człowiek jesteś sam widzisz, jak to jest jak ty znikasz na całe weekendy )) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:43 martolka napisa?a: > cze, ty wraz˙liwy cz?owiek jestes´ > sam widzisz, jak to jest jak ty znikasz na ca?e weekendy )) Faktycznie, ciezko... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:32 Cze to równy gościu- o mnie też sie kiedyś pytał i chyba tez mu brakowałem A tak na marginesie to zastanawiam sie dlaczego zawsze tęskni za facetami a nigdy za jakąś babką... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:34 No wlasnie Cze. Bo, ze za mna tesknisz czasami to naturalne, ale za mieciem? za jaskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:36 pizmak31 napisa?a: > No wlasnie Cze. Bo, ze za mna tesknisz czasami to naturalne, ale za mieciem? za jaskiem? Kolega joad juz to zdiagnozowal. Nie bede po nim powtarzal... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:38 Ależ to nic złego cze- tacy ludzie też żyją na tym świecie. Tylko nie wiem w takim razie po co nam ściemniałeś o Małgosi- trzeba było od razy napisać że chodzi o Zygmunta. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:41 miecio4 napisa?: trzeba by?o od razy napisac´ z˙e chodzi o Zygmunta. Zmylka, na imie Mu Marian... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:52 cze67 napisał: > Zmylka, na imie Mu Marian... Czy chodzi o TEGO Mariana? Żeby nie powiedzieć Maryjana? Wiesz, on gdzieś tam w Gdańsku mieszka, dlatego tak mi się skojarzyło )))) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:55 ilhan napisa?: > cze67 napisa?: > > > Zmylka, na imie Mu Marian... > > Czy chodzi o TEGO Mariana? Z˙eby nie powiedziec´ Maryjana? > Wiesz, on gdzies´ tam w Gdan´sku mieszka, dlatego tak mi sie˛ skojarzy?o )))) "Nie kazdej kotce na imie Nikita" (przyslowie z Gdanska-Wrzeszcza) Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:56 Bardzo możliwe- Maryjan piekny i nasz Cze przeciez też piekny. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:56 ilhan napisał: > cze67 napisał: > > > Zmylka, na imie Mu Marian... > > Czy chodzi o TEGO Mariana? Żeby nie powiedzieć Maryjana? > Wiesz, on gdzieś tam w Gdańsku mieszka, dlatego tak mi się skojarzyło )))) > > Marian Piękny, co ze schodów spadł? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:58 martolka napisa?a: > Marian Pie˛kny, co ze schodów spad?? Jak sprytnie skrecilas w strone muzyki. Powazanie... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 16:39 Oj, tam, nie przejmuj sie. My jestesmy bardzo toleranycjni. Najwazniejsze, że Jasiek sie odnalazl, mimo, ze nas troche ignoruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Jasku, gdziezes? IP: *.acn.pl 10.01.03, 21:34 Jestem moje dziadki Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Jasku, gdziezes? 10.01.03, 21:38 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Jestem moje dziadki Chyba dziatki. Odpowiedz Link Zgłoś
martolka :-))) 10.01.03, 21:45 teddy4 napisał: > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > Jestem moje dziadki > > Chyba dziatki. Nie, teddy - on tak celowo napisał. Nie bywa na forum dlatego, iż uważa nas za starców. )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: :-))) IP: *.acn.pl 10.01.03, 22:22 martolka napisała: > teddy4 napisał: > > > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > > > Jestem moje dziadki > > > > Chyba dziatki. > > Nie, teddy - on tak celowo napisał. Nie bywa na forum dlatego, iż uważa nas za > starców. > )))) Martolka dobrze mówi. To żaden błąd )) Odpowiedz Link Zgłoś
martolka no, pięknie 10.01.03, 22:47 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > Martolka dobrze mówi. To żaden błąd )) np. ilhan powinien się obrazić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: no, pięknie IP: *.acn.pl 10.01.03, 22:52 martolka napisała: > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > > Martolka dobrze mówi. To żaden błąd )) > > np. ilhan powinien się obrazić... > Nic na to nie poradzę Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: no, pięknie 10.01.03, 23:01 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > np. ilhan powinien się obrazić... > > > > Nic na to nie poradzę zawsze możesz błagać na klęczkach o przebaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: no, pięknie 10.01.03, 23:02 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > martolka napisała: > > > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > > > > Martolka dobrze mówi. To żaden błąd )) > > > > np. ilhan powinien się obrazić... > > > > > Nic na to nie poradzę Ilhan nie wiem za co się miałby obrazić, więc się nie obrazi... ) I pozdrawia dawno niewidzianego kolegę Crotalusa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: no, pięknie IP: *.acn.pl 10.01.03, 23:28 ilhan napisał: > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > martolka napisała: > > > > > Gość portalu: Crotalus napisał(a): > > > > > > > > Martolka dobrze mówi. To żaden błąd )) > > > > > > np. ilhan powinien się obrazić... > > > > > > > > > Nic na to nie poradzę > > Ilhan nie wiem za co się miałby obrazić, więc się nie obrazi... ) > > I pozdrawia dawno niewidzianego kolegę Crotalusa > Czuwaj druhu Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Jasku, gdziezes? 11.01.03, 06:59 Ja też się cieszę, iż niepojawieni ulegli pojawieniu, a pragnę przy okazji wyrazić żal z powodu nagłego zaniku mojego idola o bardzo długiej ksywce z nadzieją w pozycji frontalnej. Miejmy - nomen omen - nadzieję, iż nic mu się nie stało, n.p. nie przygniótł go ciężar gatunkowy jakiegoś utworu... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Jasku, gdziezes? 11.01.03, 10:15 o nie..jego przygniotla odpowiedzialnosc za zadanie pytania, ktorego nie zadal.. Odpowiedz Link Zgłoś