Dodaj do ulubionych

co uważacie o Metallice???

24.05.06, 19:26
^^^^^^^^^^^^^^^^^
Obserwuj wątek
    • internetauta Re: co uważacie o Metallice??? 24.05.06, 19:29
      Zapraszam na mój stary wątek pt. "Czy wg was Metallica stacza się w dół" z 14
      lutego br- tam większość osób wyraziła swoje, dobitne najczęsściej, opinie...
      • kolega.maynard Re: co uważacie o Metallice??? 24.05.06, 21:18
        No prawda jest taka, ze sie stacza, ale coz... i tak milo sie ich na zywo widzi smile
        Jeszcze tydzien i 5 dni smile
    • Gość: bhy mają głupią nazwę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 20:24
      • Gość: Pokrak Re: mają głupią nazwę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 01:29
        Jak dla mnie - tępota.
        Poziom disco polo.
        Łomot, bez ładu i składu.
        Co ciekawe, znam kilku przyzwoitych ludzi słuchających tej łupaniny.
        • nedfan Re: mają głupią nazwę 26.05.06, 15:56
          Nie no, za to polski hiphop to muzyczne wyżyny - cytuję "Nic mi się nie chce,
          zapalę blanta, przelecę panienkę". Sztuka jak się patrzy...
    • Gość: alien sex fiend Re: co uważacie o Metallice??? IP: *.aster.pl 24.05.06, 23:11
      Uważam, że metallica składa się z dwóch gitarzystów, jednego perkusisty i jednego basisty. Wokalista jest alkoholikiem rozkochanym w szlachetnej i równorzędnej rywalizacji człowieka ze zwierzęciem, dokonywanej przy niewielkiej tylko pomocy naszpikowanej elektroniką najnowocześniejszej aparatury myśliwskiej, a bębniarz jest łysiejącym, chciwym konusem i pieniaczem. Gitarzysta prowadzący reprezentuje mentalność 12 letniego dziecka, a basista w ewolucyjnym łańcuchu sytuuje się gdzieś pomiędzy pawianem a średnio rozgarniętym orangutanem. Ogólnie dobry zespół.
      • kolega.maynard Re: co uważacie o Metallice??? 24.05.06, 23:26
        LOL, dobre smile
      • michalgajzler Re: co uważacie o Metallice??? 25.05.06, 00:46
        Gość portalu: alien sex fiend napisał(a):

>Wokalista jest alkoholikiem (...)
        a własnie... oststatnio stwierdził, że praca przy nowej płycie na trzeźwo jest
        "całkowicie nowym doświadczeniem"wink. Nie wiem, czy należy się bać, czy też może
        wprost przeciwnie, mieć nadziejęwink
        • Gość: alien sex fiend Re: co uważacie o Metallice??? IP: *.aster.pl 25.05.06, 00:57
          dla wódki to też zapewne calkowicie nowe doświadczenie. po tych wszystkich latach biedaczka musiala popaść w całkowite uzależnienie od dżemsa.
          • michalgajzler Re: co uważacie o Metallice??? 25.05.06, 14:55
            Iiii tam, Lemmy ją przygarnie.
            • Gość: alien sex fiend Re: co uważacie o Metallice??? IP: *.aster.pl 25.05.06, 15:50
              Lemmy związał się już z Jackiem Danielsem, sodomita jeden.
              • michalgajzler Re: co uważacie o Metallice??? 26.05.06, 21:41
                Ależ Lemmy nie samym Jackiem D. żyje. Jak sam kiedyś oświadczył jakiemuś
                dziennikarzowi z Polski, walory czystej również docenia.
    • Gość: Krystyna Re: co uważacie o Metallice??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 08:50
      Nie znam zadnego tytulu ich plyty ale kiedys byli modni, tylko bylam za mala
      zeby byc metalowa.
      • kolega.maynard Re: co uważacie o Metallice??? 25.05.06, 12:45
        Modna to jest Doda... Metallica - w przeciwienstwie do niej - zdziala cos na plaszczyznie muzycznej.
        wink
    • Gość: panna a Re: co uważacie o Metallice??? n/t IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.06, 13:18
      jakos dziwnie zabrzmiala mi nazwa tego watku... Oo pewnie za malo czytam _^_
      • Gość: bezpodstawna Re: co uważacie o Metallice??? n/t IP: 82.160.18.* 25.05.06, 15:10
        panna a napisał(a):

> jakos dziwnie zabrzmiala mi nazwa tego watku... Oo pewnie za malo czytam _^_

to samo miałam napisaćsmile
    • Gość: As gramatyka leży IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 25.05.06, 16:14
      Tytuł wątku powinien być inny - "Co uważacie na temat Metalliki" albo "Co
      sądzicie o Metallice".
      "Co uważacie o Metallice" to jest jakiś dziwoląg gramatyczny.
      • ronron Re: gramatyka leży 26.05.06, 22:05
        dziwolągiem to ty jesteś blotko.
    • nedfan Re: co uważacie o Metallice??? 25.05.06, 20:16
      Metallica to jeden z pierwszych zespołów metalowych, który usłyszałem (chodziłem
      wtedy jeszcze do podstawówki). Pierwszy kontakt to był album "Master of Puppets"
      - pełen szok, od razu się w tym zakochałem. Dwa wcześniejsze albumy usłyszałem
      później. Coś niesamowitego, nienazwanego, tajemniczego (pamiętajcie, że to były
      siermiężne czasy w Polsce, kontakt z taką muzyką dla młodziaka był doznaniem
      wręcz mistycznym). Może dlatego Metallica zawsze będzie dla mnie najlepsza i już!
      A jak się komuś nie podoba, może sobie słuchać dziwnych numetalowych Kornów lub
      innych P.O.D.
    • Gość: Gen. Italia Re: co uważacie o Metallice??? IP: 195.136.112.* 26.05.06, 14:54
      Jak ktoś już błyskotliwie zauważył: Metallica skończyła się na "Kill'em All" smile
      • Gość: alien sex fiend Re: co uważacie o Metallice??? IP: *.aster.pl 26.05.06, 14:58
        eee tam, skończyli się już na "no life till leather".
        • kolega.maynard Re: co uważacie o Metallice??? 26.05.06, 15:50
          A nawet na Leather Charm tongue_out
    • mirandel1 Re: co uważacie o Metallice??? 26.05.06, 19:01
      Już nie chce mi się o tym pisać.... Poprostu największe rozczarowanie muzyczne
      jakie przeżyłam. A pomyśleć , że te 15 lat temu byli dla mnie najlepsi...
      • internetauta Re: co uważacie o Metallice??? 27.05.06, 13:02
        Kiedyś na muzyka.onet.pl jeden z internautów słusznie stwierdził, że Metallica
        to dwa zespoły o tej samej nazwie. Jeden to ambitny hardrockowy zespół grający
        w latach 1981-1989, a drugi to zespół prezentujaćy apogeum dna , działający w
        latach 1990-dziś (nie cytuję, parafrazuję). TAKOŻ MOJA OPINIA. Pozdrawiam
        • Gość: pk Re: co uważacie o Metallice??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 21:34
          Słusznie stwierdził??Ja rozumiem,że komuś może sie muzyka króra gra Metallica po
          89 r nie podobac.Ale stwierdzenie,że jest to apogeum dna jest dla mnie naprawde
          żałosne i świadczy tylko o twoim zacierzewieniu i o tym,że dobrze nawet rzadnej
          z tych nowszych płyt nie przesłuchałeś.Tak mi się przynajmniej wydaje.
          • internetauta Re: co uważacie o Metallice??? 27.05.06, 22:25
            Źle się Tobie wydaje. Znam i mam (niestety, chciałoby sie powiedzieć) wszystkie
            ich późniejsze albumy, od Black Albumu, do St Angera (bez Garage'ów) a więc mam
            wyrobioną opinię.
            Apogeum dna- to nie jest moja opinia, tylko parafraza tamtej wypowiedzi.
            Moja opinia brzmi: apogeum dna MUZYKI METALLIKOWEJ, słabsza forma muzyki
            hard'rockowej.
            Pozdrawiam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka