Dodaj do ulubionych

Ryszard Olesiński - ex MAANAM

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 14:15
Czy kotoś ma fotki tego gitarzysty, wie coś o nim albo o grupie EX
www.grupaex.info. Jak tak to niech coś napisze. Według mnie to najlepszy
polski muzyk. Espana forever the best...
Obserwuj wątek
    • Gość: krzysiek Re: Ryszard Olesiński - ex MAANAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 22:27
      Tak , to genialny gitarzysta , Maanam bez niego jest gorszym zespolem , Ricardo dodawal stylu , oni
      zglupieli z ta zmiana skladu!!!
      • Gość: pablo Re: Ryszard Olesiński - ex MAANAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 10:01
        na stronie www.grupaex.info jest info ojego nowym zespole z bratem Krzysztofem
        i Pawłem Markowski i kawałki piosenek. Wydaje mi się że odniosą duży sukces,
        zwłascza z kawałkia Taka uplana noc i Domem.
      • Gość: pablo Re: Ryszard Olesiński - ex MAANAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 09:37
        www.grupaex.info/ex.php?ex=teledyskex
        Na stronie grupy Ex można zobaczyć premierowyfragment teledysku!!! Premiera
        płyty tuż tuż...
    • exman Re: Ryszard Olesiński - ex MAANAM 29.06.06, 10:16
      Fajnie fajnie, też bym sobie życzył czegoś z wykopem jak u starego Maanam ale
      oprócz braci nie za bardzo widzę tam facetów od rock'n'rolla.
      • Gość: pablo Re: Ryszard Olesiński - ex MAANAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:07
        Bo to raczej nie będą piosenki rockowe. Owszem jaą być tam elementy rocka ale
        piosenki będą w nieco innym klimacie, moim zdaniem są ok. Szkoda, że do
        współpracy nie zaprosili Pawła Markowskiego ex - maanam.
        • Gość: ONA Re: Ryszard Olesiński - ex MAANAM IP: *.dynamic.chello.pl 25.07.14, 22:00
          Chyba wszystko umarło. Marek zmarł, Kora walczy o zdrowie a Rysiek pląta się po osiedlu. Takie zycie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka