Dodaj do ulubionych

Troche info o kocercie...

05.06.06, 22:28
Witam,
jak dotad organizatorzy skapia szczegolowych informacji o tym festiwalu, ale
tu mozna cos poczytac:
www.summerofmusic.pl/
www.empik.com/event.jsp?a=10&objectId=2301728
mtv.pl/article/210492_MTV_Polska_objela_patronatem_Summer_of_Music_Festival.htm
ta ostatnia informacja wydaje sie byc interesujaca - moze Mtv zacznie "lansowac" (a mi sie przydko skojarzylo a fefe) PSB na swoich dwoch antenach.
Mtv + VH1

Pzdr
1_and_1_make_5
Obserwuj wątek
    • 1_and_1_make_5 Re: Troche info o kocercie... 06.06.06, 12:25
      Witam, (oczywiscie mialo byc BRZYDKO).
      Na OS jest juz informacja o koncercie w Polsce. Zgodnie z przypuszczeniami bedzie 10.09.06.

Pzdr
      1_and_1_make_5
      • tomek_531 Re: Troche info o kocercie... 26.06.06, 13:36
        Witam !
        Czy to jest na 100% pewne, że PSB będą w Warszawie 10 września ?
        Niechciałbym jechać na daremno a nie chcę kupować karnetu na dwa dni.
        Pozdr.
        P.S.
        Na ich koncercie w Gliwicach byłem na rowerze bo mieszkam kilka kilometrów od
        lotniska aeroklubu - pamiętam, że wracałem nocą bez świateł w deszczu...tego nie
        zapomnę nigdy smile)))Ale było warto !!!!
        • balshoy Re: Troche info o kocercie... 26.06.06, 15:34
          wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że będzie to w niedzielę, 10
          września...dzień wcześniej PSB występują jeszcze na swoim terenie...
          godziny koncertu jeszcze nie podano, ale skoro chłopaki są główną gwiazdą, więc
          będą pewnie ostatnimi na scenie..czyli później niż wcześniej smile
          • verybilingual Re: Troche info o kocercie... 26.06.06, 16:26
            Kurde to bardzo źle że grają w Niedziele i to wieczorem, będe musiał zostać
            pewnie w Warszawie na noc uncertain a mamie napewno się to niespodoba (jedzie pewnie
            ze mną tongue_out) Ciężko będzie to zorganizować uncertain Do tego trzeba będzie przyjść na
            tory z 6 godzin wcześniej ??? i tak będe stać pomimo najdroższych biletów w
            ostatnim rzędzie jak znam życie uncertain
            • balshoy Re: Troche info o kocercie...setlist 26.06.06, 18:40
              setlista...tak to wyglądało na początek...
              God Willing
              Psychological
              Left To My Own Devices
              I'm With Stupid
              Suburbia
              Minimal
              Shopping
              Rent
              Always On My Mind
              Where The Streets Have No Name (Can't Take My Eyes Off You)
              Home And Dry
              Before
              Dreaming Of The Queen
              West End Girls
              The Sodom And Gomorrah Show
              Opportunities
              Integral
              i bisy
              So Hard
              It's A Sin
              Go West
              ciekawy zestaw, prawdopodobnie niewiele będzie odbiegał od tego co zagrają dla
              nas...
              • eliks Re: Troche info o kocercie...setlist 26.06.06, 21:37
                Before?.... super!!! smile
              • verybilingual Re: Troche info o kocercie...setlist 26.06.06, 22:31
                Nie będzie odbiegał pewnie niczym, bo to jest taki mini-tour i wszystko jest
                odpowiednio przygotowane nie będą dla nas specjalnie grać Yesterday When I Was
                Mad (NIESTETY!!!!)
                Szkoda że Sodom nie idzie na bis lub początek...choć może i dobrze bo rozkręci
                ludzi po WEG i Before (żeby nie było lubię obydwa piosenki, ale wiem że wielu
                ludzi nie znosi Before)
                • balshoy koncert PSB w W-wie już za... 60 dni 11.07.06, 23:35
                  w związku z tym mam pewną myśl...
                  chciałbym,żeby było nas tam widać, co o tym myślicie?
                  atrybuty fanowskie to będzie pewnie każdego indywidualna sprawa..jak ktoś lubi,
                  to na pewno ubierze koszulkę z jakimś motywem PSB...
                  powiem szczerze,że pomysł Eliksa, co do ubrania czapeczek marynarskich a'la
                  image Chrisa z Paninaro, osobiście mnie nie przekonuje...bo ilu z Was ma takie
                  czapeczki? Ja mieszkam nad morzem, mam rzut beretem do miejsc, gdzie takową
                  mógłbym sobie nabyć, ale wolę na co innego wydać kaskę..choćby na zrobienie
                  nowej koszulki...co do czapeczek, pewnie łatwiej byłoby każdemu z nas mieć
                  jakąs bejsbolówkę ( nie mylić z bejsbolem)...na ostatnim zlocie Darek miał
                  taką, specjalnie przygotowaną na tę okazję czapeczkę, z napisem pet shop boys
                  ( jej koszt to 20 zł )...
                  może jakaś flaga polskich fanów?
                  no i jeszcze jedno..przewinęło się przez te łamy kilka dziesiątek osób,
                  jesteśmy w jako takim kontakcie..powiedzmy,że przyjmuję do wiadomości,że
                  niektórych nie interesują zloty, ale czy podczas tego koncertu jest szansa ,że
                  się spotkamy ( de facto przez myśl przechodzi mi zdanie - czy zechcecie się
                  ujawnić?) Możemy spotkać się naprawdę silną grupą w jakimś umówionym
                  miejscu..nawet tylko żeby zrobić choćby pamiątkowe zdjęcie...wielkie, wspólne
                  zdjęcie fanów pet shop boys..fanów psb, nie tylko z Polski bo będą też
                  obcokrajowcy, których będziemy mogli wypatrzeć i zaprosić do wspólnej foty;
                  koncert to coś jak mecz..naturalnie, że przeżycia są indywidualne, ale takie
                  wspólne przeżywanie jest chyba jednak pełniejsze, prawda? cała oprawa ,
                  atmosfera..którą tworzą ludzie..kolektywnie smile
                  wyobrażacie sobie oglądać finałowy mecz mundialu na żywo, samemu na wielkim
                  stadionie..czy to byłoby tak ekscytujące?
                  • j.wojak racja! 12.07.06, 14:05
                    Tak- warto by się spotkać. Tylko nie mam pojęcia, jak tu by się uwawiać. Na
                    razie nie jestem w 100% pewien, czy przyjadę...trudnosci obiektywne: 1)nie wiem,
                    czy dostanę w pracy urlop, akurat 10.IX mamy coroczną ,ważną imprezę, 2) forsa-
                    zmienna ilość wolnych środków, bo rodzina na utrzymaniu...3) zakwaterowanie- mam
                    w W-wie dalszych krewnych, może się uda... Ale nic, zobaczymy. Kwestie do
                    przemyślenia: gdzie się spotkać? jak się rozpoznać??? Myślałem o tym, że gdyby
                    ktoś z fanów mieszkał w Warszawie w centrum albo niedaleko miejsca imprezy,
                    możnaby u niego...Choć to pewnie kontrowersyjny pomysł. Albo może gdzieś pod
                    Pałacem Kultury czy w innym, charakterystycznym miejscu (żeby przyjezdni łatwo
                    trafili, potem- razem na Służewiec)???

Jacek
                    • balshoy spotkanie przed koncertem 12.07.06, 22:41
                      Warszawiaków mamy tu co najmiej trzech..jednego,czyli Michała ( który, piszę to
                      dla niewtajemniczonych ,jest tą osobą, który współtworzy polską stronę o psb na
                      webparku) znam osobiście od wielu lat..
                      to muszę chyba pisać do znudzenia...nie jesteśmy anonimowi..na webparku są i
                      nasze zdjęcia w galerii fanów i zdjęcia ze zlotów...no,naprawdę uważam że z
                      rozpoznaniem naszych facjat nie powinno być problemów smile
                      jak pamiętam dobrze koncert DM na Służewcu to od Centralnego jechało się
                      tramwajem...i nie trwało to jakąś wieczność....faktycznie spotkanie pod Pałacem
                      Kultury to dobry pomysł; kwestia tylko o której będą przewidziani PSB na scenie
                      i jak my będziemy tam zjeżdzać do W-wy...znając życie, niektórzy będą pod sceną
                      czatować od wczesnych godzin i na pewno nie w głowie będzie im jakieś
                      tam "zbieranie się"
                      prawdę powiedziawszy nie zamierzałem też nachodzić żadnego z fanów w domu..
                      a i nawet swoją rodzinę w W-wie chyba zostawię w spokoju...chyba, żebym musiał
                      jechać ze swoim trzyletnim synkiem...
                      no, ale zobaczymy, przyjdzie czas przyjdzie rada;
                      zobaczymy też co inni na to powiedzą...potem..im bliżej wyjazdu sytuacja będzie
                      jaśniejsza.
                      • j.wojak Re: spotkanie przed koncertem 13.07.06, 14:55
                        Coś mały odzew na ten wątek...
                        Ciekawostka- mój synek też ma 3 latka (i 7 mies.)
                        Rozróżnia WEG i King's Cross... a gdy widział początek DVD Montage mówił na
                        Neila "pan duży"
                      • eliks Re: spotkanie przed koncertem 13.07.06, 15:51
                        droga na Sluzew z centrum jest prosta jak cep. trzeba tylko uwazac, bo w lecie
                        tramwaje lubia miec kompletnie pozmieniane trasy.

jako punkt zbiorczy ja osobiscie wybralbym juz samo miejsce docelowe. pytanie
                        tylko, ktory jego fragment.

a jesli chodzi o znak rozpoznawczy, to proponuje zalozyc zegarek na prawy
                        przegub smile)
                        • j.wojak Re: spotkanie przed koncertem 14.07.06, 08:22
                          eliks napisał:

> jako punkt zbiorczy ja osobiscie wybralbym juz samo miejsce docelowe. pytanie
                          > tylko, ktory jego fragment.

Właśnie, gdzie- mogłoby być sporo ludzi. Jednak dla przyjezdnych, którzy nie
                          znają trasy bardziej komfortowo byłoby chyba spotkać się gdzieś w centrum i
                          potem razem spokojnie dojechać.
                          >
                          > a jesli chodzi o znak rozpoznawczy, to proponuje zalozyc zegarek na prawy
                          > przegub smile)
                          ...i jakąś koszulkę lub czapeczkę PSB
                          • verybilingual Re: spotkanie przed koncertem 14.07.06, 09:45
                            Ja nie mam żadnego znaku związanego z PSB, bo nie mam gdzie kupić takiego
                            gadżetu poprostu uncertain Dlatego założyłem wcześniej temat o gadzętach, ale nic
                            konkretnego się nie dowiedziałem niestety sad
                            • virtual_insanity Re: spotkanie przed koncertem 24.07.06, 13:53
                              hej...
                              Tez jestem za, aby sie spotkac gdzies na miejscu, niech sie wypowiadaja
                              bardziej ci, ktorzy znaja wawe i tor wyscigów... ja jeszcze nie wiem jak, ale
                              na pewno bede...smile
                              P.S.
                              Nie mam zegarka, ale moze cos zwiazanego z PSb wykombinuje, juz mam pewien
                              pomysl gdzie zrobic sobie kosuzlke, jak juz cos bede wiedziala dokladniej to
                              powiem, moze i inni tez by chcieli jakis gadżecik...
    • kkokowski Re: Troche info o kocercie... 28.07.06, 18:52

czy ktos z Was reflektuje na pierwszy dzien festiwalu? Ja raczej bede juz w
      sobote bo lubie Iana Browna i Maximo Park. Jesli tak to fajnie byloby sie
      spotkac.

• eliks Re: Troche info o kocercie... 30.07.06, 15:56
        Konrad, a znasz juz dokladny rozklad jazdy? jakos na stronie nie moge sie doszukac, a wlasnie przeczytalem ze Daft Punk tez sie maja pojawic.

Ja osobiscie bede tylko w niedziele.
        • kkokowski Re: Troche info o kocercie... 01.08.06, 13:17

terminy koncertow poszczegolnych grup znalazlem nach ich stronach internetowych
          (maximo park 9, ian brown 10.09 )
          • eliks Re: Troche info o kocercie... 01.08.06, 14:35
            Ian Brown bedzie w niedziele? pysznie. Co prawda nie znam jego solowego
            materialu (jakies pare kawalkow na krzyz), ale "I Wanna Be Adored" na zywo, to
            by bylo cos!

pozdr
    • eliks juz wiadomo kto w niedziele 05.08.06, 14:14
      witam wszystkich,

dzis zakupilem swoj bilet na niedziele summerofmusic. na odcinku biletu figuruja nastepujace atrakcje:

-PSB
      -Ian Brown
      -Mercury Rev
      -Stereo Mc's
      -Amp Fiddler
      -Mr. Scruff

pozostali, w tym Daft Punk, zapewne w sobote.
    • verybilingual Re: Troche info o kocercie... 07.08.06, 14:30
      Gdzie najlepiej kupić bilety? Ja wszedłem na ticketpro ale tam jak chcę kupić
      bilet to pokazuje mi tylko że kupuje ten za 139 a ja wolałbym za 159 kupić.
      • dafio1 Re: Troche info o kocercie... 07.08.06, 17:17
        Verybilingual... powiem szczerze, czasami mnie rozbrajasz. Przeczytaj dokładnie
        INFO o biletach, a będziesz wiedział że im wcześniej kupisz bilet, to będzie on
        tańszy... Także ja na twoim miejscu wolałbym bilet za 139PLN niż za 159 PLN -
        to taki sam bilet, tylko kupiony do 01.09.2006... Po tej dacie kosztuje 159
        PLN... Oczywiście to bilet jednodniowy... W naszym przypadku to zdecydowanie
        10.09...
        • verybilingual Re: Troche info o kocercie... 07.08.06, 18:03
          Ahaa ja myślałem że ten droższy to na jakieś lepsze miejsca lub coś...
          • eliks Re: Troche info o kocercie... 07.08.06, 20:05
            uwazajcie na date - w MediaMarkt powiedzieli, ze sobotnie bilety sa tansze -
            takze jeszcze raz:

bilet wlasciwy kosztuje 1-3-9 p-l-n do konca sierpnia.
            • balshoy jak kupowałem bilety... 09.08.06, 21:08
              w moim rodzinnym mieście,w Gdyni,znajdują się cztery punkty sieci ticketpro...
              udałem się do punktu ORBIS TRAVEL na ul.10 lutego..jedna z głównych ulic mojego
              miasta...
              ORBIS..myślę sobie, brzmi poważnie..przynajmniej takie zawsze miałem wrażenie
              penitent czyli ja "dzień dobry"
              pan 1"dzień dobry"
              "czy kupię u Państwa bilety na Summer of Music festiwal w W-wie ?
              " to chyba u koleżanki na TURYSTYCE..."
              "dzień dobry"
              pani 2..liczy kasę..koniec częsci pierwszej wink)
              • balshoy Re: jak kupowałem bilety...część dalsza 09.08.06, 23:31
                zadaje ponownie kluczowe pytanie - "czy kupię u Państwa bilety na S0M ( pisze w
                skrócie) w W-ie 9-10 wześnia ?"
                odpowiedź pani 2 , nazwijmy ją Zosią :
                "NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO"
                ooo! pani jedzie klasykiem myślę sobie! prawie jak w MISIU wink)
                moja konsternacja " nie??"
                " NIE, NIE MA U NAS"
                Rozgladam się po tym biuirze ORBIS TRAVEL...może jest gdzieś jakieś info, że
                sprzedją jednak bilety w tym systemie...
                nie daję za wygraną i pytam , czy stwierdzam, cholera wie...
                " ale Państwo sprzedajecie bilety w tym systemie ticketpro...?"
                pani Zosia odpowiada " tak"
                Kontynuuję więc "chciałbym kupić 2 bilety po 139 złotych,na 10 września , na
                niedzielę na ten festiwal"
                Zosia spogląda w swój monitor " są, ale TYLKO na sobotę i niedzielę"...???
                ja ? mówię , bo co mam zrobić " no tak, intersuje mnie niedziela..od pierwszego
                sierpnia do końca miesiąca te bilety są po 139 zł..chciałbym kupic dwa"
                Zosia..."kolega się panem zajmie" i spogląda w kierunku pana Kazia...
                siedzę sobie, przed Zosią..tak ze 3 minuty..rozglądam się szukając wzrokiem
                zegara..Zosia to zauważa " śpieszy się panu? kolega się zaraz panem zajmie"
                Zosia po chwili do Jadwinii " Jadwiniu czy umiesz wydrukowac te bilety
                ticketpro?"
                Jadwinia " nie..a co?"
                Zosia " eee...nic już"
                ja..uśmiecham się pod nosem i mówię : "opiszę was w internecie"
                Zosia: " a co się panu nie podoba?"
                ja : " dlaczego nie podoba? przecież widzi pani ,że się uśmiecham..."
                podchodzi Jadwinia , jakby dopiero usłyszała pytanie o drukowanie biletów.i się
                powtarza " nie umiem, a co?"
                Zosia też to samo " e nic"
                ja " chciałem kupic dwa bilety itd itp.."
                Zosia wyciąga karteluszek ticketpr...drukuje w 5 sekund dwa bilety dla mnie,
                pyta mnie o godność, kasuje mnie...." to będzie 278 złotych"
                daję jej 300 zł...
                Zosia " ma pan może 2 zł"
                ja mam , ale nie dałem, bo zapomniałem, że mam smile
                mówię " nie, nie mam drobnych"
                Zosia " hmm...Czesiu ( do pana nr1) masz może 2 złote?"
                Czesiu " nie"
                Zosia " Jadwiniu, masz może dwa złote?"
                Jadwinia " nie"
                Zosia " Kaziu, masz moze dwa złote?"
                KAZIU MA
                Dostaję bilety, paragon, swoją resztę 22 złote...a na co ona ode mnie jeszcze
                chciała dwa zety? ;-0
                " do widzenia"
                ps. zmieniłem Ich imiona...to wszyscy zresztą byli młodzi ludzie, na pewno
                młodsi ode mnie...
                do widzenia...hardcore na żywo smile
                • eliks Re: jak kupowałem bilety...część dalsza 15.08.06, 18:49
                  koszmar. skad sie tacy ludzie biora.... jezeli ktos ma klopot z kupnem biletu i
                  siebie, moze ktos z Warszawy moglby pomoc (np. ja) ?
      • ralph24 Re: Troche info o kocercie... 14.08.06, 16:23
        Witam wszystkich.
        nie bylo mnie tutaj przez dluzszy czas... jestem w UK i mam ograniczony dostep
        do netu..ale 10/09 bede gdzie trzebawink)
        co do warszawy ...ja jestem z warszawy(studiuje tamsmile i przez ostatni rok
        mieszkalem po drugiej stronie ulicy przy ktorej sa tory wyscigow na Sluzewcuwink
        wiec jesli ktos z was ma jakies pytania odnosnie dojazdu do Sluzewca, czy
        czegokolwiek, piszcie smialo atemitl@gmail.com (odpowiem najdluzej po 3-4
        dniach), z przyjemnoscia pomogewink
        co do spotkania w zw. z koncertem jestem absolutnie za! mysle ze mozna by bylo
        wybrac sie gdzies po koncercie.. przed koncertem wole zajac sobie dobre miejsce-
        tzn pod sama scenawink Jak myslicie na ile wczesniej trzeba by sie tam pojawic?
        Mysle ze nie trzeba bedzie byc 9 godzin przed jak w przypadku DM w Warszawie
        9/06..w koncu to festiwal, a i PSB nie sa tak popularni..W kazdym badz razie
        dajcie znac jak zamierzacie zaplanowac 10/09wink
        pzdr!
        • balshoy przedsmak tego co nas czeka... 15.08.06, 22:47
          to świetne zdjęcia z koncertu w Pradze, który miał miejsce parę dni temu,
          czyli 11 sierpnia

psb-atdeadofnight.net/obrazky/praha2006/fanphoto01.php

psb-atdeadofnight.net/obrazky/praha2006/fanphoto02.php
          szukajcie gitarzysty w chełmie podczas Sodomy i Gomory wink)
          • balshoy Re: przedsmak tego co nas czeka... 15.08.06, 23:45
            przepraszam..chyba wtórny analfabetyzm mnie dorwał..oczywiście w hełmie a nie w
            chełmie..żenua ;-( co za ort!
            • eliks Re: przedsmak tego co nas czeka... 16.08.06, 12:33
              zajebiste, ale odlot!!! mam nadzieje ze w Warszawie bedzie taki sam show...

jakies przecieki co do playlisty ?
              • tomas_psb Re: przedsmak tego co nas czeka... 16.08.06, 15:18
                Playlist prazski normalny, ziadne HAD i ziande Before/Numb.

(I'm webmaster of the site linked above and I'm from the Czech Republic, but I
                don't understand Polish too much. wink )
                • eliks Re: przedsmak tego co nas czeka... 16.08.06, 18:57
                  have you been there? any impressions ?
                  • tomas_psb Re: przedsmak tego co nas czeka... 16.08.06, 20:57
                    Yes, I was there. smile (The photos at psb-
                    atdeadofnight.net/obrazky/praha2006/fanphoto01.php and next few sets are by
                    me. smile )

I was in the first row, so the sound was somewhat strange, but otherwise it was
                    a great show. Costume changes, projections, dancers, interesting big cube. big_grin I
                    could see Neil is enjoying the show.
                    • balshoy thanks Tomas :-) 17.08.06, 23:24
                      thank you...your photos are very good
                      at dead of night is great site
                      see you in Warsaw!
                      • tomas_psb Re: thanks Tomas :-) 18.08.06, 14:30
                        Dzankujem. wink

I've written quite a long report about the concert and other things I
                        experienced last Friday - you can read it here:
                        http://psb-atdeadofnight.net/e_love_planet.php

By the way, there's going to be a PSB party in Prague in October - perhaps some
                        of Polish fans would like to come?
                        • eliks Re: thanks Tomas :-) 18.08.06, 14:54
                          will Neil and Chris take part ? smile (I heard from a colleague in Estonia they
                          did once in Tallinn!)
                          • tomas_psb Re: thanks Tomas :-) 18.08.06, 16:32
                            If I say yes will you come? big_grin

No... smile (But it would be interesting to arrange a "telebridge" from US
                            tour. smile) Well this obviously won't happen but anyway... lol)
                            • eliks Re: thanks Tomas :-) 19.08.06, 12:56
                              many Czechs coming to Warsaw in September? It's a festival anyway, but I'm
                              wondering about the general attendence for the Boys...
                              • tomas_psb Re: thanks Tomas :-) 19.08.06, 21:26
                                I know about a few ones (me not), but difficult to estimate only from this...
                    • tomas_psb Re: przedsmak tego co nas czeka... 19.08.06, 21:25
                      Today I've put up on my site four short video samples from the concert (the
                      audio quality is poor, I made these with my photo camera - but at least it can
                      give you a little idea how the show looks like).

http://psb-atdeadofnight.net/e_audio_video.php
                      • balshoy i pora o której nas to czeka ... 25.08.06, 20:39
                        jakoś nikt o tym nie wspomina a na wiadomej stronie już od paru dni jest
                        rozpiska...
                        tak jak przypuszczałem, faktycznie PSB przewidziani są praktycznie na koniec
                        festiwalu, na scenie głównej, na godzinę 22...
                        już myślę, co tu zabrać do rejestrowania koncertu PSB...jestem zdecydowany i
                        chyba będę zdeterminowany wink , żeby przemycić mały cyfrowy aparat, który może
                        nagrywać też filmiki..a co Wy "kombinujecie" ?
                        niedawno dostałem od koleżanki zapis ostatniego koncertu DM w W-wie - świetna
                        jakość..gdyby coś takiego mogło udać się w przypadku PSB...może jest tu jakiś
                        majster, obeznany w sposobach rejestracji obrazu i dźwięku i potrafi zrobić na
                        niemal profesjonalnie?
                        • eliks Re: i pora o której nas to czeka ... 26.08.06, 10:34
                          z tego co wiem jest taka niepisana zasada, ze mozna filowac wystep zespolow
                          przez pierwsze trzy utwory do woli, nie po kryjomu. oczywiscie jezeli
                          organizator nie zabroni wprost.
                        • j.wojak fatalnie- żałość wielka ale nie jadę ... sprawaDV 28.08.06, 13:08
                          z kilku przyczyn, szkoda gadać. Myślałem, że będzie okazja się spotkać i świętować.
                          Co do tematu- najlepiej mieć kamerę cyfrową miniDV. Zamierzałem jechać ze swoją...
                          Tak się zastanawiam- można filmować czy nie? Z robieniem fotek zapewne nie ma
                          problemu.
                          • balshoy orgaznizator...bilet 28.08.06, 20:36
                            cytaty z biletu
                            "organizator zastrzega sobie prawo (...)
                            pt2. odmówić wniesienia na teren imprezy oraz użycia(...)aparatu
                            fotograf.,kamery lub innego rodzaju sprzętu nagrywającego audio-video"
                            to powiem tak, jeżeli sobie ZASTRZEGA to ZWYCZAJOWO oznacza,że ODMAWIA
                            wniesienia czegokolwiek...ale to ZWYCZAJOWO oznacza ,że każdy próbuje wnieść co
                            się da :-0...raczej zależy na kogo się trafi na bramce;
                            do Spodka na DM mój znajomy wniósł-przemycił dużą kamerę wink choć widziałem jak
                            deponowali w depozyt zwykłe cyfróweczki ( depozyt 50 złotych polskich sic!!!)
                            ps. pisałem do tych tzw. organizatorów, mając w pamięci inny koncert DM na
                            Służewcu, który utkwił wielu m.in. z żenujacej wręcz organizacji; pytałem, jak
                            zamierzają wpuszczać widzów, czy też przez bramkę-wykrywacz, czy znowu mogą być
                            kłopoty z wejściem , ścisk przed bramami, omdlenia...tak się składa, że ten
                            koncert jest w tym samym czasie,początek września, co ten DM...
                            żeby nie było wątpliwości oczywiście nie dostałem żadnej odpowiedzi...
                            • diesel46 Re: orgaznizator...bilet 29.08.06, 08:34
                              balshoy napisał:

> czy znowu mogą być
                              > kłopoty z wejściem , ścisk przed bramami, omdlenia...

Nie sądzę. Wchodzić można juz od godziny 14

--
                              Andrzo
                              • balshoy Re: orgaznizator...bilet 29.08.06, 16:00
                                bynajmniej,uważam,że godzina nie bardzo ma niestety znaczenie (zaznaczam, że w
                                przypadku wejść na DM też były pewne zapowiedzi)...chodzi o sposób wpuszczania;
                                nie pisałem do nich i tutaj,żeby siać panikę, tylko chciałem zobaczyć czy ktoś
                                z organizatorów zastanowił się dłużej nad tym ...
                                ale to tylko taka dygresja..bo nawet deszcz nas nie zniechęci!
                                bądźmy dobrej myśli..przepraszam , moja natura wagi, każe mi widzieć i plusy i
                                minusy wink
    • eliks Szczegolowy rozklad jazdy i plan Wyscigów 30.08.06, 20:33
      www.ticketpro.pl/graph2/SOMF/SOMF_LINE_UP.jpg
      a tu macie z lotu ptaka - innymi slowy po wejsciu biegiem na sam koniec smile))

www.ticketpro.pl/graph2/SOMF/MAPKA_SOMF.jpg
    • piotr.psb Re: Troche info o kocercie... 02.09.06, 12:00
      No tak dopiero teraz dotarlem. Bez netu to jak byc slepym sad Ale bilet mam -
      wlasciwie to chce powiedziec: do zobaczenia na imprezie, pod scenasmile Oby pogoda
      dopisalawink Przedmioty typu kamerki, dyktafony ukrys dobrze - wchodzic jak jest
      scisk - est szansa ze nie przetrzepia.. a moze nie sprawdza wogóle? smile Na
      bilecie napisane jest ze nie wolno. Zobaczymy! smile
      • eliks Re: Troche info o kocercie... 03.09.06, 10:53
        mysle ze w najgorszym razie mozna pstryknac pare fotek z telefonu (Meet the
        Jetsons, sic) - komorki chyba nie zabiora? ostatnio wysylalem zdjecia z
        telefonu na komputer - nie wygladaja az tak strasznie jak mogloby sie wydawac.
      • j.wojak problem foto/video 04.09.06, 12:25
        szkoda, że nie wolno kamerować. Nie sądzicie, że w ogóle PSB trochę zaniedbują
        stronę multimedialną? Nowych fotek na oficjalnej niewiele, ostatni koncert na
        DVD to Nightlife tour itd. W sumie przydałoby się cos nowego. Szkoda, że nie
        wydali filmu z trasy Release albo ówczesnego koncertu w BBC. Filmiki fanów to
        jedyne praktycznie źródło informacji o bieżącej trasie...a tu nie pozwalają!
        • balshoy koncert 04.09.06, 21:52
          a ja widzę,że organizatorom trochę... "zmiękła rura"...
          bilety jednodniowe nadal są w cenie 139 zł, a od 1.09 miały już być za 159
          zeta...chyba towar nie schodzi jak świeże bułeczki;
          z innej beczki..od kilku dni dostaję smsy od Ery...ponoć można wygrać jakieś
          spotkanie z gwiazdą SOM; a 1 września dostałem smsa dokładnie o treści :
          " graj o spotkanie (...) z Pet Shop Boys"...choć na stronie festiwalu nie
          widziałem znaków wskazujących,że cokolwiek takiego ma mieć miejsce ( ale to
          tylko taka ciekawostka)
          Peter pytał się mnie ostatnio, czy wybiera się ktoś na powitanie PSB na
          lotnisku...(to w sumie druga ciekawostka)...ale może jest tu jakiś super
          zorientowany fan?...bo ja takich info nie posiadam wink
          wiem jedno...
          Roman G. i poseł Wierzejski nie będą witać chłopaków chlebem i solą... smile)
          • eliks Re: koncert 05.09.06, 08:01
            lotnisko - hehe, myslalem o tymsmile, ale to zalezaloby o ktorej plaanowany jest
            przylot z UK. jesli rano lub okolo poludnia - czemu nie smile.

natomiast chyba lepiej byloby sie zaczaic pod hotelem.... - tylko ktorym? smile
            najdrozsze hotele w Wawie sa skupione w dwóch miejscach. ale skad pewnosc ze
            akurat tam beda umieszczeni ?

z tymi jednodniowymi biletami byc moze jest klopot, bo kto chcial to juz ma,
            albo wczesniej wykupil karnet. w prasie jest sporo o tym wydarzeniu, na reklame
            nie maja co narzekac.

Giertych i Wierzejski - w Warszawie wzdluz fragmentu Al. Jerozolimskich jest
            taki stary mur, ktory jest ulubionym miejscem kolesi od rozklejania plakatow
            informujacych o roznych imprezach. SOM tez tam wisi w wielu sztukach od dawna,
            lecz warszawski oddzial moherowy pozakreslal na nich czarnym markerem twarze
            PSB!!! wczesniej zrobili to samo z plakatami R. Watersa 'Ca Ira', ktory
            przedstawial nagie cialo przyozdobione orderami ZSRR. przypadek?
            • balshoy Re: koncert ..i mały wywiad 07.09.06, 19:17
              w sumie znajdziemy tu też coś a propos tego " na żywo"
              szukać proszę w ostatniej częsci tego wywiadu wink
              muzyka.onet.pl/10172,1356486,wywiady.html
              tym nie mniej , nie omieszkałem na swojej koszulce na koncert poprosić o
              zrobienie napisu :
              PET SHOP BOYS
              LIVE IN WARSAW
              • balshoy Re: koncert ..i mały wywiad 07.09.06, 19:19
                ps. oczywiscie zapomniałem dodać..wywiadzik z Machiny
                • balshoy Re: przed koncertem.. 07.09.06, 22:26
                  czy są tu chętni do spotkania się przed udaniem sie na koncert?
                  wstepnie hmm...miejsce ...np. PKiN godzina 17/18?
                  co Wy na to?
                  • balshoy Re: przed koncertem..w NIEDZIELĘ 08.09.06, 17:20
                    Muszę podbić wątek, bo wtryniają się nam tu wink)..próbując zresztą sprzedać
                    bilecik na sabotę...
                    • marta.sz_t Re: przed koncertem..w NIEDZIELĘ 08.09.06, 19:46
                      Jestem oczywiście za spotkaniem. Myślę że będziemy w kontakciesmile
                      Do zobaczenia w niedzielę!
                      • verybilingual Re: przed koncertem..w NIEDZIELĘ 08.09.06, 20:53
                        Życzę wszystkim udanej zabawy na koncercie, nie dość że nie dało
                        się ,,zorganizować uncertain'' mojego wyjazdu to jeszcze wczoraj skręciłem nogę i i
                        tak nie byłoby nawet o czym gadać w sprawie wyjazdu. Pozdrawiam i liczę na
                        obszerne relację.
                        • eliks Re: przed koncertem..w NIEDZIELĘ 09.09.06, 10:21
                          Balshoy - czemu o tej godzinie? A nikt nie chce obejrzec pozostalych artystow?
                          Stereo Mc's? Ian Brown? i ten caly zastep malych wykonawcow? Trzeba korzystac z
                          biletu...

VB - specjalnie dla Ciebie zabiore notes i spisze playliste. no i wyskrobie dwa
                          slowa jak bylo. aparatu nie bede mial, ale moze komorka cos mi sie uda...
                          • balshoy Re: przed koncertem..w NIEDZIELĘ 09.09.06, 10:41
                            z całym szacunkiem dla innych wykonawców, cóż ICH twórczości nie znam ( fakt,
                            jest okazja poznać) choć akurat szykuję się zasadniczo na PSB...
                            ale nie wykluczam być tam prędzej, bo juz zmieniły się moje plany...
                            żona zostaje z synkiem w domu, bo nie czują się najlepiej,oboje kaszlą i
                            prychają... ta cholerna zmieniająca się aura ( no i mam wolny bilet i puszczę
                            go promocyjnie, byle choć częsciowo odzyskać kasę- gdyby ktoś reflektował nr
                            komóry 602 522 508)
                            a za moment wyjeżdam z Gdyni...meta u rodziny w W-wie. mam nadzieję, że będą
                            mieli neta..to jeszcze się odezwę
                            • ralph24 Re: przed koncertem..w NIEDZIELĘ 09.09.06, 22:56
                              Czy wy tez jestescie tak podekscytowani jak ja?smile jutro o tej porze bedziemy
                              przezywac piekne chwile!big_grin Mnie nie bedzie pod Palacem Kultury bo chce poczuc
                              atmosfere festiwalu, wiec bede na Sluzewcu juz po poludniu. Jakby co poznacie
                              mnie po rekawiczkach w bialo-czarne paski (jak na okladce In The Nightsmile) Do
                              zobaczenia i udanego swieta jutro!smile

PS-Verybilingual, szkoda ze Cie tam nie bedzie...mozesz liczyc na moja relacjewink
                              • eliks Re: przed koncertem..w NIEDZIELĘ 10.09.06, 11:41
                                ja zabieram marynarska czapke - jak w Paninaro smile
                                • balshoy w oczekiwaniu na 10.09.06, 18:40
                                  jestem właśnie na Centralnym..czekam na Darka i Piotrka, za pół godziny
                                  przyjeżdają z Łodzi...z pociagu szybko do autobusu i 19.30 meldujemy się na
                                  torze wyscigów...
                                  to i tak kupa czasu do występu chłopaków wink
                                  Tomo i ekipa ( chyba jeszcze dwie plus dwóch)już na Służewie...
                                  jak widać docieramy w grupkach...
                                  będę szukał tej czapeczki, ciekawe czy innych też zobaczę jakoś "oznakowanych"?
                                  bo ja jestem...
                                  no to...
                                  see you nara!
                              • verybilingual Re: przed koncertem..w NIEDZIELĘ 10.09.06, 16:07
                                Dzięki za obietnicę relacji tongue_outi liczę na to. Jakoś ból spowodowany brakiem
                                możliwości obejrzenia koncertu zaspakają mnie myśli że: i tak mam nogę w
                                rozsypce, więc i tak bym nie jechał + mam koncert z Melt Festival - grają to
                                samo.

Życzę miłej zabawy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka