Gość: As IP: *.vline.pl 20.01.03, 15:40 muzyka.interia.pl/wiadomosci/pop/news?inf=346618 Czyż pani na tej fotograii nie wygląda uroczo ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: Urocza Celine Dion 20.01.03, 15:46 Przeurocza jest )))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Urocza Celine Dion 20.01.03, 16:10 ilhan napisał: > Przeurocza jest )))))))))))))))))))))))))) > Może jest to zdjęcie z corocznych nagród Thriller Awards...? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Urocza Celine Dion 20.01.03, 16:12 gregkor napisał: > ilhan napisał: > > > Przeurocza jest )))))))))))))))))))))))))) > > > > Może jest to zdjęcie z corocznych nagród Thriller Awards...? Jeśli nie to jest to wielkie przeoczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Rzekłbym tylko: 20.01.03, 16:17 Słodzik-paskudzik. Bleeee, jaka ona jest paskudna. Odpowiedz Link Zgłoś
fureur Re: Urocza Celine Dion 20.01.03, 19:05 lol, owszem nie za dobrze wyszla, ale mysle, ze trzeba ja dorze znac, zeby oceniac i zrozumiec, bo takie grymasy na twarzy to u niej normalka. mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Urocza Celine Dion 20.01.03, 20:16 Za "I Drove All Night" powinien ją przejechać TIR, wiozący Marlona Brando, The Weather Girls i Kelly Osbourne. Odpowiedz Link Zgłoś
fureur Re: Urocza Celine Dion 21.01.03, 09:27 haha wiem, nie za bardzo sie popisala - zrobila z wersji roya bardzo taneczny utwor, gdzie tylko az za bardzo wrzeszcy... nic, ja sie celine po angielsku nie przejmuje, bo niestety ostatnio cos slabo czekam na album francuski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basstard Re: Urocza Celine Dion IP: *.noname.net.icm.edu.pl 21.01.03, 16:07 *odgłos rzygania* Odpowiedz Link Zgłoś