mirandel1 12.06.06, 20:31 A właściwie jego brak) Dzisiaj wyczytałam , że w Wawie mają zrezygnowac z supportu. Koncert ma trwać 2 i pół godziny. Informacja jest z Newsweeka. Ciekawe ile w tym jest prawdy. Słyszeliście coś na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theagata Re: Support przed koncertem Toola... 12.06.06, 21:30 mirandel1 napisała: > Dzisiaj wyczytałam , że w Wawie mają zrezygnowac z > supportu. > Ciekawe ile w tym jest prawdy. 50 procent 1. nie w Warszawie tylko w Katowicach {Spodek jest tylko jeden}. 2. rzeczywiscie bez supportu i to jest bardzo dobra informacja, mi wystarczy sam Tool i niech graja jak najdluzej. Odpowiedz Link Zgłoś
mirandel1 Re: Support przed koncertem Toola... 12.06.06, 21:38 Heh: no pomyliłam sie pewnie dlatego że wolałabym , żeby zagrali w Wawie P.S. wiem gdzie jest Spodek Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Support przed koncertem Toola... 12.06.06, 23:29 Jesli Isis nie przyjedzie... to bedzie szansa na bilety na plyte ) Ale w 2,5 godziny grania to nie wierze, bez szans. Granie bez supportu tez jakos malo prawdopodobne, cos malego pewnie zagra Odpowiedz Link Zgłoś
theagata Re: Support przed koncertem Toola... 12.06.06, 23:38 The Mars Volta zagrali w ub. r. w Stodole bez supportu i bylo rewelacyjnie, osobiscie nie potrzebuje nikogo przed Tool`em. Odpowiedz Link Zgłoś
kolega.maynard Re: Support przed koncertem Toola... 12.06.06, 23:43 Ok... wiec da sie bez supportu Ja bym jednak chetnie zobaczyl Isis (gdybym sie w koncu wybral, co pewnie nie nastapi)...bo dwie dobre kapele na raz, to lepiej niz jedna dobra kapela na raz A Tool i tak zagra ten sam set, co na wszystkich innych koncertach. Odpowiedz Link Zgłoś