Gość: yasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.03, 13:40 Od niedawna jestem w posiadaniu płyty Arab Strap "The red thread". Z trudem udało się ją ściągnąć z sieci. Czy ktoś ma więcej? Jestem oczarowana smuciarstwem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liverr Re: ARAB STRAP 24.01.03, 12:15 Gość portalu: yasza napisał(a): > Od niedawna jestem w posiadaniu płyty Arab Strap "The red thread". Z trudem > udało się ją ściągnąć z sieci. > Czy ktoś ma więcej? > Jestem oczarowana smuciarstwem. szkocki arab strap to jedna z najbardziej niedocenionych grup tzw sceny indie,jestem w posiadaniu ich 3-ch płyt ,widziałem ich na żywo(przepraszam ,ze sie chwale ale to było COŚ), dramaturgia iscie tragiczna ...., pełzające rozpaczliwe wokale ,za to ich kocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkment Re: ARAB STRAP IP: serwer:* / 192.168.0.* 24.01.03, 17:22 ta, arab strap ,chyba ciekawsze klimy niz the delgados ,a na pewno mogwai ,zreszta całe towarzystwo sie wspiera i dobrze ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: ARAB STRAP IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.01.03, 19:30 ja z kolei proponuję yaszy wesprzeć zespół KUPUJĄC ich album Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: ARAB STRAP 25.01.03, 18:14 Dziekuje za podrzucenie mi nazwy zespołu o którym nigdy wcześniej nie słyszałem. Mam już "Red Thread" i jestem w szoku normalnie. Kurcze, tyle wspaniałych płyt jest na świecie których nigdy nie usłyszymy... www.arabstrap.co.uk/en/ht/idx.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: ARAB STRAP IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.01.03, 21:36 miecio4 napisał: > Dziekuje za podrzucenie mi nazwy zespołu o którym nigdy wcześniej nie słyszałem > . > Mam już "Red Thread" i jestem w szoku normalnie. > Kurcze, tyle wspaniałych płyt jest na świecie których nigdy nie usłyszymy... > <a href="http://www.arabstrap.co.uk/en/ht/idx.html"target="_blank">www.arabstra > p.co.uk/en/ht/idx.html</a> jestem w szoku że, bądż co bądż (były?) forumowy guru o Arab Strap nie słyszał!! A w RDST Panowie H puszczali... Odpowiedz Link Zgłoś
miecio4 Re: ARAB STRAP 25.01.03, 22:04 Gość portalu: szelak napisał(a): > A w RDST Panowie H puszczali... W moim mieście nie ma RDST. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: ARAB STRAP IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 25.01.03, 22:09 miecio4 napisał: > Gość portalu: szelak napisał(a): > > > > A w RDST Panowie H puszczali... > > > W moim mieście nie ma RDST. to by wiele wyjaśniało! zresztą teraz to już bez różnicy (( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkment Re: ARAB STRAP IP: serwer:* / 192.168.0.* 26.01.03, 00:59 moze jeszcze ktos to przeczyta ,kupi płyte ,poleci nastepnemu i chłopaki beda mieli przynajmniej staus mogwai w polsce..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurj Re: ARAB STRAP IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 01:01 a mnie zaskakuje ile osob nagle czuje taka sama muzyke...mogwai,arab strap,sigur ros,archive....wszystko takie piękne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkment Re: ARAB STRAP IP: serwer:* / 192.168.0.* 31.01.03, 23:35 tak ,ale wciąz jest nas niewielu...... :< Odpowiedz Link Zgłoś