Gość: unique_m IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:15 Hej! Robię imprezę i zastanawiam się nad muzyką - zależymi na czymś fajnym do tańczenia. Macie jakieś pomysły? Piszcie przy czym lubicie się bawić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niunia Re: muzyka na imprezę IP: *.globalconnect.pl 25.06.06, 21:42 Mam podobny "problem" - planuję spotkanie z paczką ludzi z dawnych lat i potrzebuję czegoś uniwersalnego, do tańca. Ale żeby nie była to kompletna tandeta w stylu, za przeproszeniem, mandaryny (bez urazy do fanów), no i ani też nic zbyt ambitnego Macie jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: muzyka na imprezę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:49 No nie wiem....moze Exploasion - Kalwi & Remi, to jest teraz popularne. Oczywiscie Pakito - Living on Video, Moving on stereo, Cascada - Everytime we touch, How do you do., Velvet-rock down to (electric avenue), utworki Dj'a Andree (ATB) np. Huamnity...i te starsze (I don't wanna stop, Let U Go, Hold You...), in-Grid "Mama mia", Groove Coverage (np. 21st century digital girl....) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: muzyka na imprezę IP: *.globalconnect.pl 25.06.06, 22:35 Boże, jaka ja jestem kompletnie nie na czasie...dobrze, że jeszcze mniej więcej wiem co się wokół mnie dzieje Wielkie, wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
jackie_brown Re: muzyka na imprezę 25.06.06, 22:44 Polecam Bee Gees - zawsze dobre do tańca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unique_m Re: muzyka na imprezę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:01 Dzięki za wasze pomysły i czekam na więcęj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: muzyka na imprezę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 09:12 The Jet Set - Just Call Me, How Many People, In-Grid - Mama mia... Jakby co, polecam stronke z ktorej sciagam muzyke: bestmp3.pl www.muza.net.pl ----------------------------------- ingrid.wot.pl Odpowiedz Link Zgłoś