Dodaj do ulubionych

muzyka na imprezę

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:15
Hej!
Robię imprezę i zastanawiam się nad muzyką - zależymi na czymś fajnym do
tańczenia. Macie jakieś pomysły? Piszcie przy czym lubicie się bawićsmile
Obserwuj wątek
    • Gość: niunia Re: muzyka na imprezę IP: *.globalconnect.pl 25.06.06, 21:42
      Mam podobny "problem" - planuję spotkanie z paczką ludzi z dawnych lat i potrzebuję czegoś uniwersalnego, do tańca. Ale żeby nie była to kompletna tandeta w stylu, za przeproszeniem, mandaryny (bez urazy do fanów), no i ani też nic zbyt ambitnegosmile Macie jakieś propozycje?
    • Gość: :-) Re: muzyka na imprezę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 21:49
      No nie wiem....moze Exploasion - Kalwi & Remi, to jest teraz popularne.
      Oczywiscie Pakito - Living on Video, Moving on stereo, Cascada - Everytime we
      touch, How do you do., Velvet-rock down to (electric avenue), utworki Dj'a
      Andree (ATB) np. Huamnity...i te starsze (I don't wanna stop, Let U Go, Hold
      You...), in-Grid "Mama mia", Groove Coverage (np. 21st century digital girl....)
      • Gość: niunia Re: muzyka na imprezę IP: *.globalconnect.pl 25.06.06, 22:35
        Boże, jaka ja jestem kompletnie nie na czasie...dobrze, że jeszcze mniej więcej wiem co się wokół mnie dziejesmile Wielkie, wielkie dziękismile
        • jackie_brown Re: muzyka na imprezę 25.06.06, 22:44
          Polecam Bee Gees - zawsze dobre do tańca.
          • Gość: unique_m Re: muzyka na imprezę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 00:01
            Dzięki za wasze pomysły i czekam na więcęjsmile
    • Gość: :) Re: muzyka na imprezę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 09:12
      The Jet Set - Just Call Me, How Many People, In-Grid - Mama mia...
      Jakby co, polecam stronke z ktorej sciagam muzyke:
      bestmp3.pl
      www.muza.net.pl

-----------------------------------
      ingrid.wot.pl wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka