Dodaj do ulubionych

Radiostacja

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.03, 16:06
11 lutego jest organizowana demonstracja przed siedzibą Radiostacji w
Warszawie. Będą ludzie z całej Polski, obecni i byli słuchacze tej rozgłośni.
Jestem ciekaw czy ktoś z was wie co się dzieje w RDST i dlaczego zamierzamy
zrobić wokół tego szum... Zapraszam do dyskusji!
Obserwuj wątek
    • teddy4 Re: Radiostacja 28.01.03, 16:45
      Gość portalu: Michał_S napisał(a):

> 11 lutego jest organizowana demonstracja przed siedzibą Radiostacji w
      > Warszawie. Będą ludzie z całej Polski, obecni i byli słuchacze tej rozgłośni.
      > Jestem ciekaw czy ktoś z was wie co się dzieje w RDST i dlaczego zamierzamy
      > zrobić wokół tego szum... Zapraszam do dyskusji!

Jedyny ratunek dla Radiostacji jest taki,że ch... z Eurozetu przyznają w końcu,
      że nie mają pomysłu na tą kiedyś dobrą stację i sprzedadzą udziały lub koncesję.
      • buh Re: Radiostacja 29.01.03, 09:03
        teddy4 napisał:

> Jedyny ratunek dla Radiostacji jest taki,że ch... z Eurozetu przyznają w końcu,
        >
        > że nie mają pomysłu na tą kiedyś dobrą stację i sprzedadzą udziały lub koncesję
        > .

Hm, wg mnie Eurozet ma właśnie pomysł na tę stację. Tylko, że starzy słuchacze uważają go za zły. Problem polega na tym, że oni chcą kasy, a my radia. No i to jest niestety nie do pogodzenia.
        Dowodem na to, że mają pomysł jest otwarte po długiej przerwie forum rdst. Jego poziom drastycznie spadł. Oprócz standardowych postów typu 'Radiostacja się zjebała, Assendi chuj' (swoją drogą, kto chciałby dogadywać się z ludźmi reprezentującymi taki poziom), pojawiają się nowe - Jakie cechy powinien mieć idealny facet, jakieś problemy zakochanych w A. Sz. nastolatek. Takie Bravo Girl się tam zrobiło. Smutno mi, gdy to widzę, bo dzięki temu forum i radiu poznałem wspaniałych ludzi. Nie da się ukryć, że ludzi jest tam teraz zdecydowanie więcej. Tylko, że nie są to już tacy ludzie jak przedtem. Cóż.
    • munky Re: Radiostacja 29.01.03, 10:53

nie,nie wiem co sie dzieje w RDST, od jakiegoś roku nie wiem co tam sie dzieje,
      poprostu przestałem słuchać tej rozgłośni, dziwnym trafem stało sie to po tym
      jak pojawił sie tam Assendi ze swoją ekipą......
      i dopóki oni tam będą ze swoją misją ja tej stacji nie będę słuchał...
    • Gość: X Re: Radiostacja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.01.03, 15:49
      Cóż, przez pewien czas nie mogłam wręcz przeboleć tego, co tam się wyprawia.
      Dawniej był to jedyny promyk wśród mroków poskich stacji radiowych, a teraz -
      szkoda słów.
      OK, ja rozumiem, może na innych stacjach nie puszczają w kółko techno (o,
      przepraszam, muzyki klubowej) i rdst chce im wynagrodzić ten ból, ale dlaczego
      kosztem wszystkich innych słuchaczy???
    • Gość: shadow Re: Radiostacja IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 13:06

> 11 lutego jest organizowana demonstracja przed siedzibą Radiostacji w
      > Warszawie. Będą ludzie z całej Polski, obecni i byli słuchacze tej rozgłośni.

ja mialem to nieszczescie ze na zeszlych wakacjach (mniej wiecej w tymczasie
      RDST zmainila sie nie do poznania) bylem z niemczech i nie wiem dokladnie co
      sie tam dzialo i dzieje. jezlei faktycznie zbieracie sie to napisz co sie
      dzieje zeby tacy ludzie jak ja dowiedziali sie! obecnie slucham tylko Hawryluka
      i Nowickiej! cala reszte moich ulubionych prowadzacych nie ma sad
      pozdro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka