Gość: Agnia IP: router:* / 10.102.21.* 01.02.03, 18:21 Jest taka piosenka, ale nie ma pojęcia, kto ją śpiewa. Będę wdzięczna za informacyjkę. I jeśli ktoś ma słowa, to też poproszę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justyna-anna Re: Lemon tree 01.02.03, 18:28 Kojarzy mi się to z zespołem Oasis, ale nie wiem czy dobrze Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter Re: Lemon tree 01.02.03, 18:38 buh napisał: > Fools Garden tak, to ich hit z albumu "Dish of the day" Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Lemon tree 01.02.03, 19:43 nigdy mi sie ta piosenka nie podobała, bylo w niej coś strasznie pompatycznego, za to bardzo podobał mi sie teledysk - jeżdżą sobie po mieście w przyczepie, która zamiast ścian ma szyby i oglądają i sa ogladani, też bym chcial miec taka przyczepe) założyłbym tam plantacje....... Odpowiedz Link Zgłoś
justyna-anna Re: Lemon tree 01.02.03, 19:36 Ups, pomyliłam się Mam nadzieję, że zostanie mi to wybaczone przez uczestników forum ( nie mam głowy do tytułów piosenek. Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Ja tam... 01.02.03, 19:41 Ci wybaczam... Po pierwsze sam obstawiałbym Deep Blue Something ) A po drugie masz ładne imiona )) m, .y. ---------------------------------- What is home without Plumtree's Potted Meat? Incomplete. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_mickiewicza Re: Lemon tree 02.02.03, 09:33 fool's garden, goście z niemiec, wydali chyba ze dwie płyty... "lemon tree" pochodzi z debiutu (chyba?) - "dish of the day" Odpowiedz Link Zgłoś