czyzunia 04.02.03, 19:28 nikt się nie odzywa. a starshine wcale nie dba o swojego foruma. a garthanka o swojego. no co jest dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnes_xxx Re: A CO TU TAK CICHO 05.02.03, 09:55 Rzeczywiscie, jakos ucichło.... Skończyły się countrowe tematy?? A może pójdźmy za komercją i zacznijmy nowy wątek typu: Walentynkowe piosenki country - każdy napisze, która piosenka wprawia go w najbardziej romantyczny nastrój, hmm??? Odpowiedz Link Zgłoś
garthanka Re: A CO TU TAK CICHO 05.02.03, 16:06 Witam , prawda mój forum jest troche zaniedbany ,bo ciagle w rozjazdach jestem bez dostepu do netu. Ale juz sie poprawiam Agnes mnie sie ten pomysł bardzo podoba a co tam komercja Tematów country na pewno nie brakuje ale okazjonalne tez muszą być.Zakładaj ten śmiało bo w tej kwestii chyba kazdy mógłby sie wypowiedzieć . Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: A CO TU TAK CICHO 07.02.03, 21:43 o boziuniu droga, tylko nie walentynkowe. przecz to komercja i tłuczenie szmalu, no i tandeta jak jasne pieruny. Odpowiedz Link Zgłoś