Gość: Ania IP: 217.98.124.* 11.02.03, 20:16 Wokalistka ma świetną i niespotykaną barwę głosu.szkoda że nie pojedzie na Eurowizję. Życzę sukcesów.Napewno kupię nową płytę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pixie Re: Blue Cafe nagrywa IP: *.atol.com.pl 01.03.03, 00:29 Piosenka "You May Be in Love" całkiem niedawno bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Cieszę się, że w Polsce nagrywa się taką muzykę. Jeśli cały album będzie miał taki wysoki poziom, to wróżę światową karierę. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Blue Cafe niestety nagrywa 01.03.03, 06:12 Wokalistka brzmi, jakby jej utknęła w przełyku gruszka od lewatywy. Coś okropnego. A muzyka dość przeciętna, mniej lub bardziej przebojowy pop. Nie podoba mi się, nie podoba mi się, nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Blue Cafe niestety nagrywa 01.03.03, 11:46 vulture napisał: > Wokalistka brzmi, jakby jej utknęła w przełyku gruszka od lewatywy. Coś > okropnego. A muzyka dość przeciętna, mniej lub bardziej przebojowy pop. Nie > podoba mi się, nie podoba mi się, nie podoba mi się. No jak Taśka ma gruszkę to co powiedzieć o innych polskich lewatywach...yyy...wokalistkach, że mają hemoroidy wielkości pięści?! W tym momeńcie Tatianie nikt nie podskoczy w Polsce z wokalem I TYLE...O! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Blue Cafe niestety nagrywa 01.03.03, 12:16 srootootoo napisał: > No jak Taśka ma gruszkę to co powiedzieć o innych polskich > lewatywach...yyy...wokalistkach, że mają hemoroidy wielkości pięści?! > W tym momeńcie Tatianie nikt nie podskoczy w Polsce z wokalem I TYLE...O! Solistki "Mazowsza" całkiem ładnie śpiewają. Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Blue Cafe niestety nagrywa 01.03.03, 13:12 vulture napisał: > srootootoo napisał: > > No jak Taśka ma gruszkę to co powiedzieć o innych polskich > > lewatywach...yyy...wokalistkach, że mają hemoroidy wielkości pięści?! > > W tym momeńcie Tatianie nikt nie podskoczy w Polsce z wokalem I TYLE...O! > > Solistki "Mazowsza" całkiem ładnie śpiewają. > > ooooo...to to to to...mazowsze rules!))))TO chyba najlepszy girlsbend! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Blue Cafe niestety nagrywa 01.03.03, 13:58 srootootoo napisał: > ooooo...to to to to...mazowsze rules!))))TO chyba najlepszy girlsbend! > Tak, chociaż "Śląsk" ma lepsze remiksy na stronach B singli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tepsula Re: Blue Cafe nagrywa IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 16:26 jeden lubi truskawki, a inny żonę sąsiada czy to jest powód by któregoś z nich obrażać do lubienia nie ma przymusu dla mnie Blue Cafe SUPER ZESPÓŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia! Re: Blue Cafe nagrywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.03, 17:22 znowu mnie mdli!!!,musiał ktoś wyciągać tą cafę????!!! na wierzch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tepsula Re: Blue Cafe nagrywa IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 17:33 włóż palca gdzie trzeba i basiu ulżyj sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patricia Re: Blue Cafe nagrywa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 12:55 BLUE CAFE to fantastyczny zespół, różnorodna muzyka i ciekawe teksty. Już na ich pierwszej płycie "Fanaberia" każdy może znaleźć "coś dla siebie". Uważam,że "Blue Cafe" zrobi ogromną karierę nie tylko w Polsce. Trzymam kciuki za ich sukces!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Blue Cafe nagrywa 01.04.03, 14:55 Moze zacytujmy: zaczyna sie od rana, nieladne mam kolana i uda mam za grube, i zwisa mi podbrodek i dlonie mam nieladne, a nogi mam niezgrabne i piersi mam za male, a piegow nie mam wcale ref dodaj sobie otuchy kochaj siebie co dnia odgon swoje zle duchy to juz najwyzszy czas itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hay-Lin Re: Blue Cafe IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.03, 19:16 Blue Cafe to fajna kapelka. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Blue Cafe 15.04.03, 19:18 Gość portalu: Hay-Lin napisał(a): > Blue Cafe to fajna kapelka. Pierwszy kwietnia już minął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: Blue Cafe nagrywa IP: *.pkesa.com 15.04.03, 19:42 Tatiana ma świetny, oryginalny głos!!! Pozdrowionka)) Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Blue Cafe nagrywa 15.04.03, 19:49 Jak to było - KOCHAMY SIEBIE W SZAMBIE? Odpowiedz Link Zgłoś
mu.z Re: Blue Cafe nagrywa 16.04.03, 00:01 hm nikt nie przekona mnie co do głosu tej kobiety ktora pozuje chyba na Anastacie albo na kogoś kto ma kluski w gardle, nie ma sie czym zachwycać...... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Blue Cafe nagrywa 09.05.03, 18:43 mu.z napisała: > hm nikt nie przekona mnie co do głosu tej kobiety ktora pozuje chyba na > Anastacie albo na kogoś kto ma kluski w gardle, nie ma sie czym zachwycać...... Dokładnie. Lansowany obecnie utwór "Niebo" byłby muzycznie do przyjęcia. Ale to co wyrabia pani Okupnik to jest po prostu okropne. Jak można tak śpiewać? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Blue Cafe nagrywa 09.05.03, 23:55 cze67 napisał: Lansowany obecnie utwór "Niebo" byłby muzycznie do przyjęcia. Ale to > > co wyrabia pani Okupnik to jest po prostu okropne. Jak można tak śpiewać? > To nie jest śpiew, to desperackie rzężenie porażonej prądem kozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Vulture,ja tak ładnie bym tego nie ujęła:):):) IP: *.one.pl 10.05.03, 17:13 vulture napisał: > To nie jest śpiew, to desperackie rzężenie porażonej prądem kozy. kapitalne określenie,gratuluję!Trafione w dziesiątkę! pozdrawiam,aneta Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Blue Cafe nagrywa AMBITNIE! 10.05.03, 16:37 cze67 napisał: > to co wyrabia pani Okupnik to jest po prostu okropne. >Jak można tak śpiewać? Nie można. Dlatego wokalistka męczy się okropnie, ale ambicja nie pozwala jej na zarzucenie 'oryginalnej' barwy na rzecz banalnej 'normalności'. A przecież drobny gest dobrej woli przyniósłby ulgę i jej i słuchającym. Odpowiedz Link Zgłoś