nikka007 16.02.03, 23:42 Kochani. Zbieramy się w środę o 19 w Jazzgocie. Wszyscy, którzy mają na to ochotę. Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vulture Re: ZLOT w środę 16.02.03, 23:59 Ep... przrz.. ep... przrzr... ep... chyba bbędę...ep... Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: ZLOT w środę 17.02.03, 10:40 W środy w Jazzgocie jest tzw. dżem seszyn od 21-szej. Czuję, że będą duże jaja. Może np. ktoś zaintonuje swój ulubiony kawałek Heńka Krowy? Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: ZLOT w środę 17.02.03, 11:32 Ja na ochotnika ). Mogę nawet dokonać zwrotu, ale uprzedzam lojalnie,że będzie to przykre ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: ZLOT w środę 17.02.03, 11:43 nikka007 napisała: > Ja na ochotnika ). Mogę nawet dokonać zwrotu, ale > uprzedzam lojalnie,że będzie to przykre ))) Czy zwrot będzie elementem akcji pt. "N.S.M."? )))))) ------ Legenda -- N.S.M. - Nikka Szuka Męża Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: ZLOT w środę 17.02.03, 11:57 madee1 napisała: > Gregkor, daj radę proszę Cię... Spróbuję, tzn. zobaczę co da się zrobić w tej kwestii...... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: ZLOT w środę 17.02.03, 11:38 Bardzo możliwe jest, że również i ja wpadnę tam z kilkoma moimi ziomalami, aby zapodać kilka rymów niczym Peja. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: ZLOT w środę 17.02.03, 14:58 Mnie, albo nie bedzie, albo bede pozno. Taki los...... Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: ZLOT w środę 17.02.03, 15:22 A ja jestem chora i nie wolno mi się szwendać po zadymionych lokalach. Zresztą cóż ja pocznę bez mojego piżmaczka... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: ZLOT w środę 17.02.03, 15:28 Martolka, wez, bo sie wzruszam.... A moze Ci herbaty trzeba zrobic i przyniesc do loza bolesci??? Boli gardziolko? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Do pizmaka31 17.02.03, 15:46 pizmak31 napisała: > Martolka, wez, bo sie wzruszam.... A moze Ci herbaty trzeba zrobic i przyniesc > do loza bolesci??? Boli gardziolko? Też cosik podziębiony jestem..... Piżmak jak tam płytki....Ty przesłuchała chociaż jedną.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Do pizmaka31 17.02.03, 16:18 Gregkor, nie przesluchalam, ale wkrotce przeslucham. Ale nawet nieprzesluchane mi sie podobaja, co jest sporym sukcesem... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Do pizmaka31 17.02.03, 16:32 pizmak31 napisała: > Gregkor, nie przesluchalam, ale wkrotce przeslucham. Ale nawet nieprzesluchane > mi sie podobaja, co jest sporym sukcesem... No ja bym tak długo nie wytrzymał...... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: macie wszyscy być do kroćset 17.02.03, 17:12 vulture napisał: > BO BĘDZIE ŹLE!!! I przyjdzie Phil i Was zje! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Ziomal znów mądrze gada 17.02.03, 17:20 Te, Ziomal, mam nadzieję, że się nie wyłamujesz i przychodzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Ziomal znów mądrze gada 17.02.03, 17:27 Vulture, ale ja moge byc ok. 22, Ty juz bedziesz spal i sie nie zobaczymy.... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Nalać mu??? Ziomalowi, znaczy się... 17.02.03, 17:31 vulture napisał: > Te, Ziomal, mam nadzieję, że się nie wyłamujesz i przychodzisz... No ba. Bardzo chcę, więc pewnie tak Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Nalać mu??? Ziomalowi, znaczy się... 17.02.03, 17:46 No więc właśnie... A, Piżmak, jak się nie spóźnisz, to może o siebie przynajmniej zahaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Nalać mu??? Ziomalowi, znaczy się... 17.02.03, 18:01 To zahaczmy o siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Hook? 17.02.03, 18:16 A kto się przebierze za Wendy i za Piotrusia Pana? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Hook? 17.02.03, 18:23 vulture napisał: > Dobrze, przebiorę się za Kapitana Haka. ))))))) Ziomal, Ty za Hooka, to ja za Sumnera może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h8red Re: macie wszyscy być do kroćset IP: *.chem.uoi.gr 17.02.03, 20:34 Nie da rady. Sorki (( Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: macie wszyscy być do kroćset 17.02.03, 20:52 Gość portalu: h8red napisał(a): > Nie da rady. Sorki (( Nie wyłamywać się!!! Bo przyjdzie Fil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: macie wszyscy być do kroćset IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 20:55 Przyjdzie Fil z Danni, a ja dokonam zwrotu. Czy taka groźba wystarczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: macie wszyscy być do kroćset 17.02.03, 20:59 A jak Fil dokona zwrotu? Henryk Krowa dostanie zawału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: macie wszyscy być do kroćset IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 21:03 Obawiam się, że nie ma nic gorszego od mojego zwrotu. No chyba, że mój śpiew... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: macie wszyscy być do kroćset 17.02.03, 21:23 Owszem, nie zapominaj o moim zwrocie i śpiewie... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: macie wszyscy być do kroćset 17.02.03, 21:26 Nie kłóć się, sprawdzimy w środę )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: macie wszyscy być do kroćset 17.02.03, 21:40 Hmm jak zdążę tyle wypić, żeby przynajmniej zaśpiewać... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: macie wszyscy być do kroćset 17.02.03, 21:44 Spoko, nie ilość a JAKOŚĆ )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: macie wszyscy być do kroćset 17.02.03, 23:33 Ja tam jestem perfekcjonistą i nie pozwalam sobie na półśrodki... Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: ZLOT w środę 19.02.03, 11:23 fajnego zlotu życzę wszystkim uczestnikom, miłej zabawy, a nice "100 lat niech żyje nam!" )) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: ZLOT w środę 19.02.03, 11:27 Martolk, a Ciebie nie bedzie i czemu tak dlugo jestes chora? Odpowiedz Link Zgłoś
martolka Re: ZLOT w środę 19.02.03, 11:35 pizmak31 napisała: > Martolk, a Ciebie nie bedzie i czemu tak dlugo jestes chora? Ha, dobre pytanie. Chyba dlatego, że jak już zachoruję to na długo Wypije toast za was wszystkich herbatką z soczkiem malinowym. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: ZLOT w środę 19.02.03, 11:42 Aha, to jedz czosnek i z nikim sie nie caluj. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: ZLOT w środę 19.02.03, 11:48 Martolka wypijasz dwa drinki na zlocie i choroba znika...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka22 Re: ZLOT w środę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 12:03 Za życzenia dziękuję, ja już dawno ukończyłam 100 lat )), też jestem chora, ale przyjść muszę )). Zastanów się jeszcze, dużo piwa świetnie wpływa na samopoczucie, zamierzam to dziś udowodnić. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 ostatnia okazja by wstąpić do TWA w lutym!!!!! 19.02.03, 12:19 Jak ktoś chce, to do Jazzgotu o godz. 19-tej. Legitymacje TWA za darmo!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: ostatnia okazja by wstąpić do TWA w lutym!!!! 19.02.03, 12:21 teddy4 napisał: > Jak ktoś chce, to do Jazzgotu o godz. 19-tej. Legitymacje TWA za darmo!!!!!!! To ja przychodzę bo zgubiłem gdzieś starą wysłużoną legitymację....... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: ZLOT w środę 19.02.03, 12:20 Gość portalu: nikka22 napisał(a): > Za życzenia dziękuję, ja już dawno ukończyłam 100 lat )), też jestem chora, > ale przyjść muszę )). Zastanów się jeszcze, dużo piwa świetnie wpływa na > samopoczucie, zamierzam to dziś udowodnić. > pozdr. Nikka czy możesz podać listę gości na zlociku..... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: ZLOT w środę 19.02.03, 12:37 Alez Wam zazdroszcze Nika: najlepsze zyczenia, bawcie sie dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka22 Re: ZLOT w środę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 12:40 Foxy, zapraszam serdecznie, to zlot ziomali. Dzięki za życzenia ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: ZLOT w środę 19.02.03, 15:36 Gość portalu: nikka22 napisał(a): > Foxy, zapraszam serdecznie, to zlot ziomali. Dzięki za życzenia ))))))) Dzieki za zaproszenie Dzisiaj nie dam rady, poza tym chyba czulabym sie skrepowana (wiem,ze to glupie) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: ZLOT w środę 19.02.03, 15:49 foxy21 napisała: > Gość portalu: nikka22 napisał(a): > > > Foxy, zapraszam serdecznie, to zlot ziomali. Dzięki za życzenia ))))))) > Dzieki za zaproszenie > Dzisiaj nie dam rady, poza tym chyba czulabym sie skrepowana > (wiem,ze to glupie) Ja za pierwszym razem też byłem skrępowany....ale szybko mnie rozkrępowano....no foxy21 nie krępuj się i przychodź... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: ZLOT w środę 19.02.03, 15:58 Foxy21, wiesz, Pizmaki tez sa strasznie plochliwe, mysle, ze nawet bardziej od Lisow, a jednak mi sie udalo przelamac niesmialosc.... Zapraszamy. Naprawde, moze byc milo. Jako znak rozpoznawczy zawsze kladziemy na stole pistolet i niedokrecony tlumik obok, wiec nas latwo poznasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka22 Re: ZLOT w środę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 12:39 Eee, ja nie wiem... Na razie spędzam czas przed lustrem zastanawiając się ile będę ważyć w 23 urodziny... Uwaga, to nie jest stricte impreza urodzinowa. Kto ma ochotę przyjść, niech przyjdzie, choć darmowego piwa nie będzie, bo mój ojciec jest bankrutem. Gregkor, myślę, że stawią się: JA( to na 122 %), Teddy, Jasiek666 (obiecał!!!), Ziomal Mansiz, ziomalka Madee, Ty, Sęp,Janek0, Jack(?, mam nadzieję), Piżmak nieco spóźniony... i nie wiem. KTO CHCE.Ja tu tylko sprzątam ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: ZLOT w środę 19.02.03, 12:44 Gość portalu: nikka22 napisał(a): > Eee, ja nie wiem... Na razie spędzam czas przed lustrem zastanawiając się ile > będę ważyć w 23 urodziny... > Uwaga, to nie jest stricte impreza urodzinowa. Kto ma ochotę przyjść, niech > przyjdzie, choć darmowego piwa nie będzie, bo mój ojciec jest bankrutem. > Gregkor, myślę, że stawią się: JA( to na 122 %), Teddy, Jasiek666 (obiecał!!!), > > Ziomal Mansiz, ziomalka Madee, Ty, Sęp,Janek0, Jack(?, mam nadzieję), Piżmak > nieco spóźniony... i nie wiem. KTO CHCE.Ja tu tylko sprzątam ))))) No a Vulture i Ilhan....dwóch braci z Bielan....? Odpowiedz Link Zgłoś
buh Re: ZLOT w środę 19.02.03, 12:53 ej, a gdzie będziecie siedzieć w tym Jazzgocie? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: ZLOT w środę 19.02.03, 13:01 buh napisał: > ej, a gdzie będziecie siedzieć w tym Jazzgocie? Niedaleko Coal_Chambera..... Jak zobaczysz grupkę roześmianych i pijanych ludzi to my.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka22 Re: ZLOT w środę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 14:07 Ziomalu Gregkor, wy nie wiecie, że ziomal Mansiz i Sęp to Chomiczówka squad??? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: ZLOT w środę 19.02.03, 14:10 Gość portalu: nikka22 napisał(a): > Ziomalu Gregkor, wy nie wiecie, że ziomal Mansiz i Sęp to Chomiczówka squad??? No teraz to już wiem........yo Chomiczówka rulez i ten tam tego...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomalka Re: ZLOT w środę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 14:14 Yo! Ale rządzi to Mokotów )) Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: ZLOT w środę 19.02.03, 14:32 Gość portalu: nikka22 napisała: > Ziomalu Gregkor, wy nie wiecie, że ziomal Mansiz i Sęp to Chomiczówka squad??? Chomiczówka Squad, no nie mogę... )) Nikka, z Ciebie to lepszy ziomal niż z nich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka22 Re: ZLOT w środę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 15:00 A jak! Dziś specjalnie obejrzałam film o hip hopie, stąd natchnienie )) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: ZLOT w środę 19.02.03, 15:02 madee1 napisała: > Gość portalu: nikka22 napisała: > > > Ziomalu Gregkor, wy nie wiecie, że ziomal Mansiz i Sęp to Chomiczówka > squad??? > > Chomiczówka Squad, no nie mogę... )) Nikka, z Ciebie to lepszy ziomal niż z > nich... Oj, ziomalko, zagalopowaliście się trochę... Stwierdzeniem że ktoś jest lepszym ziomalem ode mnie i mojego ziomala jest już grubą przesadą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka22 Re: ZLOT w środę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 15:30 No jak to, ziomal mojego ziomala też jest moim ziomalem = ziomal najlepszych ziomali też jest najlepszym ziomalem ))))))))))))))))))))0 Dużo piwa piję,nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: ZLOT w środę 19.02.03, 15:40 Oj, wnuska, wnuska, a ja mam dla Ciebie taaaaaaaaki ladny prezent. I teraz sie zastanawiam czy powinnam Ci go dac, skoro alkohol pijesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka22 Re: ZLOT w środę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 16:02 Samochód???!! Babcia, love!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A tak serio, żadnych prezentów!!! Zwariowaliście??? )) Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: ZLOT w środę 19.02.03, 16:04 Dzis sa tez urodziny 2 swietnych gitarzystow: Tony Iommi (Black Sabbath) Andy Powell(Wishbone Ash) Nika niezle towarzystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka22 Re: ZLOT w środę IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 16:09 To nie przypadek, to moja daleka rodzina )). Na szczęście nie należy do niej Ozzy i jego dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Oj, niezły jazzgot będzie... 19.02.03, 15:55 Nikka, baw się wybornie !!! W końcu to TWÓJ DZIEŃ !!!! )) A reszta TOWARZYSTWA mogłaby trochę poagitować wśród zdezorientowanych i zagubionych nieco gości Jazzgotu, którzy przyjdą- jak zwykle w środę- na dżem seszyn. Do TWA ich !!! Uważajcie tylko na wszelkie wcielenia CC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka22 Re: Oj, niezły jazzgot będzie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 16:04 Okrutnie żałuję, że Cię nie będzie. Do dziś ze łzami w oczach wspominamy odcinki telenoweli Twojego autorstwa ("ziomalu musiałem"). Dzięki za życzenia, Przemyśl odwiedzimy w ramach Lato z Forum Muzyka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Oj, niezły jazzgot będzie... 19.02.03, 16:13 Gość portalu: nikka22 napisał(a): > Okrutnie żałuję, że Cię nie będzie. Ależ będę, będę z Wami - MYŚLAMI !!! A myśli me gorące!!! Oj, gorące!!! )) > Przemyśl odwiedzimy w ramach Lato z Forum Muzyka. Przypominam, że to jest publiczna deklaracja na publicznym forum !!! A ja strasznie pamiętliwa jestem. ))) Bawcie się grzecznie. Pozdrawiam DD Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: ZLOT w środę 19.02.03, 16:03 Cholercia, chcialem tutaj wrzucic posta nr 66 ale n_eska mnie ubiegła... ale moze uda się z nr 666. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: ZLOT w środę 19.02.03, 16:22 jasiek666 napisał: > Cholercia, chcialem tutaj wrzucic posta nr 66 ale n_eska mnie ubiegła... > ale moze uda się z nr 666. 666 jest bardziej adekwatny więc jasiu podtrzymuj wątek..... Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: ZLOT w środę 20.02.03, 10:41 gregkor napisał: > 666 jest bardziej adekwatny więc jasiu podtrzymuj wątek..... wątek podtrzymany ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_eska71 Re: do Jaśka666 IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.03, 16:26 Jasiek, ja naprawdę nie chciałam. Czy mi wybaczysz ? )) Oddaję Ci wspaniałomyślnie mój ulubiony post nr 71, żebyś nie musiał tyle czekać do nr 666. Zgoda??? A tak na marginesie... to coś strasznie powoli ładują mi się dziś strony. Może to nauczka, żebym nie wychodziła przed szereg ? I jeszcze mnie wylogowało. (( Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: do Jaśka666 20.02.03, 10:36 Gość portalu: n_eska71 napisał(a): > Oddaję Ci wspaniałomyślnie mój ulubiony post nr 71 Zdaje sie ze w miedzyczasie "71" tez juz ktos mi zwinął.... Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: do nikki 19.02.03, 17:35 samych naj naj naj)))))...... może na następne Twoje urodziny zdążę dotrzeć? i super - zabawy! - to do wszystkich uczestników biedny jazzgot Odpowiedz Link Zgłoś