le_golas 17.02.03, 16:49 Kto przyjmuje zapisy? I czy fajne dziewczyny są w tym TWA? I czy tylko warszawka moze byc w TWA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregkor Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 16:51 le_golas napisał: > Kto przyjmuje zapisy? > I czy fajne dziewczyny są w tym TWA? > I czy tylko warszawka moze byc w TWA? Przede wszystkim musisz zdać bardzo trudne testy ze znajomości muzyki rozrywkowej i klasycznej wtedy dopiero komisja rozpatrzy twoją kandydaturę... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 16:58 A komisja sprawdza również przydatność kandydatów w okresie wahań kariery (prezes Vulture, v-ce N_eska, sekretarz Loveletter). Odpowiedz Link Zgłoś
loveletter a pewnie, że się zapisuj:))) 17.02.03, 17:50 vulture napisał: > A komisja sprawdza również przydatność kandydatów w okresie wahań kariery > (prezes Vulture, v-ce N_eska, sekretarz Loveletter). Ha!! Widzę, że jakiś mały etacik mi się wykroił))))). Czy prócz robienia kawy dla szanownego prezesostwa jeszcze coś robię? Mógłbym na przykład oceniać kandydatki do zwrotu w karierze !!! O tak, tak tak, to na pewno będe robił z wielkim zaangażowaniem Do le_golasa: nie tylko warszawka. Egzaminy z widzy muzycznej raczej lajtowe (ciężki jest tylko ten ze znajomości wszystkich utworów Natalii Kukulskiej). Najgorszy jest chyba test sprawnościowy: musisz się zalogować i wylogować co najmniej 20 razy w ciągu minuty, i tak przez trzy godziny... Pozdrawiam. Lov_Sekretarz_d/s_Zwrotów. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: a pewnie, że się zapisuj:))) 17.02.03, 19:15 Znowu jakaś robota ?! Ani chwili spokoju !!! Praca to przyjemność, a ja nie mam czasu na przyjemności!!! Le_golasie Komisja d/s Zwrotów w Karierze zajmie się Tobą w odpowiednim czasie, kiedy już do tego dojrzejesz. A w tej chwili proszę poćwiczyć ADOROWANIE żeńskiej części TWA, by zatrzeć niekorzystne wrażenie po Twoim pytaniu-cytuję: "Czy fajne są dziewczyny w TWA?". Czy można mieć jakiekolwiek wątpliwości w tej kwestii ?!!! (( Loveletter, przypominam Ci, że statutowo kandydatkami do zwrotu zajmuje się sam prezes Vulture, ja otaczam troskliwą opieką kandydatów, a Ty... LEĆ PO KAWĘ CHŁOPIE BO WYSZŁA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 17:01 le_golas napisał: > Kto przyjmuje zapisy? Nie wiem, trzebaby sprawdzić w statucie czy innym regulaminie ) > I czy fajne dziewczyny są w tym TWA? Aha. > I czy tylko warszawka moze byc w TWA? Eee tam... To jest międzynarodowe forum, nawet koleżanka z Anglii należy (chyba...) )))) Zasadniczo warunków nie ma żadnych, poza takim że trzeba się poudzielać na forum czasem ) Można też przyjść na zlot i postawić mi piwo, w ramach większego integrowania się ze swoim T.W.A. )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 17:32 Ale jak juz bedziesz w TWA to Twoje zycie sie kompletnie zmieni. Tak jak zmienilo sie nasze. Na lepsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 17:49 pizmak31 napisała: > Ale jak juz bedziesz w TWA to Twoje zycie sie kompletnie zmieni. Tak jak > zmienilo sie nasze. Na lepsze.... Właśnie - Piżmak ogoliła włosy i przeszła na buddyzm, Gregkor z Teddym założyli discopolowy duet weselny, a Ihopeyouwilllikeme zniknął, by przygotować znienacka zwrot... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 17:59 A Vulture slucha wylacznie Danuty Rinn i tanczy samotnie w swoim zamku na szczycie szklanej gory. Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 18:47 PRECZ Z KOTERIĄ!!! he he he Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 19:38 le_golas napisał: > I czy fajne dziewczyny są w tym TWA? Dziewczyny są super, wiem, bo sama jestem jedną z nich. Zresztą, chłopacy też są fantastyczni. > I czy tylko warszawka moze byc w TWA? Ależ skąd. Ja nie jestem warszawka. A ten, który nas najbardziej adorował to był aż z Retkinii... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 19:52 Choróbcia, w zasadzie sam nick autora wątku świadczy, że test na zwrot już przeszedł, acz prawdopodobnie żeńska część Forum zapragnęłaby obejrzeć rezultat... Co na to pani wiceprezes? Przekazuję sprawę w Pani ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 20:02 Naturalnie panie prezesie zaraz się tym zajmę. Profesjonalnie i rzeczowo. Kandydacie Le_golas proszę publicznie zaprezentować swoje walory. Czekamy. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 20:05 Brawo pani wiceprezes! To się nazywa podjąć męską decyzję! Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: vulture/n_eska71 17.02.03, 20:12 Tylko bez perwersji drogie prezeski! Tylko bez perwersji! NO!( jak mówił Dyzma) "...gadasz jakby cię ktoś szczepił igłą od adapteru" (Graucho Marx) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: vulture/n_eska71 17.02.03, 20:18 Ja jestem prezesem, a N_eska jest prezeską (wice) - dlatego przejęła tę sprawę ode mnie, jako bardziej zainteresowana. I kto tu w ogóle mówi o jakiejś perwersji, to przyzwoite muzyczne forum! Czyż nie tak, Pani Wiceprezes? Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: vulture/n_eska71 17.02.03, 20:26 Oczywiście, Panie Prezesie! Jak zwykle ma Pan rację! Widzę natomiast, że ktoś tu nam chce wystraszyć kandydata. Proszę natychmiast zaprzestać tych niecnych praktyk. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: vulture/n_eska71 17.02.03, 20:28 Właśnie, Panie srootootoo... Pani Wiceprezes zajmie się Pana interesem, jak tylko załatwi sprawę z pierwszym interesantem... Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: vulture/n_eska71 17.02.03, 20:33 Czy pani vice - prezes nie potrzebuje przypadkiem pomocy siły niewykwalifikowanej co prawda, ale zaangażowanej? w sprawy muzyki, oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: vulture/n_eska71 17.02.03, 20:37 astir napisała: > Czy pani vice - prezes nie potrzebuje przypadkiem pomocy siły > niewykwalifikowanej co prawda, ale zaangażowanej? w sprawy muzyki, oczywiście Astir tekst wyżej odnosił się do kolejnego kandydata. Ciebie zatrudniam w ciemno. )) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: vulture/n_eska71 17.02.03, 20:34 Oczywiście, każdemu chcemy dać szansę. Obowiązuje jednak kolejność. Proszę złożyć podanie i cierpliwie czekać. O terminie przesłuchań powiadomimy na Forum Muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: vulture/n_eska71 17.02.03, 20:35 vulture napisał: > Właśnie, Panie srootootoo... Pani Wiceprezes zajmie się Pana interesem, jak > tylko załatwi sprawę z pierwszym interesantem... INTERES ujące! bez pośpiechu zaczekam bo mam...interes!!! Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: vulture/n_eska71 17.02.03, 20:50 a gdzie podanie??? nieee, niestety ale bez recenzji - choć jednej! - musi Pan wracać na koniec ogonka) naaastęęęępny proszę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: vulture/n_eska71 17.02.03, 20:52 Brawo Astir! Doskonale sobie radzisz! Bądź nieugięta! Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: astir 17.02.03, 20:56 astir napisała: > a gdzie podanie??? > nieee, niestety ale bez recenzji - choć jednej! - musi Pan wracać na koniec > ogonka) > naaastęęęępny proszę!!!! Ostatnio złożyłem podanie do zakładów mięsnych o wymianę ryja ale odrzucili!!!! Precz z biurokracją i matriarchatem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: astir 17.02.03, 21:19 czyżbyś należał do opcji - kobiece ręce precz od muzyki??? ryj nieważny, byle uszy miał czułe no, może nie tylko uszy... Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: astir 17.02.03, 21:31 astir napisała: > czyżbyś należał do opcji - kobiece ręce precz od muzyki??? > ryj nieważny, byle uszy miał czułe > no, może nie tylko uszy... Nieeee...nie jestem muzycznym szowinistą.Wiele kobiet zarąbiście w tej branży coś potrafi...Candy Dulfer, Marylin Mazur,Dana KRALL,Kaśka Wilson,Shela I- od Prince,Ella F.and pare innych... Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 20:30 le_golas napisał: > Kto przyjmuje zapisy? > I czy fajne dziewczyny są w tym TWA? > I czy tylko warszawka moze byc w TWA? he he, dobre)) ale tak na serio to odradzam, za duże składki członkowskie są... Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnick Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 20:34 przyznam że z zainteresowaniem czytam wątek le_golasa, tylko boję się tej kukulskiej trochę jedno tylko z mojej strony...jaka jest +/- średnia wieku Szanownego TWA, czy to nie ma najmniejszego znaczenia...? (: Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 20:41 pytajnick napisał: > > jedno tylko z mojej strony...jaka jest +/- średnia wieku Szanownego TWA, czy to > > nie ma najmniejszego znaczenia...? (: 45,8 Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 20:45 TWA to grupa dojrzałych, odpowiedzialnych i kulturalnych jednostek, które czasem spotykają się na wieczorkach artystycznych (ostatnio z jazzem awangardowym) i omawiają bieżące oraz zaległe sprawy muzyczne w kraju i za granicą. Należeć do TWA to zaszczyt, choć selekcja jest dość ostra, ale nie mówimy nikomu, że nie ma szans. Prosimy się zgłaszać osobiście lub pisemnie; wszsytkie kandydatury zostaną rozpatrzone i omówione. O wynikach eliminacji poinformujemy w późniejszym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 20:48 vulture napisał: > TWA to grupa dojrzałych, odpowiedzialnych i kulturalnych jednostek, ooo, własnie, szukałem odpowiednich słow do opisania TWA(czyt. tidabljuej) i to chyba są te słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: Chciałbym sie zapisać do TWA IP: *.acn.waw.pl 17.02.03, 20:52 vulture napisał: > TWA to grupa dojrzałych, :-] > odpowiedzialnych :-]] > i kulturalnych jednostek, :-]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka007 Re: Chciałbym sie zapisać do TWA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 20:46 Mój drogi, to towarzystwo powinno się nazywać towarzystwo starszej adoracji. Ale ja odważnie zaniżam średnią wieku. Tak że średnia=41,9 Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 20:43 Adorować możesz niezależnie od swego wieku ale poducz się hip - hopu, bo bez tego się nie da - sorry, taka tendencja tendencyjna Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnick Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 20:45 to jak pozwolić wegetarianinowi na wstapienie do kółka przyjaciół czegośtam za cenę zjedzenia mięsa, bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 20:56 a myślisz że mnie ten mielony smakował? do dzisiaj robi mi się brrrrrr na samo wspomnienie(( ty się nie licytuj, ty się zmuś! Odpowiedz Link Zgłoś
le_golas Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 20:51 Jaja sobie robicie a ja naprawde chciałem sie zapisać. Kto tu rządzi i w ogóle o co chodzi z tym zwrotem. I czemu jakiś vulture sie tak wozi. A podsumowując to uważam ze to nie jest wasze prywatne forum i nie wiem czemu tak nie dopuszczacie nikogo do pisania tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiceprezes_nikka Re: Chciałbym sie zapisać do TWA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 20:52 Tu rządzi banda Teddiego. Prosimy nie obrażać wiceprezesa ds.zwrotów. Dziękuję za uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 20:57 Gość portalu: wiceprezes_nikka napisał(a): > Tu rządzi banda Teddiego. Prosimy nie obrażać wiceprezesa ds.zwrotów. > Dziękuję za uwagę uaa, banda Teddy'ego to juz wszystko jasne, to Teddy i jego ziomale robia taką rozpierduche na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomale Re: Chciałbym sie zapisać do TWA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 20:58 Jak nie jak tak ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Wyniki oficjalne. 17.02.03, 20:57 Kandydat Le_golas, po swojej ostatniej wypowiedzi, zostaje nieodwołalnie skreślony z listy kandydatów na kandydata. Kolega jeszcze wyraźnie nie dorósł, by stać się członkiem. Zarząd. Odpowiedz Link Zgłoś
le_golas Re: Wyniki oficjalne. 17.02.03, 21:00 A zyjcie sobie w swoim zamknietym świecie. Tylko nie dziwcie sie ze jestescie bardzo źle przez to odbierani przez ludzi kórzy pisza o was na innym forum. Do widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Wyniki oficjalne. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 21:00 N_esko!!! Nie zarząd!! KOLEKTYW młodzieży forum. Młodzieżówka 13/21 rulez Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Wyniki oficjalne. 17.02.03, 21:07 Faktycznie Nikka-masz rację. Stare przyzwyczajenia. A kolega Le_golas przeszedł już widzę do ostrzeżeń. Za chwilę padłyby pewnie pogróżki. Szkoda, że się pożegnał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Wyniki oficjalne. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 21:12 A może to CC? Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Wyniki oficjalne. 17.02.03, 21:24 chyba możemy spokojnie skreślić słówko 'może')) znowu w życiu mu nie wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 20:53 a napiszesz recenzję??? ale bez jaj)) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 20:54 le_golas napisał: > Jaja sobie robicie a ja naprawde chciałem sie zapisać. > Kto tu rządzi i w ogóle o co chodzi z tym zwrotem. > I czemu jakiś vulture sie tak wozi. Tylko nie JAKIŚ!!! > A podsumowując to uważam ze to nie jest wasze prywatne forum i nie wiem czemu > tak nie dopuszczacie nikogo do pisania tutaj. Nikomu nie zabraniamy. Pisz sobie ile wlezie. Gdzie ktokolwiek powiedział, że nie można pisać??? Przecież od tego jest Forum!!! Haaaalooo, budzimy się, haaalooo!!!... Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnick Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 20:57 ćśśś...licho nie spi.... Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 21:02 niech lepiej jeszcze pośpi...aaa kotki dwa... - to do licha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomalka Re: Chciałbym sie zapisać do TWA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 20:57 No przecież mówił do Ciebie, żebyś się nie woził )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture >:-( 17.02.03, 21:03 Gość portalu: ziomalka napisał(a): > No przecież mówił do Ciebie, żebyś się nie woził )) Ja Cię chyba skądś znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomalka Re: >:-( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.03, 21:09 Ziomalu, musiałam )) Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 20:59 Człowieku! Zastanów się, masz jeszcze szanse się wycofać... życzliwy Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 21:10 Niedługo uczeń przerośnie mistrzów... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 21:20 Nie chcę być złym prorokiem, ale kiedy Prezes Główny TWA Pan Teddy zobaczy jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna, to da nam popalić. Zniechęciliśmy potencjalnego członka Towarzystwa, składki przepadły i tania siła robocza... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 21:21 Prezes lubi dziewczęta . Napoimy go piwem, to nic nie powie ))) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 21:26 Nikka, nasze ciepłe posadki w Twoich rękach. Liczę, że załatwisz to na zlocie. Czyń swoją powinność i dolewaj, dolewaj, dolewaj. A potem się zobaczy. )) Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 21:29 to ja się mogę poświęcić i wypić to piwo razem z Prezesem)) czego się nie robi dla idei! kurna, przecież ja nawet nie należę do TWA!? Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 21:33 Mylisz się strasznie. Nawet Le_golas należy, że nie wspomnę o jeszcze kilku osobach...i jak się teraz czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 21:38 oddechu złapać nie mogę! a składki, a egzamin??? no i ja nie warszawka! i na hip - hopie się nie znam - tyle tylko co tego tam z ósmej mili słyszałam.. chyba pójdę po piwo na orzeźwienie wzruszenia) Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus wystarczy być... 17.02.03, 21:43 Mam to samo. Ciągle nie mogę w to uwierzyć. A najlepsze jest to, że nie musiałem nic robić. Samo się stało. Nareszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
pytajnick Re: Jaki z tego wniosek?... 17.02.03, 21:38 to ja sie jeszcze zastanowie....... pzdr. wkutyla.triger.com.pl/galeria_osobliwosci/manifest.gif [bynajmniej bez podtekstów, dla naddomyślnych] Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 21:31 Eee, prezes lubi wszystkie dziewczęta, jak prawdziwy prezes. Ale doleję co trzeba ))) Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 22:07 Łysina Prezesa TWA lśni w słońcu a jego oczy rzucają znad wąsów figlarne spojrzenia w kierunku forumowych dziewcząt.)))) A tak w ogóle to co chodzi z tym TWA bo ja nie wiem. Mam też parę pytań: 1. Jak można komuś ograniczyć dostęp do forum MUZYKA? 2. W jaki sposób można zawładnąć forum MUZYKA? 3. Na jakim INNYM FORUM o NAS piszą?????? Ale tak poważnie - to jesteśmy niebezpieczni. Nie dalej jak w październiku kol. Homohedonistus założył Opozycję na Forum. I był w opozycji do Guru. A teraz to nawet w telenoweli jest "wierny druh Teddy'ego - Homohedonistus".)))) Wszystkich przekabacamy co.))) . Najpierw to forum, potem CZAT SŁUPSK, potem Dodatek Motoryzacyjny, potem Leszczu, potem Agora a potem.... WORLD IS NOT ENOUGH. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 22:21 Proszę mnie nie kompromitować przy wszystkich...wystarczy, że sam się kompromituję... Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 17.02.03, 22:39 wzrusz się, zarumień kompromitacyjnie i... załap na piwo u Prezesa - tam sobie uzgodnicie stanowiska - mogę za negocjatora (i kelnera!))) byle bez ozdób królika Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 18.02.03, 14:00 Zastaniawiam się jak trudno będzie się wypisać z TWA........lepiej nawet o tym nie mysleć. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Chcia?bym sie zapisac´ do TWA 18.02.03, 14:03 Ja tez sie chce zapisac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Chcia?bym sie zapisac? do TWA 18.02.03, 14:08 TY juz dawno jestes zapisany. Sama Cie zapisywalam. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Chcia?bym sie zapisac? do TWA 18.02.03, 14:11 pizmak31 napisa?a: > TY juz dawno jestes zapisany. Sama Cie zapisywalam. i dopiero teraz mi to mowisz???????????? skandal!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Chcia?bym sie zapisac? do TWA 18.02.03, 14:23 I do roku place za Ciebie skladki!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Chcia?bym sie zapisac? do TWA 18.02.03, 16:36 i w ten sposób zniszczyłaś szansę na tak pięękny egzamin kwalifikacyjny!) a ponieważ nie ma vice - )) miałabym szansę się wykazać.....chlip, chlip, chlip...buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Chcia?bym sie zapisac? do TWA 18.02.03, 18:39 Ja się nie zapisywałem, ja się ZWRÓCIŁEM z prośbą... Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Chcia?bym sie zapisac? do TWA 18.02.03, 18:59 PREZES i egzaminy kwalifikacyjne??? takie coś to już chyba tylko ministerstwo d/s przekształceń ukierunkowanych zwrotów mogłoby wymyśleć! choć trochę żal) Ty tylko uderzyłeś w stół i...cze67 miał szansę wykazania się, ale jak tu walczyć z altruistyczną protekcją?) Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Chcia?bym sie zapisac? do TWA 18.02.03, 19:35 Ha!!! To jednak dokonałeś ZWROTU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Chcia?bym sie zapisac? do TWA 18.02.03, 19:39 Ale ćśśśśśś, bo nikt o tym nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś
nikka007 Re: Chcia?bym sie zapisac? do TWA 18.02.03, 19:41 Obiecuję, że nikomu nie powiem. No dobrze, wysłałam pare maili, ale psst.. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Chcia?bym sie zapisac? do TWA 18.02.03, 19:53 vulture napisał: > Ale ćśśśśśś, bo nikt o tym nie wie... Taaak ? No już dobrze, dobrze... Będę bardzo dyskretna... Taki mamy przecież układ. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Chcia?bym sie zapisac? do TWA 18.02.03, 20:05 O, to dobrze... jeszcze by się dorwali do tych moich zdjęć z castingu... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Chcia?bym sie zapisac? do TWA 18.02.03, 20:12 aaa... te to przecież dziecinne igraszki. Ja miałam na myśli ten DRUGI ALBUM, Panie Prezesie, POcastingowy. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Chcia?bym sie zapisac? do TWA 18.02.03, 20:28 Aaaaa ten hardcore'owy... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Chcia?bym sie zapisac? do TWA 18.02.03, 20:34 Ten właśnie, zakatalogowany pod "H", w kwiecistej oprawie, druga półka od lewej... Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Chcia?bym sie zapisac? do TWA 18.02.03, 20:37 vulture napisał: > Ale ćśśśśśś, bo nikt o tym nie wie... AAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAA!!!!! nikko, wybacz zapożyczenie, ale zabrakło mi słów ...znowu w życiu mi nie wyszło znów jak karta bielą lśnię cóż, zrobiłem zwrot kolejny gdzieś następny czai się...) to jednak zaparzę melisę Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Chcia?bym sie zapisac? do TWA 18.02.03, 20:44 Ładne... Sen o zwrocie... zaraz się okaże, że wszyscy zrobili zwrot. Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Chcia?bym sie zapisac? do TWA 18.02.03, 20:55 cóż, jak adoracja, to wzajemna Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: hm... 21.02.03, 12:41 gregkor napisał: > Zastaniawiam się jak trudno będzie się wypisać z TWA........ żaden problem moje pierwsze 'poważniejsze' wpisy na FM dotyczyły, hm...robienia porządków później nieudolnie próbowałam adorować CC, lecz on stanowczo odrzucił me awanse wybierając...lovelettera (chlip, chlip..), od którego zresztą dostałam bana z TWA (chlip, chlip, buuuuu)- ale za to udało mi się go zdenerwować! no i musiało dojść do zwrotu... tylko ten sentyment do CC zdradzał mnie na każdym kroku no i teraz, jeśli ktoś z TWA to przeczyta, chyba czas na kolejny zwrot pozdrowienia dla TWA)))))))))...... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: kolejny zwrot 22.02.03, 14:59 vulture napisał: > <jeb> Mógłbyś rozwinąć nieco swą myśl ? Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: hm... 22.02.03, 15:04 Astir, może okazać się, że Twe awanse względem CC nie trafiły w próżnię. Nie oczekuj w tym przypadku reakcji standardowej. Wyciszenie, stonowanie i zaduma kolegi mogą o tym świadczyć. A u Lovelettera załatwię Ci przebaczenie. Na pewno mi nie odmówi. Ostatecznie musimy sobie wzajemnie pomagać. Po to jest TWA ! )) Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: kolejne zwroty 22.02.03, 16:48 n_eska71 napisała: > Astir, może okazać się, że Twe awanse względem CC nie trafiły w próżnię. jeśli zmiana, to względem CC również... niestety,..chlip chlip > A u Lovelettera załatwię Ci przebaczenie. Na pewno mi nie odmówi. > Ostatecznie musimy sobie wzajemnie pomagać. Po to jest TWA ! )) lepiej nie załatwiaj!)) bo jeszcze w ramach pokuty dostanę recenzję do napisania, chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
coal_chamber79 ASTIR!!! 22.02.03, 21:39 astir napisała: > później nieudolnie próbowałam adorować CC, lecz on stanowczo odrzucił me awanse wybierając...lovelettera (chlip, chlip..) > tylko ten sentyment do CC zdradzał mnie na każdym kroku > Zakochałem się nieszczęśliwie w pewnej forumowiczce, nie mam szans u niej. Ciebie nie znam. Teraz kiedy zmieniam swój image, na bardziej przyjazny innym ludziom mam chęć sprawiać radość bliźnim. Nawet jak nie jesteś z Łodzi i nie lubisz piłki nożnej to możemy się spotkać. Napisz tylko gdzie Cię odnaleźć? Przykro mi bardzo, że zraniłem Twoje uczucia. Naprawię to! Serce mnie boli jak piękne kobiety płaczą. Odpowiedz prosze na mój post i propozycje! z wyrazami szacunku, Mariusz P.S. to, że Loveletter coś do mnie poczuł nie oznacza, że ja do niego również. Nie zaprzątaj tym sobie główki, Astir! Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: ASTIR!!! 22.02.03, 22:23 coal_chamber79 napisał: > Zakochałem się nieszczęśliwie w pewnej forumowiczce, nie mam szans u niej. I tak trzymaj!!! ale skąd ten brak wiary? > Ciebie nie znam. niestety, ja ciebie też nie, ale pozwól rozwijać się marzeniom chlip, chlip > Teraz kiedy zmieniam swój image, na bardziej przyjazny innym ludziom mam chęć > sprawiać radość bliźnim. byle tych blizn nie był zbyt dużo...chlip, chlip > Nawet jak nie jesteś z Łodzi i nie lubisz piłki nożnej to możemy się spotkać. > Napisz tylko gdzie Cię odnaleźć? może na meczu ŁKS -u lub Widzewa? Co prawda preferuję latynosów: brazylijczyków i argentyńczyków, bo wolałabym, żeby nasza Wisła za tydzień pokazała taki show jak wczoraj, ale...mogę zrobić zwrot w kierunku 'teraz Polska" > Przykro mi bardzo, że zraniłem Twoje uczucia. Naprawię to! > Serce mnie boli jak piękne kobiety płaczą. e tam, są piękniejsze > P.S. to, że Loveletter coś do mnie poczuł nie oznacza, że ja do niego również. Biedny loveletter, popłacze się - chlip, chlip......buuuuuuuuuuu przynajmniej w tym punkcie znajdujemy się na jednej pozycji uczuciowej..chlip > Nie zaprzątaj tym sobie główki, Astir! dzisiaj nie zasnę.... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Chciałbym sie zapisać do TWA IP: 212.76.37.* 22.02.03, 17:51 Chcialbym sie zapytac jakie sa zalozenia programowe TWA? I czy stattut TWA jest zgodny z ustawa o stowarzyszeniach??? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 22.02.03, 18:07 Gość portalu: nefil napisał(a): > Chcialbym sie zapytac jakie sa zalozenia programowe TWA? I czy stattut TWA jest > > zgodny z ustawa o stowarzyszeniach??? Jak ktoś ma w nicku "fil" to ja bym uważał z odpowiedzią... Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 22.02.03, 21:18 vulture napisał: > Gość portalu: nefil napisał(a): > > > Chcialbym sie zapytac jakie sa zalozenia programowe TWA? I czy stattut TWA > > jest > > > > zgodny z ustawa o stowarzyszeniach??? Pewnie że tak! Pod warunkiem, że w/w ustawa zawiera paragraf o nieformalnym stowarzyszeniu osób nie posiadających portfolio udokumentowanego doświadczeniami nie - politycznymi zajmujących zdecydowane stanowiska w sprawie biopaliw, dla których jedynym do przyjęcia półproduktem przemiany surowców pochodzenia naturalnego z domieszką nielicznych substancji ołowio - pochodnych są zanieczyszczenia bliskomiejskie a rezultat tej przemiany to płyn filletowawo - niebieski, nie mających żadnych bliższych związków z osobami próbującymi sprywatyzować dwójkę ale za to podlegających ciągłej i nieustannej adoracji wzajemnej która ma niewiele wspólnego z wysokoskomercializowanymi opiniami przeciętnego polskiego ankietera znajdującego się pod wpływem odchylenia standardowego z trzecim miejscem po przecinku. > > Jak ktoś ma w nicku "fil" to ja bym uważał z odpowiedzią... > nefil, ty nie uważaj! wchodź w to bez zabezpieczeń!)) no, chyba że statut ci nie pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Chciałbym sie zapisać do TWA IP: 212.76.37.* 23.02.03, 10:48 astir napisała: > vulture napisał: > > > Gość portalu: nefil napisał(a): > > > > > Chcialbym sie zapytac jakie sa zalozenia programowe TWA? I czy stattu > t TWA > > > > jest > > > > > > zgodny z ustawa o stowarzyszeniach??? > > Pewnie że tak! > Pod warunkiem, że w/w ustawa zawiera paragraf o nieformalnym stowarzyszeniu > osób nie posiadających portfolio udokumentowanego doświadczeniami nie - > politycznymi zajmujących zdecydowane stanowiska w sprawie biopaliw, dla których > > jedynym do przyjęcia półproduktem przemiany surowców pochodzenia naturalnego z > domieszką nielicznych substancji ołowio - pochodnych są zanieczyszczenia > bliskomiejskie a rezultat tej przemiany to płyn filletowawo - niebieski, nie > mających żadnych bliższych związków z osobami próbującymi sprywatyzować dwójkę > ale za to podlegających ciągłej i nieustannej adoracji wzajemnej która ma > niewiele wspólnego z wysokoskomercializowanymi opiniami przeciętnego polskiego > ankietera znajdującego się pod wpływem odchylenia standardowego z trzecim > miejscem po przecinku. > > > > Jak ktoś ma w nicku "fil" to ja bym uważał z odpowiedzią... > > > nefil, ty nie uważaj! wchodź w to bez zabezpieczeń!)) > no, chyba że statut ci nie pasuje... Coz, statut jest ok. Dziex za zaproszenie Czy dla nowych czlonkow przewidziane sa jakowes otrzesiny?? Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 23.02.03, 12:24 astir napisała: > nefil, ty nie uważaj! wchodź w to bez zabezpieczeń! Astir, Vulture ma chyba rację. Warto zachować pewną ostrożność. Nie wiemy tak naprawdę kim jest Ne-Fil ! Od dziś posługujemy się modną ostatnio formułką: 'Odmawiamy odpowiedzi na zadane pytanie. Prosimy o skontaktowanie się z naszymi prawnikami.' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Chciałbym sie zapisać do TWA IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 23.02.03, 12:28 n_eska71 napisała: > astir napisała: > > > nefil, ty nie uważaj! wchodź w to bez zabezpieczeń! > > Astir, Vulture ma chyba rację. Warto zachować pewną ostrożność. Nie wiemy tak > naprawdę kim jest Ne-Fil ! > Od dziś posługujemy się modną ostatnio formułką: 'Odmawiamy odpowiedzi > na zadane pytanie. Prosimy o skontaktowanie się z naszymi prawnikami. Ne oznacza zaprzeczenie czyli Nie Phil Skad tak wielkie podejrzenia co do mojej nefilowatej osobowosci????? Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 23.02.03, 12:36 Gość portalu: nefil napisał(a): > Skad tak wielkie podejrzenia co do mojej nefilowatej osobowosci????? Ty się nie kłóć z panią vice, ty się zmień i kwiatka jakiegoś poszukaj!!! poadorujesz, to może i podejrzenia uśpisz)) a niby tak grzecznie pytał na początku...ależ ci ludzie się szybko zmieniają a zresztą - przecież ja tu tylko sprzątam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nefil Re: Chciałbym sie zapisać do TWA IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 23.02.03, 12:39 n_eska71 napisała: > astir napisała: > > > nefil, ty nie uważaj! wchodź w to bez zabezpieczeń! > > Astir, Vulture ma chyba rację. Warto zachować pewną ostrożność. Nie wiemy tak > naprawdę kim jest Ne-Fil ! > Od dziś posługujemy się modną ostatnio formułką: 'Odmawiamy odpowiedzi > na zadane pytanie. Prosimy o skontaktowanie się z naszymi prawnikami.' Jako weteran i kombatant Froum musze wyrazic swoj gleboki zal z powodu zaistnialej sytuacji, zostalem dzisiaj zaatakowany bez jakiejkolwiek przyczyny. Uwazam, ze atak na moja osobe wynika z przyczyn pozamerytorycznych i jest atakiem politycznym skierowanym przez grupe osob niezyczliwych z nieznanych mi powodow. Jutro wydam w tej sprawie stosowne oswiadczenie i skieruje sprawe do sadu kolezenskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 23.02.03, 12:52 Gość portalu: Nefil napisał(a): > Jako weteran i kombatant Froum musze wyrazic swoj gleboki zal z powodu > zaistnialej sytuacji, zostalem dzisiaj zaatakowany bez jakiejkolwiek przyczyny. > > Uwazam, ze atak na moja osobe wynika z przyczyn pozamerytorycznych i jest > atakiem politycznym skierowanym przez grupe osob niezyczliwych z nieznanych mi > powodow. Jutro wydam w tej sprawie stosowne oswiadczenie i skieruje sprawe do > sadu kolezenskiego! Jako weteran i kombatant szanowny petent może wydawać stosowne oświadczenia i niewątpliwie sąd koleżeński rozpatrzy w/w zarzuty w trybie przyspieszonym z wyciągnięciem odpowiednich wniosków niemerytorycznie uzasadnionych i stronniczych z egzekucją natychmiastową przedrostka 'ne', przewidzianą regulaminem TWA. O dalszych pracach komisji zainteresowane strony zostaną powiadomione w stosownym czasie przyszłym, bliżej nieokreślonym w trybie 14 dni od chwili złożenia wolnego wniosku. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 23.02.03, 13:39 Gość portalu: Nefil napisał(a): > Jutro wydam w tej sprawie stosowne oswiadczenie i skieruje sprawe do > sadu kolezenskiego! Sąd koleżeński ?!!! Już MOI koledzy zajmą się tym ODPOWIEDNIO! )) Właściwy Nefil, już z racji samego zasiedzenia na Forum, jest od dawna w TWA, więc nie podlega żadnej selekcji i dobrze o tym wie. Moje podejrzenia wzbudza natomiast fakt, iż mamy tu do czynienia z: nefilem adres: 212.76.37* oraz Nefilem adres: *auth-el-0209568.acn.pl Ale ja już taka podejrzliwa jestem od dziecka. ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: Chciałbym sie zapisać do TWA IP: 212.76.37.* 23.02.03, 14:55 n_eska71 napisała: > Gość portalu: Nefil napisał(a): > > > Jutro wydam w tej sprawie stosowne oswiadczenie i skieruje sprawe do > > sadu kolezenskiego! > > Sąd koleżeński ?!!! > Już MOI koledzy zajmą się tym ODPOWIEDNIO! )) > > Właściwy Nefil, już z racji samego zasiedzenia na Forum, jest od dawna w TWA, > więc nie podlega żadnej selekcji i dobrze o tym wie. > Moje podejrzenia wzbudza natomiast fakt, iż mamy tu do czynienia z: > > nefilem adres: 212.76.37* > oraz > Nefilem adres: *auth-el-0209568.acn.pl > > Ale ja już taka podejrzliwa jestem od dziecka. ) Jestem gotow poddac sie lustracji, od razu zaznaczam, ze nigdy nie bylem tajnym ani oficjalnym wspolpracownikiem jakichkolwiek sluzb specjalnych, tudziez wywiadu wojskowego, w mlodosci uczestniczylem tylko w zbiorkach ZHP, za co wielokrotnie juz przepraszalem, jednak nie bylem wtedy swiadom, ze jest to rowniez jakas forma legitymizacji minionego ustroju. Na moja korzysc powinien wplynac rowniez fakt, ze zostalem niecnie zachecony do uczestnictwa w tejze organizacji przez mojego owczesnego kolege- Macieja P. Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 23.02.03, 16:42 Gość portalu: nefil napisał(a): > Jestem gotow poddac sie lustracji, Proces lustracyjny zastał wszczęty w momencie, kiedy kolega dokonał pierwszego wpisu na tym wątku. Nie zależy więc on od dobrej czy złej woli kandydata. A jeśli chodzi o deklaracje słowne i okoliczności łagodzące... Hm! Linia obrony nieco pokrętna. Zapieranie się działalności prospołecznej w ramach przynależności do ZHP, zrzucanie odpowiedzialności za własne czyny na ustrój państwowy, zadenuncjowanie kolegi ( może nawet przyjaciela !), by odsunąć od siebie podejrzenia. Z trwogą patrzę na kręgosłup moralny kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 23.02.03, 17:02 n_eska71 napisała: > Gość portalu: nefil napisał(a): > > > Jestem gotow poddac sie lustracji, > > Proces lustracyjny zastał wszczęty w momencie, kiedy kolega dokonał pierwszego > wpisu na tym wątku. Nie zależy więc on od dobrej czy złej woli kandydata. łojej, przecia kandydat ma dobrom wole - a te kwiatki, które chowa za plecyma? aaaa, ta jojta, on sie zarumienił! > > A jeśli chodzi o deklaracje słowne i okoliczności łagodzące... A może by tak z tem kolegom pogadać? Wydaje sie bardziej niż kandydat obyty z przynależnością do organizacji paraadorujących, aaa? Ten kolega to teraz wolny czy gdzieś przynależy? Byśta se usiedli przy kawce i poustalali te tam różne njuanse, aaa? > > Z trwogą patrzę na kręgosłup moralny kandydata. Ty pani vice nie obglądywuj kręgosłupa, to tylko zwyrodnienia! odpowiedni masaż cuda sprawia na pokręconom moralność )) Trzeba z en fasu - prosto w oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 23.02.03, 16:58 n_eska71 napisała: > Gość portalu: Nefil napisał(a): > > > Jutro wydam w tej sprawie stosowne oswiadczenie i skieruje sprawe do > > sadu kolezenskiego! > > Sąd koleżeński ?!!! > Już MOI koledzy zajmą się tym ODPOWIEDNIO! )) > > Właściwy Nefil, już z racji samego zasiedzenia na Forum, jest od dawna w TWA, > więc nie podlega żadnej selekcji i dobrze o tym wie. > Moje podejrzenia wzbudza natomiast fakt, iż mamy tu do czynienia z: > > nefilem adres: 212.76.37* > oraz > Nefilem adres: *auth-el-0209568.acn.pl > > Ale ja już taka podejrzliwa jestem od dziecka. ))) Coby nie bylo watpliwosci zalozylem se konto osobiste (a co?) Od teraz TYLKO nefil zalogowany jest nefilem prawdziwym Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 23.02.03, 17:08 Prawda jest pojęciem względnym a co dopiero konto założone w gazecie ale doceniamy dobrą wolę kandydata siadnie se i poczeka...pooowoli - tylko te kurze zetre ścierkom Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 23.02.03, 18:14 astir napisała: > Prawda jest pojęciem względnym a co dopiero konto założone w gazecie > ale doceniamy dobrą wolę kandydata > siadnie se i poczeka...pooowoli - tylko te kurze zetre ścierkom No to se zaczekam Ale nadzieja we mnie sie pojawila co te legitymacyje dostanem w ciagu dni 14. Co, pani Astir??? Mam takie tutaj rajstopy z NRD, sa mi zbedne, ale mysle, ze pani, tego..., no nic nie mowie coby kto nas nie nagral Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 23.02.03, 18:18 Czlowiek czekajac na decyzyje odkrywa ciemne zakamarki duszy swej, kurka blaszka, jak ja nisko upadlem, uron, Astirku lze dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 23.02.03, 18:54 nefil napisał: Mam takie tutaj rajstopy z NRD, sa > mi zbedne, ale mysle, ze pani, tego..., no nic nie mowie coby kto nas nie > nagral łolaboga! dla mnie??? zagaraniczne, powiadasz pan? Szanowny pan se siadnie w fotelu sekretarza a nie na tym taborku koślawym...a ja pójde zakrzyknąć na paniom vice...siedzi se z prezesem, adorujom dzionek już cały i empeczy nagrywajom - jeszcze sie te rajstopy wydajom A jak do roboty przychodzi, to tylko 'Marysia zrobi...' Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Prezeesy! chodźta no do chłopa! 23.02.03, 20:28 iii tam... tera to im sie jakoweś bajty nie zgadzajom i kcom ich dokupić na kila. A klienty czekajom... Co ja beda z niem robić 14 dzionków? A możebym znalazła te blanki na te jeich legitymacyje? Chłop by se skoczył do tego ekspresa fajsowego i zrobiliby my to tak, coby nikt się nie rozpoznał... ............................. - Szanowny pan se jeszcze kwilke zaczeka, zara bedzie ta tekturka. A mientówke kce, aaa? Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Rany boskie !!! 24.02.03, 17:27 Co tu się dzieje ??? do Marysi: Marysia usunie natychmiast stąd te szczotki, szmaty i wiadra, bo jeszcze sobie ktoś krzywdę zrobi ! Kto Marysię upoważnił do rozmów służbowych ??? Proszę wracać do swojej pracy. I niech Marysia zadba trochę o własny wygląd, bo coś się za Marysią wlecze- rajstopy jakieś z kieszeni wystają czy co ?! do Astir: Trzeba koniecznie zrobić PORZĄDEK z Marysią. Nie możemy pozwolić na to, aby nasz konserwator powierzchni płaskich rozmawiał z petentami ! Głupstw jakichś naopowiada, gruszek na wierzbie naobiecuje, a potem Prezes Główny Teddy będzie miał pretensje. do kandydata Nefila: Biorąc pod uwagę fakt, że kandydat wykazuje rzadką determinację i konsekwencję w dążeniu do celu, przyjmujemy kandydata na okres próbny. W ciągu 14 dni proszę prowadzić działalność adoracyjną. Ocenimy stopień zaangażowania i profesjonalizm. Jeśli wyniki będą dobre, kandydat stanie się stałym członkiem TWA i będzie mógł bez ograniczeń korzystać z wszelkich przywilejów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinz Re: Chciałbym sie zapisać do TWA IP: *.dialup.warszawa.pl 23.02.03, 12:57 Nefil, stary, juz po tobie! Naraziles sie TWA i teraz te wrony cie zadziobia. Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 23.02.03, 13:31 Gość portalu: vinz napisał(a): > Nefil, stary, juz po tobie! Naraziles sie TWA i teraz te wrony cie zadziobia. sie staramy jak umiemy - nawet wycieraczke przed petentem odznaczonym nomen omen medalami dla weteranów wyczepałam - a tu taaka niewdzięczność! chlip.. Poczęstowałabym jeszcze czekoladkom, ale sekretarz se poszed i zabrał fundusz reprezentacyjny chlip, chlip buuuuuu........... Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Nigdzie sie nie chce zapisywac:) 23.02.03, 13:38 No tak, kiedy kobiecie argumentow zaczyna brakowac, siega po lzy Pai-ha Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: szkoda, byłyby pięękne otrzęsiny:) 23.02.03, 14:29 paiha napisała: > > No tak, kiedy kobiecie argumentow zaczyna brakowac, siega po lzy od wczoraj to u mnie stan chroniczny) chlip, chlip... Odpowiedz Link Zgłoś
paiha przednia zabawa bez otrzesin:) 23.02.03, 15:32 Astir, czyscisz sie, czyscisz i bardzo dobrze Pai-ha Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: czyszczę...:) 23.02.03, 17:11 ale ten osad już na zawsze zostanie, chlip... może go cifem potraktować??? Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Re: czyszczę...:) 23.02.03, 17:19 Tylko poczekaj minute, zanim zaczniesz szorowac A cierpliwosc to masz, czy tez wyplynela? Pai-ha Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: to dlatego nie schodziło!...:) 23.02.03, 18:57 w tym przypadku i morze łez nie pomoże ale cierpliwie czekam, oj ułudo ma!)) Odpowiedz Link Zgłoś
paiha Acha, jeszcze jedno:) 23.02.03, 19:39 Nie zapomnij odpukac w niemalowane, (my) kobiety bywamy wszak taaaakie przesadne Pai-ha Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 23.02.03, 13:43 Gość portalu: vinz napisał(a): > Nefil teraz te wrony cie zadziobia. Owszem, mamy przedstawicieli gatunku skrzydlatych w naszym Towarzystwie (vide: Prezes Komisji d/s Zwrotów w Karierze), ale o wronach nic mi nie wiadomo. I żeby zaraz zadziobywać ??? Kolega chyba jakiś uprzedzony jest! Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 23.02.03, 19:28 Ja mam taki tylko formalny wniosek do szanownego Zarządu TWA. Jako by mi nie było nic wiadomo o tym, że należę do tej wrzechświatowej organizacji (bo pradopodobnie nie należę), chciałabym wnieść wniosek o bycie wolnym obserwatorem. Powód: nieziemsko mnie rozbawiacie )) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Prezesie Vulture ! Robota czeka ! 24.02.03, 17:33 ayya napisała: > chciałabym wnieść wniosek o bycie wolnym > obserwatorem. Powód: nieziemsko mnie rozbawiacie. Widzę tu duży potencjał adoracyjny. Pan Prezes powinien zainteresować się tym przypadkiem. Nieświadoma jeszcze tego faktu kandydatka najwyraźniej czeka na zachętę. Proszę użyć swego uroku osobistego. Potrzeba nam nowych członkiń !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Prezesie Vulture ! Robota czeka ! 24.02.03, 18:43 Taa, najwyraźniej widzę w TWA konieczność stworzenia silnego Frontu Kobiet )) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Prezesie Vulture ! Robota czeka ! 24.02.03, 20:02 To znaczy że niby co mam zrobić?... Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Prezesie Vulture ! Robota czeka ! 24.02.03, 20:13 prezes sie nie gapi na kandidatke! niech przyłoży stempel na ten papir bo ona mie tu zara padnie! ech, znów sie adorować bedom... na ten czas pójde se na bazar Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Prezesie Vulture ! Robota czeka ! 24.02.03, 20:19 Maaaaaarysia znowu tutaj ?!!!! Astir, gdzie jesteś? Proszę o interwencję !!! Natychmiastową! I skuteczną ! Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Prezesie Vulture ! Robota czeka ! 24.02.03, 20:38 n_eska71 napisała: > Astir, gdzie jesteś? > Proszę o interwencję !!! Natychmiastową! I skuteczną ! Pani vice, bardzo przepraszam, ale nie nadążam z odpisywaniem na pomówienia i petycje..i jeszcze ten poseł przyszedł...no wie pani, pani vice - ten od tego psa, którego chciał kupić ale ta jędza mu nie sprzedała, no i on wnosi teraz zażalenie na nie dość dobre adorowanie go w kręgach zbliżonych do kynologicznych i powiedział, uf - niech złapię oddech - że jeśli nie my, to już chyba nikt mu nie pomoże, nawet posłowie w podkomisjach....i teraz - nie nadążam! wszyscy chcą adoracji! Pani vice, pani mnie pewnie zwolni z pracy...? Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Prezesie Vulture ! Robota czeka ! 24.02.03, 20:50 No już dobrze, dobrze... Nie płaczemy! Nie płaczemy! Bo kałuża się robi, a wystarczy, że Marysia notorycznie coś rozlewa i wiecznie mi tu chlupie pod nogami. Widzę, że trzeba zagonić do pracy sekretarza Lovelettera. W końcu odpowiadanie na petycje i LISTY to jego działka. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_sio Re: Prezesie Vulture ! Robota czeka ! 24.02.03, 21:01 sekretarz se poszed robić adoracyjne koszta...i ja nie powiem z kiem, bo siem wstydzam Odpowiedz Link Zgłoś
astir Re: Prezesie Vulture ! Robota czeka ! 24.02.03, 21:09 Pani vice, to może ja kawy zrobię? I dziękuję za wyrozumiałość, ale...taaaki zawód, pani rozumie..próbuję pracą odwrócić myśli pesymistyczne, ale ileż człowiek, a przynajmniej kobieta, może unieść na swych wątłych ramionach...chlip, chlip..Marysia się nie gapi, Niech Marysia wytrze tę kałużę i do roboty bo petenci czekają - może im też jakiś łyczek kawy, cze3koladkę, ciasteczko? Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Prezesie Vulture ! Robota czeka ! 24.02.03, 20:23 vulture napisał: > To znaczy że niby co mam zrobić?... Jak dziecku trzeba tłumaczyć... Prezes to ma przebadać, wysondować i zakwalifikować. A wcześniej uśpić czujność i sprowadzić na drogę zwrotu !!! I więcej tego uroku osobistego, bo marnie to widzę! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture A więc... szanowna kandydatko... 24.02.03, 20:26 Teges... może kawy? Och, wylała się, niezdara ze mnie... ale mam tu szlafroczek, wieszak jest w kącie, proszę bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
mary_sio Re: A więc... szanowna kandydatko... 24.02.03, 20:47 ta jojta jojta! dzioucha sie polała! Prezes se wytrze sam, bo wzywajom mnie łobowiązka... A panienka - sio! rozbiera sie bystro bo katar gotów..prezes ma malinówkie, to niech da pannicy kapkie Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: A więc... szanowna kandydatko... 24.02.03, 21:18 Matko kto tu przychodzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: A więc... szanowna kandydatko... 24.02.03, 21:25 Panie prezesie, no w końcu musi pan tu jakiś porządek zaprowadzić. Bałagan jest, no, chaos jest, no, ale to oczywiście, broń Boże, nie wina pana prezesa!!! Chaos wziął się sam )) Odpowiedz Link Zgłoś
mary_sio Re: rusz sie, prezes... 24.02.03, 21:35 bo znowu bedzie na mnie ila tego ma mnie bidnej panienka se siondzie - preses adoracyje gotuje Prezesss! ruszta sie, coby wam znowa nie padła! mietówkę, aaaa???? Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Będę wdzięczny 24.02.03, 21:37 Szanowni Państwo, Uprzejmie proszę o niezwłoczne powiadomienie mnie gdyby w tym pięknym wątku pojawił się jakiś wpis związany muzyką. Z poważaniem, Teddy Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: Będę wdzięczny 24.02.03, 21:42 A niektórym to wszystko sie nie podoba! Ahhhh... ) Odpowiedz Link Zgłoś
mary_sio Re: Będę wdzięczny 24.02.03, 21:48 A może jakoweś mjuzik włonczyć? Bo panienka wie, z prezesami to co najlepszejsze można dostać jak jest nastrój akuratny. Ałła Pugaczowa może być? Panienka może zdezaprubować, ale ja ta lubia jej glos, aaaa? Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: Będę wdzięczny 24.02.03, 21:58 Prezesy sie wkurzyli, a ja jak czekalem na zalatwienie sprawy tak czekam. Salomonowa decyzyja pani vice mnie satysfakcji nie przynosi, bede sie odwolywal! Do tego Marysia mnie molestowac zaczela Odpowiedz Link Zgłoś
mary_sio Re: te, kandydat! 25.02.03, 12:36 na ten papir synek, tylko coby nikt nie psyuwazył...jak se główny boss kserał test dwudziesta zapytań la kandydatów do adorycji podebrałam mu jedno la ciebie. gotuj sie na obgląd i uc.. to za ten zaagaraniczny prezenta...zara która do cie zajrzy a w tem czasie ucz się nieboż.. Ale jakby kciela cie widziec ta stażystka wice to pamintaj - zadnych cygar nie fajcz, bo ma uraza z wcześnijszej roboty. Tera siedzi markuje robota i wgapia sie w brudne okno ślozy lejąc...no i wyja cały czas na okrętkę: "Marius nie daruja ci tej nocki"...ech, młode to i gupie jak ciele...to ja ida tii prezesom obgotować.. .............gdyyyybyym ja byłaaaa słoneckieeem na nieeebieeee!... Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Uparty... 25.02.03, 20:27 nefil napisał: > > Salomonowa decyzyja pani vice mnie satysfakcji nie przynosi, Widzę, że stażysta Nefil ma trudności z osiąganiem satysfakcji. Ja tu już chyba nic nie pomogę ( choć wykazałam dużo dobrej woli). Ale kto wie, może to molestowanie przez Marysię przyniesie oczekiwany rezultat. Odpowiedz Link Zgłoś
mary_sio Re: pani vice!!!... 25.02.03, 20:41 pani sie wraca w te penda! sił mnie nie starcza na te adoracyje...toż to prezesów łobowiązka som...nie dla mnie takie gadanie..one chłopy chcom z babą vice se poadorować a nie ze mnom - no...chyba że prezesa dadzom mnie na fryzjer i menikjury? Wteda mogie Hanke z czeciej facjaty zaadorować do majtania ścierom po gratach a ja se bedom paniom w spilkach, hej! no i - ma sie rozumować - pensji bedzie łodpowiednia do mojeich kwalifikacyii..to jak bedzie, pani vice??? Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 ..... !!! 25.02.03, 20:56 [ Niech ktoś mnie uwolni od tej kobiety !!! Dobrze zapłacę ! Ja wszystko rozumiem... kuzynka szefa, ale przecież daleka jakaś...] Odpowiedz Link Zgłoś
joolz Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 25.02.03, 18:19 Przyszli prezesy poopieprzali i sie ludziska po katach pochowali. Nieh zyje DEMOKRACJA NA FORUM!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 25.02.03, 20:21 Demokracja na Forum ??? He, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś
mary_sio Re: ale sie dże! 25.02.03, 20:22 synek, ciebia też nikt nie kce adorować, że sia tak dżesz? prezesa se ciensko pracujom i ty im nie wadź bo mietłom pogonie! ta przecia jezdem ino po kie licho te papiury porzucał ty na moj kawałek podłogi, aaa??? Co tu napsał? demo..kracz..na...formy...aaa? Po kie licho ci te ptasyska? ni mom zadnych forumek, ty sa je upiec w maikroweli, kiej tak kces, ale - olaboga - dzyć w głos z głoda to sia nie musis. Pany zajynte, to moze ja cie poodworuje, aa? mientówke kcesz? Ta ty tak nie uciekajżesz! Zara zapuszcze mjuzike - golce mogom być? aaa??? Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: - 25.02.03, 20:44 Tak, to było do przewidzenia. Ucieczka w odpoczynek... Żeby mnie tak zostawić z całym tym bałaganem! A nie jest dobrze! Sam Prezes Teddy już tu zaglądał. Ciekawe, kto mu życzliwie donósł co tu się dzieje?! Już ja się dowiem!!! I pociągnę za konsekwencje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mary_sio Re: iii tam, 25.02.03, 20:59 prezes Teddy zakluczył sie i mondre ansłery wydomywowuje...pani prezes lepszejszej zrobi, jak sekretarza zawezwie - se poszed i dym już nawet po jeim wywiało....(muszem o tej podwyszce zagadać, bo nic domyślności w tych prezesach ni ma, ech) Odpowiedz Link Zgłoś
mary_sio Re: pani vice!!! 25.02.03, 20:54 no i gdzie ta ciongnies ty te najsesery prezes? pannica scerwieniona uciekła w te penda, pedziała co porozumować se musi cy takowych adoracyji je głodna... ja ta nic nie rozumiam sie ale może cza belo temi bejskłitami jom podjeść? może ty nie naumiony z paninkami gadać, aa? Co??? wakacyje se kces tera sperawować? tela ludzisk wali łoknamy - olaboga, ale łuświnione! no kiedy mam je sprawiać? - i dźwierzamy a ty se śmigłowujes na Bachamy??? Pani vice! pani cosik musi zapodać prezesowi, bo mnie sie widzi, co on ma tempriczure niewonskom...pani vice!!! Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 A jak wróci to... 25.02.03, 21:06 Już ja zapodam Prezesowi, oj zapodam... ! Niech no tylko wróci! Nawet nie raczył przed wyjazdem odpowiedzieć na listy. A ludzie czekają! Całe biurko zawalone papierami. I jeszcze ci petenci u drzwi! Jak można w takich warunkach pracować ?! Proszę mi zrobić mocnej kawy. Kto następny do zwrotu ? Odpowiedz Link Zgłoś
ayya Re: A jak wróci to... 25.02.03, 21:20 Szanowna pani vice, robota nie zając nie ucieknie, a jak nawet to co z tego. )) luzik, luzik, pani vice )) Odpowiedz Link Zgłoś
joolz Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 26.02.03, 18:39 A vice i Marysio to sie na zlot do Yazzgota wybierajo? Czy jem takie dzezy nie podchodza? Odpowiedz Link Zgłoś
mary_sio Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 26.02.03, 20:23 joolz napisał: > A vice i Marysio to sie na zlot do Yazzgota wybierajo? Czy jem takie dzezy nie > podchodza? Ja byk ta mogla juz! - nawet psyodziewek pikny petenta mi sprawiła! Panoczek se zerknie...(marysia unosi spódnicę w kwiatki nad kolana)...pikne rajtki, hej! Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: Chciałbym sie zapisać do TWA 26.02.03, 22:46 joolz napisał: > A vice i Marysio to sie na zlot do Yazzgota wybierajo? Jasne! Mam szybkie łącze telepatyczne. Właściwie to ja już jestem na tym zlocie ! Ale ciało to raczej pozostanie na najbardziej wysuniętym na południowy wschód przyczółku Forum Muzyka. Prezes Teddy-nie wiedzieć czemu-zawsze w czasie zlotu wlepia mi jakiś dyżur ! Odpowiedz Link Zgłoś