mallina 22.02.03, 20:49 Asie..teddy napisal ze stworzyles potwora!!! i ma racje)) straszna jest ta gra..naprawde straszna!! ona nie ma konca! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: As Re: do Asa o grze:-) IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 22.02.03, 21:16 Wiedziałem że Wam się spodoba Pamiętam że jak pisywałem na forum w audiogalaxy to właśnie takie wątki miały największą liczbę postów, podobnie zresztą jak wątki "czego słuchacie w tej chwili" . Wszystkie intelektualne dyskusje o wyższości jednego gitarzysty nad drugim nie miały szans! Martwi mnie jednak łamanie reguł zabawy, ale cóż, nic na to nie można poradzić. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: do Asa o grze:-) 22.02.03, 21:21 a co jest lamaniem regul? oprocz tego nieszczesnego seven w moim zreszta wykonaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: do Asa o grze:-) IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 22.02.03, 21:26 mallina napisała: > a co jest lamaniem regul? > oprocz tego nieszczesnego seven w moim zreszta wykonaniu... Np. pisanie Ajron Maiden po zespole kończącym się na "a". Albo "AAAAAa The Beatles" również po zespole kończącym się na "a". A następni na to nie zwracają uwagi i dalej gra idzie ścieżką "nielegalną". Zdarza się też powtórzenie nazwy zespołu - np. wymieniłem Scorpionsów wczesniej niż Ty. Ale w sumie da się to wszystko jakoś wytrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: do Asa o grze:-) 22.02.03, 21:29 przeczytalam juz caly watek .staram sie nie powtarzac nazw.. wokalisci i wokalistki tez mozna wpisywac czy nie? no a niektore wpisy mozna potraktowac z poczuciem humoru)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: do Asa o grze:-) IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 22.02.03, 21:32 mallina napisała: > przeczytalam juz caly watek .staram sie nie powtarzac nazw.. > wokalisci i wokalistki tez mozna wpisywac czy nie? > > no a niektore wpisy mozna potraktowac z poczuciem humoru)) No i tak się staram na to patrzeć Btw, własnie znalazłem u siebie plik z listą płyt zespołów jakie jeden gość ma u siebie na serwerze FTP w mp3. Jest tego trochę i mam skąd czerpać inspiracje gdy moja skromna wiedza muzyczna zawodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: do Asa o grze:-) 22.02.03, 21:43 ja czerpie z glowy a czesm z moich mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: do Asa o grze:-) IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 22.02.03, 21:47 mallina napisała: > ja czerpie z glowy a czesm z moich mp3 No ja w zasadzie też, to tylko taka ostatnia deska ratunku. Zauważyłem, że niektóre zespoły nie mają szans by się znaleźć w tej zabawie. Po prostu jest taka grupa liter które prawie nigdy nie występująe jako ostatnie w nazwie. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: do Asa o grze:-) 22.02.03, 21:55 za to najpopularniejsza litera mam wrazenie jest "s" Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 A "the"???? 22.02.03, 23:14 A ja nadal nie wiem co z The? To początek nazwy czy właściwy początek to to co po the? The Cure jest na "t" czy na "c"? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: A 'the'???? 22.02.03, 23:18 ja wprawdzie nie wiem, to As zna zasady)) ale mysle ze to "the" to mozna sobie darowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: A 'the'???? IP: *.vline.pl / 172.16.1.* 22.02.03, 23:23 mallina napisała: > ja wprawdzie nie wiem, to As zna zasady)) > ale mysle ze to "the" to mozna sobie darowac Zgadzam się z koleżanką Malliną, uczyiłbym jednak wyjątek dla grupy The The Odpowiedz Link Zgłoś
laurka1 Re: A 'the'???? 22.02.03, 23:33 Teraz to już mogę sobie śmiało darować skoro tak kolegialnie zostało wyjaśnione )) Odpowiedz Link Zgłoś