nikdoneni 03.11.01, 23:15 Zapraszam do dyskusi na temat koncertu w Storole (warszawa) i w klubie Perspektywy (krakow) tej niesamowitej kapeli z Oakland. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nikdonen Re: MACHINE HEAD IP: *.miedzylesie.waw.pl 05.11.01, 11:15 Widze ze niebyliscie.Macie czego zalowac(oczywiscie ci ktorzy nieposzli bo zalowali kasy)bo koncert byl niesamowity.Mimo ze gral w stodole i tylko ok90min.Zagrali wiele nowych i starych utworow.Knontakt z publicznoscia i wiele innych zachowan lidera Roba Flyna zadecydowalo o tym ze z sali niewyszedl nimal nikt.Wszyscy stali i sie gapili.Bylo na co.Po koncercie mozna bylo pujsc pod autokar z tylu stodoly i pogadac z muzykami ktorzy zadziwliali wszystkich rozmownoscia i checia.Po jakiejs godzinece Rozmowy jak juz sie wszystkie tematy zkonczyly pojechali do krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kostor Re: MACHINE HEAD IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 05.11.01, 12:21 ja byłem i absolutnie nie żałuję, to był najlepszy koncert jaki w życiu widziałem (przebija nawet genialny koncert toola), wydaje mi się ze grali prawie 2 godziny, a nawet jeśli tyle co ty mowisz to na obecne realia i tak dużo było fenomenalnie wszystkiego po trochu, mniej wiecej po równo z każdej płyty i do tego cover teritorry zajebiście, totalnie Odpowiedz Link Zgłoś