gregkor 28.02.03, 10:08 Czy stadion Wisły nadaje się na koncert muzyczny......np. na impreza Wisłstock 2003........? Ale to nie nam o tym decydować tylko..........uefie... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilhan Re: na temat...nr 1 28.02.03, 10:11 gregkor napisał: > Czy stadion Wisły nadaje się na koncert muzyczny......np. na impreza > Wisłstock 2003........? Jedno jest pewne. Toto Kotunio na nim nie zagra. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: na temat...nr 1 28.02.03, 10:13 ilhan napisał: > gregkor napisał: > > > Czy stadion Wisły nadaje się na koncert muzyczny......np. na impreza > > Wisłstock 2003........? > > Jedno jest pewne. Toto Kotunio na nim nie zagra. No i pewnie Eros Ramazzoti też by nie wystąpił bo murawa nie dobra.....za słabo dzwięk odbija..... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: na temat...nr 1 28.02.03, 10:16 Ale w roku 1979 to byłem tam na dużym koncercie!!! Nie zgadniecie czyim. BONEY M. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: na temat...nr 1 28.02.03, 10:23 teddy4 napisał: > Ale w roku 1979 to byłem tam na dużym koncercie!!! > > Nie zgadniecie czyim. BONEY M. Na Wiśle....rozumiem że najpierw zaśpiewali "River of Babylon"...... A we wtorek wiślacy zaśpiwaja włochom "Gotta go home"....... pozdr i zazdroszczę Ci tak medialnego wydarzenia Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: na temat...nr 1 28.02.03, 11:12 ach ci mezczyzni (wloscy).. piosenkarka Sabrina zapewne bez fochow wystaplilaby na takim stadionie! i to w swoim najlepszym ubraniu (czyli biustonosz, krotkie spodeni plus kozaki!!) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: na temat...nr 1 28.02.03, 11:43 mallina napisała: > ach ci mezczyzni (wloscy).. > piosenkarka Sabrina zapewne bez fochow wystaplilaby na takim stadionie! > i to w swoim najlepszym ubraniu (czyli biustonosz, krotkie spodeni plus > kozaki!!) No i nie miała by problemów z przekonaniem delgatów co do prawidłowości boiska..... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: na temat...nr 1 28.02.03, 11:49 gregkor napisał: > No i nie miała by problemów z przekonaniem delgatów co do prawidłowości > boiska..... Gregkor się trochę na tym zna, to wie, jakie są procedury w takich sprawach... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: na temat...nr 1 28.02.03, 12:01 mallina napisała: > gregkor na dzialacza!!!! UEFA!!! o bardzo dobry pomysł......już ja bym sie tym makaroniarzom odwdzięczył.......głosujcie na mnie....jutro przekażę mój program wyborczy...mogę zdradzić nawet pierwszy paragraf.... 1. Każdy włoski klub swoje mecze pucharowe pod egidą FIFA i UEFA musi zagrać do wyboru: a) Na boisku Jednosci Żabieniec b) Na boisku Sparty Jazgarzew c) Na boisku Orzeł Baniocha ......z takim programem wygram w cuglach pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: na temat...nr 1 28.02.03, 12:09 moj glos masz zapewniony! w koncu sama Cie zaproponowalam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: na temat...nr 1 28.02.03, 11:56 madee1 napisała: > gregkor napisał: > > > No i nie miała by problemów z przekonaniem delgatów co do prawidłowości > > boiska..... > > Gregkor się trochę na tym zna, to wie, jakie są procedury w takich > sprawach... Niestety znam się na tylko piłce.....a nie na Sabrinie....a może to i szkoda.........fakt nie ma takich procedur których nie mozna ominąć...... pozdr > Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: gregkor na temat...nr 1 28.02.03, 12:02 gregkor napisał: > madee1 napisała: > > > gregkor napisał: > > > > > No i nie miała by problemów z przekonaniem delgatów co do prawidłowoś > ci > > > boiska..... > > > > Gregkor się trochę na tym zna, to wie, jakie są procedury w takich > > sprawach... > > Niestety znam się na tylko piłce.....a nie na Sabrinie....a może to i > szkoda.........fakt nie ma takich procedur których nie mozna ominąć...... Ale znasz sie na piłce bo się znasz czy grałes kiedyś w nogę i się znasz??? pozdr > > Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: gregkor na temat...nr 1 28.02.03, 12:31 srootootoo napisał: > gregkor napisał: > > > madee1 napisała: > > > > > gregkor napisał: > > > > > > > No i nie miała by problemów z przekonaniem delgatów co do prawid > łowoś > > ci > > > > boiska..... > > > > > > Gregkor się trochę na tym zna, to wie, jakie są procedury w takich > > > sprawach... > > > > Niestety znam się na tylko piłce.....a nie na Sabrinie....a może to i > > szkoda.........fakt nie ma takich procedur których nie mozna ominąć..... > . > > Ale znasz sie na piłce bo się znasz czy grałes kiedyś w nogę i się znasz??? > > pozdr > > > Zanm się bo jestem sędzią piłkarskim od 10 lat..... pozdr > Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: gregkor na temat...nr 1 28.02.03, 12:38 Powaga? no prosze... a jaki wazny mecz sedziowales? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: gregkor na temat...nr 1 28.02.03, 12:40 foxy21 napisała: > Powaga? > no prosze... > a jaki wazny mecz sedziowales? Niestety tylko w Polsce...no bo nie jestem jeszcze miedzynarodowym......muszę od razu zanaczyć, że jestem tym mniej wąznym sędzią tzw. asystentem....taki koleś , który biega z chorągiewka......ale udało mi się sędziować półfinał pucharu Polski i Ligi..... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: gregkor na temat...nr 1 28.02.03, 12:44 gregkor napisał: > Niestety tylko w Polsce...no bo nie jestem jeszcze miedzynarodowym......muszę > od razu zanaczyć, że jestem tym mniej wąznym sędzią tzw. asystentem....taki > koleś , który biega z chorągiewka......ale udało mi się sędziować półfinał > pucharu Polski i Ligi..... > czyli tym który najczęściej dostaje butelką lub mandarynką w głowe)) biedny ten los sędziego asystenta..... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: gregkor na temat...nr 1 28.02.03, 12:50 munky napisał: > gregkor napisał: > > > > Niestety tylko w Polsce...no bo nie jestem jeszcze miedzynarodowym......mu > szę > > od razu zanaczyć, że jestem tym mniej wąznym sędzią tzw. asystentem....tak > i > > koleś , który biega z chorągiewka......ale udało mi się sędziować półfinał > > > pucharu Polski i Ligi..... > > > > czyli tym który najczęściej dostaje butelką lub mandarynką w głowe)) > biedny ten los sędziego asystenta..... Raz nawet własnie na meczu GKS-Wisła (półfinał pucharu ligi z tamtego roku) rzucono w moja strone zdechłym szczurem (skąd tam się wziął?).....na moje (a nie kibiców)szczęście chybiono.......raz wybuchła petarda jekieś 10 m ode mnie....zapalniczki i snieżki to normalka....oj ciężki żywot sędziego..... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: gregkor kalosz!!! 28.02.03, 12:53 To witaj w klubie ! Ja grałem zawodowo przez 10 lat ! od pierwszej do trzeciej ligi.A obecnie trenuje zespół V ligi.)))))a NA SĘDZIÓW TO SIĘ NAKLĄŁEM?!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: gregkor kalosz!!! 28.02.03, 12:55 srootootoo napisał: > To witaj w klubie ! Ja grałem zawodowo przez 10 lat ! od pierwszej do trzeciej > ligi.A obecnie trenuje zespół V ligi.)))))a NA SĘDZIÓW TO SIĘ NAKLĄŁEM?!!!! Piątej ligi to chyba MLS....a jaki to klub.....i gdzie grałeś....? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: gregkor kalosz!!! 28.02.03, 12:57 Chlopaki, jest takie forum, ktore nazywa sie SPORT, bo to, na ktorym jestescie nazywa sie MUZYKA. dziekuje za uwage. Jest tez forum MEZCZYZNA.... Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: gregkor kalosz!!! 28.02.03, 12:59 pizmak31 napisała: > Chlopaki, jest takie forum, ktore nazywa sie SPORT, bo to, na ktorym jestescie > nazywa sie MUZYKA. dziekuje za uwage. Jest tez forum MEZCZYZNA.... To musicie miec niezla kondycje Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: gregkor kalosz!!! 28.02.03, 13:02 Oj pizmak nie przesadzaj.....wiesz przeciez o jakich tu rzeczach ludzie piszą (tzn na forum)............faktycznie The Clash był bardziej punkowy niż Sex Pistols... pozdrawiam...... Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: gregkor kalosz!!! 28.02.03, 13:14 No dobra bo nas zlinczują.A ja grałem w ŁKS(jeszcze jak był w I) ...OJ TO BYŁY CZASY! a póżniej różnie to bywało trochę w Gorzowie w II lidze Siarka Tarnobrzeg...oj można wymieniac...Dobra bo piżmaki i inne zwierzaki sie wkurzą że gadamy o piłce...ale wczoraj Lazio przegięło pałe! Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: gregkor kalosz!!! 28.02.03, 13:29 srootootoo napisał: > ...ale wczoraj Lazio przegięło pałe! Widzę, srootootoo, że tutaj też o przeginaniu... Do sądu ich podaj )) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: gregkor kalosz!!! 28.02.03, 13:35 madee1 napisała: > srootootoo napisał: > > > ...ale wczoraj Lazio przegięło pałe! > > Widzę, srootootoo, że tutaj też o przeginaniu... Do sądu ich podaj )) Nie to ja przegiąłem bo założyłem ten wątek.........o madee1 uaktywniłas się ostatnio na forum.....skąd to zaangażowanie... serdeczne pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: gregkor kalosz!!! 28.02.03, 13:37 Rozmawiajcie spokojnie, ja tam tez skazana jestem na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: gregkor kalosz!!! 28.02.03, 13:43 foxy21 napisała: > Rozmawiajcie spokojnie, > ja tam tez skazana jestem na ten temat A co foxy oprócz jazzu lubisz futball...? Faktycznie miłe połączenie....ale chyba je dobrze znam....Maciek Szczęsny ex-bramkarz (statnio Wisły) też jest miłosnikiem jazzu....choć to dziwne.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: gregkor kalosz!!! 28.02.03, 14:04 gregkor napisał: > foxy21 napisała: > > > Rozmawiajcie spokojnie, > > ja tam tez skazana jestem na ten temat > > A co foxy oprócz jazzu lubisz futball...? Faktycznie miłe połączenie....ale > chyba je dobrze znam....Maciek Szczęsny ex-bramkarz (statnio Wisły) też jest > miłosnikiem jazzu....choć to dziwne.... Ja nie bardzo, ale moj facet tak > > > pozdr > > Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: gregkor kalosz!!! 28.02.03, 14:10 foxy21 napisała: > gregkor napisał: > > > foxy21 napisała: > > > > > Rozmawiajcie spokojnie, > > > ja tam tez skazana jestem na ten temat > > > > A co foxy oprócz jazzu lubisz futball...? Faktycznie miłe połączenie....al > e > > chyba je dobrze znam....Maciek Szczęsny ex-bramkarz (statnio Wisły) też je > st > > miłosnikiem jazzu....choć to dziwne.... > Ja nie bardzo, ale moj facet tak > > > > > > pozdr To bierz swojego faceta i sruuuuuuu do jazzgotu.....może też się zjawię...a co tam w końcu zlot to zlot.......ze starymi ziomalami się spotkam .......... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
srootootoo Re: foxy gregkor kalosz!!! 28.02.03, 14:05 foxy21 napisała: > Rozmawiajcie spokojnie, > ja tam tez skazana jestem na ten temat Dzięki foxy...hmmmm... taka dziewczyna to skarb i zrozumie i pokibicuje taka"FOXY LADY" od Jimiego... Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: foxy gregkor kalosz!!! 28.02.03, 14:13 srootootoo napisał: > foxy21 napisała: > > > Rozmawiajcie spokojnie, > > ja tam tez skazana jestem na ten temat > > > Dzięki foxy...hmmmm... taka dziewczyna to skarb i zrozumie i pokibicuje > taka"FOXY LADY" od Jimiego... Ojej jak mi sie blogo zrobilo) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: gregkor kalosz!!! 28.02.03, 16:28 srootootoo napisał: > No dobra bo nas zlinczują.A ja grałem w ŁKS(jeszcze jak był w I) ...OJ TO > BYŁY CZASY! a póżniej różnie to bywało trochę w Gorzowie w II lidze Siarka > Tarnobrzeg... Woooooooooow... Miszczu, powaga? Jeśli tak, to jestem pod wrażeniem. Pewnie czytałem o Tobie w gazetach wiele razy )) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: gregkor kalosz!!! 28.02.03, 14:04 dzieki, nie wiedzialam, ze taki punkowy z Ciebie sedzia Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: gregkor kalosz!!! 28.02.03, 14:08 pizmak31 napisała: > dzieki, nie wiedzialam, ze taki punkowy z Ciebie sedzia Ja też nie wiedziałem....ale się chyba nie obraziłaś....obiecuje już nigdy wątków piłkarskich na tym forum....słowo punka......... ole oleoleoleole wygramy mecz wygramy mecz..... Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: gregkor kalosz!!! 28.02.03, 14:17 Nie obrazilam sie. Ja tez, tak jak i TY, wole The Clash od Sex Pistols Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: gregkor kalosz!!! 28.02.03, 14:21 pizmak31 napisała: > Nie obrazilam sie. Ja tez, tak jak i TY, wole The Clash od Sex Pistols A swoją drogą to ładnie tak mówić na ziomala kalosz........ Choć to lepsze niż pantofel.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mallina Re: na temat...nr 1 IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.03, 17:21 Wisla zaproponowala 5 innych stadionow do rozegrania meczu.. dwa sa w Chorzowie)))) Odpowiedz Link Zgłoś
foxy21 Re: na temat...nr 1 28.02.03, 17:45 Gość portalu: mallina napisał(a): > Wisla zaproponowala 5 innych stadionow do rozegrania meczu.. > dwa sa w Chorzowie)))) Malina, a Ty z Chorzowa jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: na temat...nr 1 28.02.03, 19:08 Gość portalu: mallina napisał(a): > Wisla zaproponowala 5 innych stadionow do rozegrania meczu.. > dwa sa w Chorzowie)))) a jeden w poznaniu))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: na temat...nr 1 28.02.03, 18:54 gregkor napisał: > Czy stadion Wisły nadaje się na koncert muzyczny......np. na impreza > Wisłstock 2003........? > Ale to nie nam o tym decydować tylko..........uefie... > > > pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: na temat...nr 1 28.02.03, 18:57 gregkor napisał: > Czy stadion Wisły nadaje się na koncert muzyczny......np. na impreza > Wisłstock 2003........? > Ale to nie nam o tym decydować tylko..........uefie... > > > pozdr Kto wie, może za rok będziemy musieli tam zorganizować Eurowizję?... Odpowiedz Link Zgłoś