meganka2 28.02.03, 15:55 to też odjazd co sądzicie ??? już więcej nie będzie monotematycznych postów, sorki. zrobiłam to dla mego przyjaciela, by mnie "walnął" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cze67 Re: MOLOKO ... 28.02.03, 15:59 Kupilem nie dalej jak tydzien temu na wyprzedazy kasete Moloko (za 5 zl). Palce (a wlasciwie - uszy) lizac! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Doigrasz się Meg:) 28.02.03, 16:02 A swoją drogą rzeczywiście całkiem fajny kawałek, dobrze zaranżowanej muzyki. Wczoraj słuchałem znów twojej płytki. Oddać ci?? Odpowiedz Link Zgłoś
meganka2 Re: ;0) 28.02.03, 16:13 aric napisał: > A swoją drogą rzeczywiście całkiem fajny kawałek, dobrze zaranżowanej muzyki. - Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: MOLOKO ... 28.02.03, 18:15 Dużo nie znam, ale na pewno bardzo lubię, jak leci nowy singiel, "Familiar Feeling" i starszy, "The Time Is Now". Natomiast "Sing It Back" nie mogę słuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
munky Re: MOLOKO ... 28.02.03, 19:14 meganka2 napisała: > sorki. zrobiłam to dla mego > przyjaciela, by mnie "walnął" > czy należy sie tu doszukiwać podtekstów??)) Odpowiedz Link Zgłoś
n_eska71 Re: MOLOKO ... 01.03.03, 15:57 Zabawa dźwiękiem, ciekawe brzmienia. Lubię smyczki w takich aranżach. Mam płytę "Statues". Polecam utwór tytułowy, ponadto 'The Only Ones', 'Over And Over', a ze straszych np. 'Deing Is Bewildering'. Odpowiedz Link Zgłoś