1_and_1_make_5 07.09.06, 19:51 Witam, podobno pod tym adresem mozna znalezc klip do "Numb": www.youtube.com/watch?v=nj7dEkMoPws Niestety u mnie strasznie rwie moze pozniej bedzie lepiej.... Pzdr 1_and_1_make_5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eliks Re: Teledysk do 'Numb"? 07.09.06, 20:15 wlasnie tez mialem podeslac. sprobuj tu, lepiej widac www.popjustice.com/ ) Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: Teledysk do 'Numb"? 07.09.06, 21:48 a tu tak www.youtube.com/watch?v=nj7dEkMoPws&eurl= Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: Teledysk do 'Numb"? 07.09.06, 21:49 tak w ogóle to chyba głównie zdjęcia spod Stalingradu... Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 Re: Teledysk do 'Numb"!!!!!!!!!! 07.09.06, 21:53 Witam, wreszcie obejrzalem....... Jak dla mnie odlot... To chyba obok "szczurow/myszy" najbardziej artystyczny klip naszych ulubiencow.. CUDO - mnogosc symboli (statek, czlowiek wedrujacy, kula...), tak wielka, ze po mimo tego, ze 4 razy juz widzialem ciagle dostrzegam nowe elementy... Moze to troche slabsza jakosc poteguje to odczucie... Pzdr 1_and_1_make_5 Ps. Tylko kto zagra tak dolujacy klip? A moze przesunac premiere w ok. 1.11? Choc Zachod troche inaczej traktuje to Swieto.... Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: Teledysk do 'Numb"!!!!!!!!!! 07.09.06, 22:04 a ja zerkam na foty spod Stalingradu..może ktoś znajdzie ..te same? www.katardat.org/marxuniv/2002-SUWW2/Images/images05-stalingrad.html a teledysk surowy,ale klimatyczny..psb pojawiają się dopiero na samym końcu Odpowiedz Link Zgłoś
1_and_1_make_5 Re: Teledysk do 'Numb"!!!!!!!!!! 07.09.06, 22:10 Witam, wydaje mi sie, ze jednak to jest Leningrad (teraz Sanktpetersburg?). Pzdr 1_and_1_make_5 Odpowiedz Link Zgłoś
balshoy Re: Teledysk do 'Numb"!!!!!!!!!! 07.09.06, 22:19 pewnie masz rację, bo faktycznie nawet gdzieś taką informację widziałem, że to miały być zdjecia Leningradu.ale klimat zasadniczo chyba podobny Odpowiedz Link Zgłoś
verybilingual Re: Teledysk do 'Numb"!!!!!!!!!! 08.09.06, 21:03 Tak jak pisałem wyżej. Mam nadzieję że to jakaś podróba bo wygląda to dla mnie kiepsko i tyle Nic mnie nie wzrusza w tym klipie ani nie przyciąga zbytniej uwagi. Jeśli takie coś z tego wyjdzie będzie to najgorszy singiel w historii PSB i niech ląduje poza 75 UK Chart, niech się czegoś nauczą ludzie z EMI i sami PSB. Odpowiedz Link Zgłoś