gregkor Re: Kto z kim teraz w duecie ? 05.03.03, 16:08 vulture i kapitan nemo gregkor i grzegorz kołodko pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Kto z kim teraz w duecie ? 05.03.03, 16:48 gregkor napisał: > > vulture i kapitan nemo > Widzę, że kaseta się spodobała. Mój typ już dwa razy pisałem ale powtarzam: Irena Santor i Roman Kostrzewski "Już nie ma dzikich krypt w których zbierałam padliny" ewentualnie Agnieszka Chylińska i Wiesław Ochman Majka Jeżowska i Vader Jerzy Połomski i Molesta Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Do vulture 05.03.03, 16:51 no i jeszcze. drużuna Lazio i Alibabki pozdr jak tam Metro....podjechałeś ze dwie stacje Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Od vulture 05.03.03, 17:01 Deidide i Antonina Krzysztoń Metro jest sympatyczne, jak sobie tak człowiek włączy i leci... bardzo miłe. Wiem, że to nieprofesjonalna wypowiedź, ale takie są właśnie moje odczucia, jak tego słucham... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Od gregkora do vulture 05.03.03, 17:13 vulture napisał: > Deidide i Antonina Krzysztoń > > > Metro jest sympatyczne, jak sobie tak człowiek włączy i leci... bardzo miłe. > Wiem, że to nieprofesjonalna wypowiedź, ale takie są właśnie moje odczucia, jak > > tego słucham... Ilhan i Wincenty Kadłubek To się cieszę, ze się jakoś tę płytę słucha...czyli moja praca nie poszła na marne..... p.s. Ciekawe czy madee1 i ilhanowi spodobał si Acoustic Alchemy....? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Od gregkora do vulture 05.03.03, 17:23 gregkor napisał: > Ciekawe czy madee1 i ilhanowi spodobał si Acoustic Alchemy....? Madee się podobało (dzięki). A Ilhanowi to nie wiem, bo słuchaliśmy oddzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Od gregkora do vulture 05.03.03, 17:33 madee1 napisała: > gregkor napisał: > > > Ciekawe czy madee1 i ilhanowi spodobał si Acoustic Alchemy....? > > Madee się podobało (dzięki). A Ilhanowi to nie wiem, bo słuchaliśmy > oddzielnie > O to miło usłyszeć....no i polecam się na przyszłość...... p.s. Biedny Ilhan..... pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Od gregkora do vulture 05.03.03, 17:51 gregkor napisał: > madee1 napisała: > > > gregkor napisał: > > > > > Ciekawe czy madee1 i ilhanowi spodobał si Acoustic Alchemy....? > > > > Madee się podobało (dzięki). A Ilhanowi to nie wiem, bo słuchaliśmy > > oddzielnie > > > O to miło usłyszeć....no i polecam się na przyszłość...... > > p.s. > Biedny Ilhan..... Dlaczego biedny Ilhan??? Mi też się podoba. Powaga Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Od gregkora do Ilhana 05.03.03, 17:58 ilhan napisał: > gregkor napisał: > > > madee1 napisała: > > > > > gregkor napisał: > > > > > > > Ciekawe czy madee1 i ilhanowi spodobał si Acoustic Alchemy....? > > > > > > Madee się podobało (dzięki). A Ilhanowi to nie wiem, bo słuchaliśmy > > > oddzielnie > > > > > O to miło usłyszeć....no i polecam się na przyszłość...... > > > > p.s. > > Biedny Ilhan..... > > Dlaczego biedny Ilhan??? > Mi też się podoba. > Powaga > Dzięki. > Biedny bo słuchałeś sam a nie w towarzystwie madee1..... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Od Vulture do Gregkora 05.03.03, 18:07 A ja Ci wiszę Sepulturę z Pavarottim- już czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Komentarz Madee do Gregkora 05.03.03, 18:10 vulture napisał: > A ja Ci wiszę Sepulturę z Pavarottim- już czeka... Gregkor, wybacz mój styl, ale posikasz się po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Komentarz Vulture do Madee 05.03.03, 18:20 Madee, nie wiedziałem, że Pavarotti ma takie samo działanie jak herbatka z dziurawca... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Madee do Vulture o ziołach :) 05.03.03, 18:26 Ja też nie wiedziałam, wierz mi, było to dla mnie nie lada zaskoczeniem... ) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Vulture do Madee o obawach 05.03.03, 18:36 Kurczę, bo dla Ciebie mam m.in. Britney śpiewającą "Satisfaction" i Helenę Vondrackovą śpiewającą po czesku "Sun Of Jamaica"... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Madee do Vulture uspokajająco 05.03.03, 18:44 Teraz już jestem przygotowana. Dawaj. To znaczy, poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
starshine Re: Vulture do Madee o obawach 06.03.03, 16:01 ja tez chce!!! Czy jest poza tym cos, czego Helena Vondrackova nie spiewala po czesku ? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Komentarz Madee do Gregkora 05.03.03, 18:53 madee1 napisała: > vulture napisał: > > > A ja Ci wiszę Sepulturę z Pavarottim- już czeka... > > Gregkor, wybacz mój styl, ale posikasz się po prostu... Już się nie moge doczekać......... To ja też coś muszę przygotować.....? to w końcu kiedy ten zlot? pozdrawiam serdzecznie Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Rada Vulture dla Gregkora 05.03.03, 18:57 gregkor napisał: > madee1 napisała: > > > Gregkor, wybacz mój styl, ale posikasz się po prostu... > > Już się nie moge doczekać......... > > To ja też coś muszę przygotować.....? Może Pampersa? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Rada Vulture dla Gregkora 05.03.03, 18:59 vulture napisał: > gregkor napisał: > > > madee1 napisała: > > > > Gregkor, wybacz mój styl, ale posikasz się po prostu... > > > > Już się nie moge doczekać......... > > > > To ja też coś muszę przygotować.....? > > Może Pampersa? Nie dzięki wozem jestem..... > Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Vulture wpada w szok 05.03.03, 19:22 gregkor napisał: > vulture napisał: > > > gregkor napisał: > > > > > madee1 napisała: > > > > > Gregkor, wybacz mój styl, ale posikasz się po prostu... > > > > > > Już się nie moge doczekać......... > > > > > > To ja też coś muszę przygotować.....? > > > > Może Pampersa? > > Nie dzięki wozem jestem..... E??????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Kto z kim teraz w duecie ? 05.03.03, 17:18 A ja juz przesluchalam Francuzow od Ciebie, gregkor. I baaaaaadzo ladni sa ci Francuzi, jak to Francuzi. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: No wreście Piżmaku? 05.03.03, 17:22 pizmak31 napisała: > A ja juz przesluchalam Francuzow od Ciebie, gregkor. I baaaaaadzo ladni sa ci > Francuzi, jak to Francuzi. Dziekuje masz szczęście....a jak Ci się spodobał Matamatch.....? Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: No wreście Piżmaku? 05.03.03, 17:27 A ktory to? Aaaaaaaaaa ten. O tak, wysmienity! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: No wreście Piżmaku? 05.03.03, 17:31 pizmak31 napisała: > A ktory to? Aaaaaaaaaa ten. O tak, wysmienity! oj pizmak pizmak Ty to masz tą gadkę........ pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: No wreście Piżmaku? 05.03.03, 17:33 Gadka to nic. Jakie nogi mam zgrabne...! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: No wreście Piżmaku? 05.03.03, 17:35 pizmak31 napisała: > Gadka to nic. Jakie nogi mam zgrabne...! No ale to zadne odkrycie...jak sie ma gadke to się ma i nogi no nie...... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: No wreście Piżmaku? 05.03.03, 17:37 No tak... w sumie tak, chociaz nie wiem czy to zawsze idzie w parze. pzdr tez Odpowiedz Link Zgłoś