teddy4 05.03.03, 22:12 Najbliższy piątek, 7 marca, Cafe Iluzjon, ul.Narbutta w Warszawie, godz. 18.00. Wstęp nie tylko za okazaniem karty TWA)))). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
srootootoo Re: kolejny zlot forum MUZYKA 05.03.03, 23:35 teddy4 napisał: > Najbliższy piątek, 7 marca, Cafe Iluzjon, ul.Narbutta w Warszawie, godz. > 18.00. > Wstęp nie tylko za okazaniem karty TWA)))). CHLIP......CHLIP...CZEMU NIE W MIESCIE Łodzi?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: kolejny zlot forum MUZYKA IP: *.acn.waw.pl 05.03.03, 23:45 gościnne występy w mieście łodzi 11 kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: kolejny zlot forum MUZYKA 06.03.03, 10:22 teddy4 napisał: > Najbliższy piątek, 7 marca, Cafe Iluzjon, ul.Narbutta w Warszawie, godz. > 18.00. > Wstęp nie tylko za okazaniem karty TWA)))). To jest bliżej Al.Niepodległości czy Puławskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: kolejny zlot forum MUZYKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 11:23 50 m od Niepodległości Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 AAAAAAAAAA! 06.03.03, 12:02 Słuchajcie, ja nie mam książki telefonicznej! Nikka, Ty zadzwoń, bo ja ni ch...olery nie mogę jej znaleźć.... Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 AAAAAAAAAA! 06.03.03, 12:08 Słuchajcie, ja nie mam książki telefonicznej! Nikka, Ty zadzwoń, bo ja ni ch...olery nie mogę jej znaleźć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Aaagrrrrrrhhhhwrrrrr IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 12:16 Przecież mówiłam że nie mam książki tel. Znajdę nr i Ci wyślę na mail )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka 848 33 33 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.03, 12:20 Dzwoń bo ja głupot nagadam i mnie tam już nie wpuszczą .Nr znalazłam w necie Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: 848 33 33 06.03.03, 12:26 Ok, zrobione. Nawet nie zdążyłam gupot nagadać. Jutro na 18. Do zobaczenia na miejscu. ) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re:Cholercia.... 06.03.03, 12:57 Czy obecność TWA jest obowiązkowa......bo nie wiem czy dam radę jutro...a tak bym chciał.......no ale jeżeli jest obowiazkowa to zrobię wszystko co jest w mojej mocy zeby się z wami spotkać...... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Ja Ci dam, cholercia... 06.03.03, 13:56 Obowiązkowa, Gregkor! Jakieś priorytety trzeba mieć! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: kolejny zlot forum MUZYKA 06.03.03, 14:09 No to chciałem z góry przeprosić za strój w którym przybędę - ze względu na wczesną porę spotkania będzie to niestety ubranie robocze. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: kolejny zlot forum MUZYKA 06.03.03, 14:12 Woo hoo, Jasiek, nie mów?! Krawat będzie? ) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: kolejny zlot forum MUZYKA 06.03.03, 14:21 no co Ty, przecie ja na budowie pracuje - będzie kask robotniczy, kufajka i gumofilce ) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: kolejny zlot forum MUZYKA 06.03.03, 15:03 Ja bede, ale pozniej, bo francuski i w ogole.... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: kolejny zlot forum MUZYKA 07.03.03, 11:18 jasiek666 napisał: > No to chciałem z góry przeprosić za strój w którym przybędę - ze względu na > wczesną porę spotkania będzie to niestety ubranie robocze. Ja też przybedę ale przed wyjsciem z pracy zamienię ubranie robocze na ziomalskie.......... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
starshine Re: kolejny zlot forum MUZYKA 06.03.03, 16:53 Troche mi za daleko spod Oslo do Warszawy Ale od czego ma sie wyobraznie, nie? Bede wiec z wami... wirtualnie... Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: kolejny zlot forum MUZYKA 06.03.03, 17:00 Ja też będę. Potwierdzam. W stroju roboczo-ziomalskim ))) Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: kolejny zlot forum MUZYKA 06.03.03, 22:53 Przebierzmy się wszyscy za The Polyphonic Spree. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Novy Re: kolejny zlot forum MUZYKA IP: *.dialup.warszawa.pl 07.03.03, 09:57 Ja tez bym wpadl, jak was poznac, tylko nie piszcie, ze bedzie to najweselszy stolik czy cos takiego. Please Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomalka Re: kolejny zlot forum MUZYKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 10:05 To będzie najweselszy stolik )))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek666 Re: kolejny zlot forum MUZYKA 07.03.03, 10:39 Gość portalu: ziomalka napisał(a): > To będzie najweselszy stolik )))) ....czy coś takiego ) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: kolejny zlot forum MUZYKA 07.03.03, 13:11 Taka najstarsza z siwymi wlosami i wypadajaca sztuczna szczeka to bede ja, jasinka poznasz po charakterystycznych naroslach na glowie, a nikka ma dlugie blond warkocze i chodzi w plisowanej spodniczce. Tego, ze teddy4 ma wasy, nie bede powtarzac, bo to oczywiste. A Ciebie po czym poznamy? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: kolejny zlot forum MUZYKA 07.03.03, 13:14 pizmak31 napisała: > Taka najstarsza z siwymi wlosami i wypadajaca sztuczna szczeka to bede ja, > jasinka poznasz po charakterystycznych naroslach na glowie, a nikka ma dlugie > blond warkocze i chodzi w plisowanej spodniczce. Tego, ze teddy4 ma wasy, nie > bede powtarzac, bo to oczywiste. A Ciebie po czym poznamy? oj pizmak jak zwykle zapomniałaś dodać, że ja z twarzy podobny jestem zupełnie do nikogo.....no i że Ilhan zwykł chodzić w zbroi rycerskiej przyozdobionej płytami Kylie.... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: kolejny zlot forum MUZYKA 07.03.03, 13:15 pizmak31 napisała: > A Ciebie po czym poznamy? po czynach? strzelałem... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: kolejny zlot forum MUZYKA 07.03.03, 13:15 )))) Kolega Novy zapewne bedzie siesdzial przy stoliku obok zasloniety "wyborcza", od czasu do czasu sie usmiechnie podczas nawiazywania kontaktu wzrokowego.. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: kolejny zlot forum MUZYKA 07.03.03, 13:19 Homo, a Ty? Ciebie po czym poznamy....? Mignales mi gdzies kiedys w ciemnym pomieszczeniu Jazzzzzzzzzzgotu i tyle Cie widzialam..... Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: kolejny zlot forum MUZYKA 07.03.03, 13:29 pizmak31 napisała: > Homo, a Ty? Ciebie po czym poznamy....? Najłatwiej mnie poznać po tym, że siedzę, nic nie mówię i się głupio usmiecham. > Mignales mi gdzies kiedys w ciemnym > pomieszczeniu Jazzzzzzzzzzgotu i tyle Cie widzialam..... kiedyś powrócę...jak komornik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nova Re: kolejny zlot forum MUZYKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 13:30 Ja też bym chciała przyjść, tak mniej wiecej od 8 miesięcy poprawiacie mi humor nawet wtedy gdy na horyzoncie majaczy kolejna oczyszczalnia ścieków i zawsze zalewam się łzami a dzisiaj niestety też płaczę ale z bólu gardło chore i nici z siedzenia nawet przy innym stoliku a tak miło zapowiadał się piątek Odpowiedz Link Zgłoś
poniatowski Re: kolejny zlot forum MUZYKA 07.03.03, 14:03 Przyszedłbym bo bardzo bym chciał poznac panią Pizmak w której kocham sie skrycie. Ale nie przyjde bo jestem wstydliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wnusia Re: kolejny zlot forum MUZYKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 14:05 Uaaaaaaaa!!!!! Babcia! Nie jest źle, dziadek się znalazł. Albo przyszywany!!! A w kwestii spódniczki plisowanej to nie jest moje ostatnie słowo Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Do pizmaka..... 07.03.03, 14:09 pizmak jak to jest miec cichego wielbiciela......? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: kolejny zlot forum MUZYKA IP: 212.76.37.* 07.03.03, 14:22 Robicie zlot w moich rewirach, wiec moze i ja sie pokaze. Poznacie mnie po chmurnej twarzy i czarnym stroju Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: kolejny zlot forum MUZYKA 07.03.03, 14:24 ))))))))))))))))))) oj Nefil, to Cie ma wyrozniac??? Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: kolejny zlot forum MUZYKA 07.03.03, 14:54 Gość portalu: nefil napisał(a): > Robicie zlot w moich rewirach, wiec moze i ja sie pokaze. Poznacie mnie po > chmurnej twarzy i czarnym stroju No - w końcu. Gotyk squad w końcu musi jakąś próbę odbyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: kolejny zlot forum MUZYKA IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 07.03.03, 16:24 teddy4 napisał: > Gość portalu: nefil napisał(a): > > > Robicie zlot w moich rewirach, wiec moze i ja sie pokaze. Poznacie mnie po > > > chmurnej twarzy i czarnym stroju > > No - w końcu. Gotyk squad w końcu musi jakąś próbę odbyć! No własnie ...tez wezmę dziś z sobą moją chmurna twarz... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: kolejny zlot forum MUZYKA 07.03.03, 16:47 Ja będę jak zwykle rozpoznawalny po tatuażach z Philem Collinsem. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: kolejny zlot forum MUZYKA 07.03.03, 17:01 vulture napisał: > Ja będę jak zwykle rozpoznawalny po tatuażach z Philem Collinsem. Ja sie spóźnie jakieś 30 min..........ale mnie będzie łatwo poznać.....mam specyficzny wyraz twarzy jak widzę dystrybutor piwa.......po prostu slina mi cieknie... do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: kolejny zlot forum MUZYKA 07.03.03, 17:05 gregkor napisał: > Ja sie spóźnie jakieś 30 min..........ale mnie będzie łatwo poznać.....mam > specyficzny wyraz twarzy jak widzę dystrybutor piwa.......po prostu slina mi > cieknie... To jak plakat Dannii powiesimy, dopiero będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: kolejny zlot forum MUZYKA 07.03.03, 17:07 vulture napisał: > gregkor napisał: > > Ja sie spóźnie jakieś 30 min..........ale mnie będzie łatwo poznać.....mam > > > specyficzny wyraz twarzy jak widzę dystrybutor piwa.......po prostu slina > mi > > cieknie... > > To jak plakat Dannii powiesimy, dopiero będzie... no wtedy to bedzie ślinotok........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: kolejny zlot forum MUZYKA IP: *.acn.waw.pl 07.03.03, 19:49 no tak, jak widac na załączonym obrazku ja się nie zlecę, ponieważ ledwo do domu wróciłem. wot i co. :-[ Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: kolejny zlot forum MUZYKA 08.03.03, 09:52 Gość portalu: janek0 napisał(a): > no tak, jak widac na załączonym obrazku ja się nie zlecę, > ponieważ ledwo do domu wróciłem. wot i co. :-[ Poczuliśmy się opuszczeni przez naszego Guru Teddy z żalu powiedział, że zgoli wąsy, a Nikka przefarbowała swoje blond warkocze na rudo. A tak na poważnie, to oczywiście żałuj... ale wkrótce kolejna okazja do spotkania, mniej więcej za dwa tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: kolejny zlot forum MUZYKA 08.03.03, 11:40 Gość portalu: janek0 napisał(a): > no tak, jak widac na załączonym obrazku ja się nie zlecę, > ponieważ ledwo do domu wróciłem. wot i co. :-[ No dobra, powiedzmy że jesteś usprawiedliwiony... Upiekło Ci się, bo już mieliśmy w planach pozbawienie Cię funkcji Guru i przekazanie jej jedynemu odpowiedniemu kandydatowi, Coalowi C., który zresztą w czasie wczorajszego spotkania został obdarzony nowym, wiele mówiącym nickiem "Retsat". Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: kolejny zlot forum MUZYKA 08.03.03, 11:54 Acz ominęła Cię sposobność poznania nowego członka naszej wielkiej forumowej rodziny (co cieszy zwłaszcza Nikkę i mnie, bo my przecież nie mamy żadnych innych znajomych, jak nam ostatnio zakomunikowano). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: kolejny zlot forum MUZYKA IP: *.acn.waw.pl 08.03.03, 20:15 w zaistniałej sytuacji chyba sobie w łeb palnę. ehhh. =-/ 1. a kto to ta nowa osoba ? 2. teddy, w wąsach ci jest lepiej niż bez (tak sądzę), nie gól 3. nikka, na rudo... upodobnisz się do marusi "ogonioka" :-] 4. następnym razem postaram się nie zawieść. :-p Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: kolejny zlot forum MUZYKA 08.03.03, 12:07 No, dobra i co z tym Poniatowskim? Ksiaze, odezwij sie, bo ja juz stara jestem, wnuki mam, wiec nie wierze w cichych wielbicieli, tylko w prawdziwych mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: kolejny zlot forum MUZYKA 08.03.03, 15:34 A zaluj, Janek, zaluj, bo ciekawie bylo. Atmosfera z Forum przenosi sie rowniez na spotkania w realu (nienawidze slowa tego) i nawet ja czlowiek bardzo aspoleczny, stracilem troche ze swojej gotyckosci. Zostalem dokladnie zlustrowany przez pania Pizmak i teraz Ona wie wiecej o mnie niz ja o sobie samym. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: kolejny zlot forum MUZYKA 08.03.03, 15:43 Och, to prawda, swieta prawda.... Nefil zostal zlustrowany i teraz mam nadzieje, ze bedzie sie zlatywal na kazdy zlot. W swojej gotyckiej otoczce. Oraz, ze dolacza do nas inni, co tu pisza na tym forum, a nie chca sie pokazac mimo, ze moga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: kolejny zlot forum MUZYKA IP: *.acn.waw.pl 08.03.03, 20:18 nefil napisał: > Zostalem dokladnie zlustrowany przez pania Pizmak i teraz > Ona wie wiecej o mnie niz ja o sobie samym. taa, ja wiem że piżmak lubi takie procedury :-> Odpowiedz Link Zgłoś