Dodaj do ulubionych

Anja Orthodox - pytanie

17.03.03, 21:28
podobno Anja Orthodox wydala nowa plyte wspolnie z zespolem Abraxas. Projekt
ma tytul "Miedzy czernia i biela" (lub cos w tym stylu). Czy moglibyscie
podac mi adres jakiegos sklepu internetowego (merlin nie ma), w ktorym mozna
ja kupic?

z gory dziekuje!
Obserwuj wątek
    • miecio4 Re: Anja Orthodox - pytanie 17.03.03, 21:33
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=78&w=4864189

Pzdr
    • Gość: greg Re: Anja Orthodox - pytanie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 22:47
      a_g napisała:

> podobno Anja Orthodox wydala nowa plyte wspolnie z zespolem Abraxas. Projekt
      > ma tytul "Miedzy czernia i biela" (lub cos w tym stylu).

Jest to nowa grupa, która nazywa się Svann.

Czy moglibyscie
      > podac mi adres jakiegos sklepu internetowego (merlin nie ma), w ktorym mozna
      > ja kupic?

www.rockserwis.pl
      • a_g Re: Anja Orthodox - pytanie 18.03.03, 13:20
        Slicznie dziekuje!! smile))
    • Gość: FAN Anja Orthodox - pytanie IP: *.gmrecords.pl 19.03.03, 13:03
      No to mamy niespodziewankę!!! Closter i Abraxas w jednym! wink
      A jak miło tego się słucha!!! smile
      Polecam!
    • Gość: a_g Re: Anja Orthodox - pytanie IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 20:09
      dzis odebralam plytke i nie moge przerwac jej sluchac smile Jest swietna!!

pozdrawiam.
      • variay Re: Anja Orthodox - pytanie 24.03.03, 21:13
        Witam,
        na pierwszy rzut oka wg mnie pewnie jest to plyta, ktora zaskakuje po kilku
        przesluchaniach. Ja po sciagnieciu 30 sek zajawek 11 utworow na razie sie do
        niej nie przekonalem. Zobaczymy, jak bedzie za jakis czas. Na te chwile jestem
        34,90 + 9 PLN do przodu. Juz prawie ja kupilem smile Na szczescie trafilem na ten
        link; ciekawym nowych dokonan Anji polecam / troche za dlugi na zamieszczenie
        tu linka / adres...

www.rockserwis.pl/scr/ProductPresentationForm.dnd?SLR=117&CAT=&LPN=1&AOL=0&LRN=1&@SellerCategory=8649&@ProductID=604408

pzdr
        • variay Re: Anja Orthodox - pytanie 24.03.03, 21:17
          a jednak sie wyswietlil! Ciagle czyms nowym mnie zaskakuje ten portal smile)))
      • miecio4 Re: Anja Orthodox - pytanie 24.03.03, 23:43
        Gość portalu: a_g napisał(a):

> dzis odebralam plytke i nie moge przerwac jej sluchac smile Jest swietna!!

A to ciekawe bo ja też dzisiaj dostałem tą płytkęsmile
        I zgadzam sie- jest niesamowita!!!!!
    • Gość: ^i^ Re: Anja Orthodox - pytanie IP: *.gmrecords.pl 25.03.03, 13:13

Szkoda tylko, że tej płyty nie ma w całej Stolicy - przeważnie sprzedawcy
      zdziwieni są o co pytam!
      ... a to Polska własnie!!! sad
      • Gość: a_g Re: Anja Orthodox - pytanie IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 13:53
        u mnie tez jej nie bylo, wiec zamowilam przez internet - dostawa szybciutka i
        sie moge teraz cieszyc smile

Mieciu, a ktory utwor lubisz dzis najbardziej? wink
        • miecio4 dwa słowa o płycie 25.03.03, 16:42
          Gość portalu: a_g napisał(a):

> Mieciu, a ktory utwor lubisz dzis najbardziej? wink

Trzeba przede wszystkim pogratulowac pomysłodawcy pomysłu aby pozwolić śpiewac
          tutaj dwom wokalom kobiecym. Wspaniale to sie słucha- Anja jak to Anja nigdy
          sie już nie wyzwoli ze swojej maniery wokalnej i Kinga Bogdańska która
          naprawde śpiewasmile Ale pomysłodawca popełnił tez jeden straszny błąd- pozwolił
          aby na płycie znalazły sie dwa potworne knoty: "Papapa" (tragedia) i "Dziś
          każdy może być idolem" (niewątpliwie najgorszy tekst Anji jaki w życiu
          napisała). Siedziałem nawet chwile nad krążkiem czy aby nie da sie wydłubać
          widelcem tych rowków na których są wytoczone te dwa buble, ale nie da siesad
          Dobrze przynajmniej że sama Anja uważa je za najsłabsze na tej płycie.
          A do najwspaniajszych kawąłków należą: "Znajdę Cię" (niezły singiel mógby
          byc), "Dotyk Nocy" (och, szkoda ze to tylko 6,50 min) i
          oczywiscie "Niedokończony Wiersz" (Pendragon zawsze chyba był ulubionym
          zespołem gitarzysty).

• Gość: a_g Re: dwa słowa o płycie IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 21:52
            miecio4 napisał:

> Trzeba przede wszystkim pogratulowac pomysłodawcy pomysłu aby pozwolić
            śpiewac
            > tutaj dwom wokalom kobiecym. Wspaniale to sie słucha- Anja jak to Anja nigdy
            > sie już nie wyzwoli ze swojej maniery wokalnej i Kinga Bogdańska która
            > naprawde śpiewasmile Ale pomysłodawca popełnił tez jeden straszny błąd- pozwolił
            > aby na płycie znalazły sie dwa potworne knoty: "Papapa" (tragedia) i "Dziś
            > każdy może być idolem" (niewątpliwie najgorszy tekst Anji jaki w życiu
            > napisała).

Zgadzam sie te dwa utwory mozna by usunac... ale jako calosc plyta jest dobra.

> A do najwspaniajszych kawąłków należą: "Znajdę Cię" (niezły singiel mógby
            > byc), "Dotyk Nocy" (och, szkoda ze to tylko 6,50 min) i
            > oczywiscie "Niedokończony Wiersz" (Pendragon zawsze chyba był ulubionym
            > zespołem gitarzysty).

popieram i dorzucam "Ksiezycowy"

pozdrawiam.
      • Gość: Kosiak Re: Anja Orthodox - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.03, 19:34
        A w jakich sklepach pytalas?? KAZDY EMPIK i MEDIA MARKT otrzymal szczegolowa
        informacje kto dystrybuuje plyte oraz dokladne informacje o niej w formie
        ulotki reklamowej. Ciekaw wiec jestem w ktorych sklepach nie wiedza o co
        chodzi????
        • Gość: Kosiak Re: Anja Orthodox - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.03, 19:38
          "Znajde cie" to wlasnie singel. ktory zostal wyslany do blisko 100 stacji w
          kraju - jak slychac ze "swietnym" skutkiem. Lepiej przeciez puszczac kolejnego
          pop-knota, nie wadzacego nikomu...."Dzis kazdy moze byc idolem" to typowy
          muzyczny zart, kpiacy z wiadomo czegosmile))
          • Gość: Janusz Re: Anja Orthodox - pytanie IP: 217.153.90.* 25.03.03, 20:35
            Gość portalu: Kosiak napisał(a):

> "Znajde cie" to wlasnie singel. ktory zostal wyslany do blisko 100 stacji w
            > kraju - jak slychac ze "swietnym" skutkiem. Lepiej przeciez puszczac
            kolejnego
            > pop-knota, nie wadzacego nikomu...."Dzis kazdy moze byc idolem" to typowy
            > muzyczny zart, kpiacy z wiadomo czegosmile))

A w Trójce grają ? słucham już tylko autorskich audycji więc nie wiem
            • Gość: a_g Re: Anja Orthodox - pytanie IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 21:54
              Gość portalu: Janusz napisał(a):

> A w Trójce grają ? słucham już tylko autorskich audycji więc nie wiem

Tylko Piotr Kaczkowski..., ale w sumie to ja tez slucham tylko autorskich
              audycji, wiec moze...
          • miecio4 Re: Anja Orthodox - pytanie 25.03.03, 21:58

>."Dzis kazdy moze byc idolem" to typowy
            > muzyczny zart, kpiacy z wiadomo czegosmile))

Oczywiście że to żart ale czasem jakiś kawałek nie pasuje do pozostałej
            zawartosci płyty. Tak jest w tym przypadku.
            Rozumiem że "Papapa" to tez żartwink
            • Gość: Kosiak Re: Anja Orthodox - pytanie IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 25.03.03, 23:06
              Papapapapa to chyba nie zartsmile)) A w TrUjce nie graja....
        • Gość: a_g Re: Anja Orthodox - pytanie IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 21:49

> A w jakich sklepach pytalas?? KAZDY EMPIK i MEDIA MARKT otrzymal szczegolowa
          > informacje kto dystrybuuje plyte oraz dokladne informacje o niej w formie
          > ulotki reklamowej. Ciekaw wiec jestem w ktorych sklepach nie wiedza o co
          > chodzi????

EMPIK w Bialymstoku... i kilka mniejszych
    • Gość: ^i^ Re: Anja Orthodox - pytanie IP: *.gmrecords.pl 28.03.03, 15:31
      No i wreszcie mam!!!
      Dopiero dziś dotarła płyta do Stolicy - jest w Media Markt na Ostrobramskiej.
      A teraz cicho, bo słucham! wink Może potem coś napiszę o tym...
      • marceliszpak Anja Orthodox koncert solowy 30.03.03, 12:43
        a tak przy okazji zapraszam wszystkich na koncert Anji O w kuriozum 6 kwietnia
        o godz 19:30.

serdecznie zapraszamy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka