freerock 21.10.06, 09:50 Chyba znalazłem jedna znajlepszych płyt tego roku "So this is goodbye" Junior Boys, rewelacja. Czy ktoś sie może podzielic swoimi odczuciami dotyczącymi tej muzyce? Pozdrawiam i życze miego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magax Re: Junior Boys 21.10.06, 11:26 po prostu re we la cja! Od takiego In the morning nie można się uwolnić -------- I Might Be Wrong... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszemcio1 Re: Junior Boys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.06, 12:41 nie słyszałem jeszcze, ale z opinii które znam wynika, że raczej debiutu nie przeskoczyli. ale ich debiut był naprawdę wyjątkowy. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ivana11 Re: Junior Boys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 16:05 rewelacyjan płyta.na razie najlepsza w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
pagaj_75 Re: Junior Boys 22.10.06, 17:14 Gość portalu: pszemcio1 napisał(a): > nie słyszałem jeszcze, ale z opinii które znam wynika, że raczej debiutu nie > przeskoczyli. ale ich debiut był naprawdę wyjątkowy. polecam Otóż to. "So This Is Goodbye" jest jedynie bladym cieniem "Last Exit" i po kilku przesłuchaniach nie chce mi się już do niej wracać. Ale tak to jest, gdy ktoś debiutuję naprawdę bardzo mocną płytą - rzadko spełniają potem oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Re: Junior Boys IP: *.chello.pl 22.10.06, 20:48 W porównaniu z debiutem słaba. Zapominając o debiucie ciut powyżej przeciętnej. Odpowiedz Link Zgłoś
svenne Re: Junior Boys 25.10.06, 23:43 podoba mi sie. idealnie wpasowala sie w moja jesien i dobrze mi sie jej slucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika doskonała IP: 192.156.102.* 26.10.06, 11:44 w odczuciu "konserw" przeciętna. 9 na 10 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś