ilhan 27.03.03, 09:21 Nazywa się "The Final Straw" i ma być wyrazem protestu przeciw wojnie w Iraku (w największym skrócie). Można go sobie posłuchać na oficjalnej stronie zespołu www.remhq.com. Polecam, bo ładny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aislinn Re: Nowy utwór R.E.M. 27.03.03, 09:26 Coś powiem. Nie lubię utworów pisanych : jako wyraz, z okazji, wyraźnie zainspirowanych... no dobra, ja rozumiem że ogólnie inspiracja jest zawsze i że artysta muzyką wyraża swoje odczucia, ale te kawałki pisane jako wyraz protestu itd są jakieś takie sprzedajne nawet jeśli autorzy upierają się ze to szczere. nie wiem skąd to się bierze. Może dlatego, że prywatne problemy odczuwamy szczerzej niż "ogólnoświatowe" ? Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Nowy utwór R.E.M. 27.03.03, 09:34 Mmm, ładne. Szkoda, że jakość taka sobie, no ale nie można mieć wszystkiego. A w ogóle to dzień dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: Nowy utwór R.E.M. 27.03.03, 09:35 Mmm, ładne. Szkoda, że jakość taka sobie, no ale nie można mieć wszystkiego. A w ogóle to dzień dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Nowy utwór R.E.M. 27.03.03, 09:41 madee1 napisała: > Mmm, ładne. Szkoda, że jakość taka sobie, no ale nie można mieć wszystkiego. > > A w ogóle to dzień dobry. > madee ale nie musisz dwa razy powtarzać....... miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Nowy utwór R.E.M. 27.03.03, 15:26 gregkor napisał: > madee ale nie musisz dwa razy powtarzać....... Ej, przecież tylko raz powtórzyła... ) Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Nowy utwór R.E.M. 27.03.03, 15:33 ilhan napisał: > gregkor napisał: > > > madee ale nie musisz dwa razy powtarzać....... > > Ej, przecież tylko raz powtórzyła... ) > fakt zwracam honor............i jadę do Baden Baden....... pozdr i do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abra Re: Nowy utwór R.E.M. IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.2.* 27.03.03, 17:53 No a mi sie ten utwór nie chce w ogóle odtworzyć! Cholera mnie bierze, bo mam przecież w komputerze odpowiedni program i nic... Ta frustracja mnie dobija, bo juz chyba wszyscy znajomi fani R.E.M. słyszeli "The final Straw"! wrrrr Ktos wie może, czy poza remeq można to gdzieś znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Nowy utwór R.E.M. 27.03.03, 17:56 Gość portalu: Abra napisał(a): > No a mi sie ten utwór nie chce w ogóle odtworzyć! Cholera mnie bierze, bo mam > przecież w komputerze odpowiedni program i nic... Ja nie wiem skąd to wziąć, ale z tego co pamiętam to w Windows Media Playerze też mi się nie otwierało, dopiero przez QuickTime, próbowałaś tak? Odpowiedz Link Zgłoś