janek0 29.03.03, 12:46 zapuściłem sobie własnie wiadomą składankę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nefil Re: aaaa ! 29.03.03, 13:34 Sarah Brightman i Cardigans rulez! Plyte dawkuje sobie w ilosci 2 utwory na godzine, bo boje sie o swoje zdrowie psychiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: aaaa ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 14:04 Co jest do cholery! Ja dostałam inną płytę( z teledyskami). Widzę, że tradycją dla niektórych stało się olewanie mnie. BTW: kochani, w dzisiejszej GW jest artykuł o najfajniejszej dzielnicy w Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: aaaa ! IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 29.03.03, 14:30 Gość portalu: nikka napisał(a): > Co jest do cholery! Ja dostałam inną płytę( z teledyskami). Widzę, że tradycją > dla niektórych stało się olewanie mnie. > BTW: kochani, w dzisiejszej GW jest artykuł o najfajniejszej dzielnicy w > Łodzi Chodzi o Bałuty jak mniemam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: aaaa ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 14:57 retsat hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
vulture do różnych 29.03.03, 21:38 Nikka: masz teledyski, których NIKT INNY nie dostał, a składankę Ci mogę podrzucić w tygodniu. Do Janka, Nefila i reszty: wiedziałem, że się wam spodoba. A słyszeliście nowe The Bangles? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: do różnych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 21:47 Vulturku, ja żartuję przecież Tak! Tak! Umów się z ziomalką na piwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: do różnych IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 21:54 To chodź pan na czat! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: aaaa ! 31.03.03, 09:23 Mnie też wykoleił Ozzy....no i A-teens z Alice Cooperem.....na szczęscie do toalety miałem blisko i się nie posikałem...... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefil Re: aaaa ! IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 31.03.03, 10:53 gregkor napisał: > Mnie też wykoleił Ozzy....no i A-teens z Alice Cooperem.....na szczęscie do > toalety miałem blisko i się nie posikałem...... A Twoja plytka Gregkor bardzo zacna- Dziex! Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: aaaa ! 31.03.03, 10:55 Gość portalu: nefil napisał(a): > gregkor napisał: > > > Mnie też wykoleił Ozzy....no i A-teens z Alice Cooperem.....na szczęscie d > o > > toalety miałem blisko i się nie posikałem...... > A Twoja plytka Gregkor bardzo zacna- Dziex! Dzięki i jak zwykle polecam się na przyszłość.....a które kawałki Ci się spodobały..? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: aaaa ! 31.03.03, 10:54 gregkor napisał: > na szczęscie do > toalety miałem blisko i się nie posikałem...... No brawo, dzielny chłopak. Widać, że to już nie Twoje pierwsza składanka od Vulture. Mnie żal ścisnął za serce przy Edith Piaf (umpa umpa umpa), no a Bonnie Tyler...o matko. Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: aaaa ! 31.03.03, 10:57 madee1 napisała: > gregkor napisał: > > > na szczęscie do > > toalety miałem blisko i się nie posikałem...... > > No brawo, dzielny chłopak. Widać, że to już nie Twoje pierwsza składanka od > Vulture. Mnie żal ścisnął za serce przy Edith Piaf (umpa umpa umpa), no a > Bonnie Tyler...o matko. O madee jednak żyjesz to zdzierzyłaś moja składankę.. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
madee1 Re: aaaa ! 31.03.03, 11:00 gregkor napisał: > O madee jednak żyjesz to zdzierzyłaś moja składankę.. Myłam przy niej okna w sobotę, bardzo miło było... Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: aaaa ! 31.03.03, 11:04 madee1 napisała: > gregkor napisał: > > > O madee jednak żyjesz to zdzierzyłaś moja składankę.. > > Myłam przy niej okna w sobotę, bardzo miło było... > Dobrze, że nie wypadłaś przez okno....... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Do Janka... 31.03.03, 15:54 Właśnie przesłuchałem płytkę od Ciebie... Skąd Ty to wziąłeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
gregkor Re: Do Janka... 31.03.03, 16:06 vulture napisał: > Właśnie przesłuchałem płytkę od Ciebie... Skąd Ty to wziąłeś??? A co to za składanka? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Do Janka... 31.03.03, 16:10 Hmm... taka awangarda )) A teraz leci "Vulture's Dream"- właśnie przywaliłem głową w biurko po Sugar Ray. "Ain't No Sunshine" w porządku i na razie jestem w trakcie "Dirty Love". Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Do Janka... 31.03.03, 16:11 ma się swoje dojścia ;^] zespół się nazywa "Towarzystwo przyjaciół A. G. Bella" w składzie Z. Wierchowski - śpiew J. Rudziński - gitara solowa W. Hejna - gitara akustycbza J. chłopek - gitara basowa W. Tyl - syntezatory A. Krawczyk - perkusja Autorem tekstów (najważniejszy element płyty, hehe) jest Z. Wierzchowski Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Do Janka... 31.03.03, 16:39 To jest przeawangardowe, niszowe i w ogóle... chyba dostając tę płytę, miałem podobną satysfakcję, co parę lat temu, kiedy udało mi się kupić kasetę Moniki Borys. Odpowiedz Link Zgłoś
janek0 Re: Do Janka... 31.03.03, 17:08 raaany, jeśli takie dobre jak monika borys, to się tylko mogę cieszyć ;-] Odpowiedz Link Zgłoś