Dodaj do ulubionych

LESZCZYŃSKI HARDCORE!!!

IP: *.kromera.k.pl 01.04.03, 20:33
Słyszeliście o tekście Leszczyńskiego, który nagrał piosenke, w której
nazywa Gazetę - cytuję - szmatą, kurwą i sprzedajna dziwką i sugeruje jej,
zeby, hmmm, szła sie pierdolić???? Właśnie przed chwilą z tekstu zaśmiewał
sie Hołdys na MTV Classic.
Obserwuj wątek
    • foxy21 Re: LESZCZYŃSKI HARDCORE!!! 02.04.03, 11:11
      wirtualnemedia.pl tez o tym pisza, niezle, niezle
      • Gość: zuzica Re: LESZCZYŃSKI HARDCORE!!! IP: 217.153.39.* 02.04.03, 11:45
        tak, Leszczynski dal niezlewink
        ale co innego mnie zastanawia: co powodowalo Holdysem ze zdecydowal sie jednak
        na publikacje tego kawalka. przeciez, jak sam mowi, do tej pory nie ulegal
        namowom bo nieszczenie ludzi nie jest jego celem
        • Gość: Drugas Re: LESZCZYŃSKI HARDCORE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.03, 14:22
          Hołdys powiedział, że nie uznał to za bardzo ciekawe wydarzenie, poza tym
          stwierdził, że skoro Leszcz już nie pracuje w GW, to mu nie zaszkodzi.
          A swoją drogą...odejść z godnością nie każdy potrafi...
          • Gość: xesbeth Re: LESZCZYŃSKI HARDCORE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 02.04.03, 18:38
            Nie to, żeby R.L. był moim idolem, ale on tę piosenkę napisał PRZED podjęciem
            pracy w Wyborczej. A Hołdys sobie towar przetrzymał i upublicznił teraz, ot co.

Hyunday górą!!!!!!!!
            • Gość: bleble Re: LESZCZYŃSKI HARDCORE!!! IP: *.visp.energis.pl 02.04.03, 19:22
              holdys nic nie przetrzymal tylko nie chcial czlowieka pozbawiac pracy. a teraz
              mogl to puscic bez szkody dla leszcza kiedy go wywalili z wyborczej. leszcz
              ktory pomiatal polskimi artystami, nosowska, piaskiem i ja sie teraz holdysowi
              nie dziwie nic a nic, ze go zrownal z gleba. zreszta leszcz sam sie zrownal bo
              holdys nawet tego nie skomentowal tylko puscil jedna zwrotke.
              a na reklame mam nowe haslo:

hyundai to do dupy auto
              bym się zesrał gdybym miał to

• Gość: xesbeth Re: LESZCZYŃSKI HARDCORE!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.04.03, 11:20
                hasło wulgarne, ale śmieszne jest
            • Gość: Drugas Re: LESZCZYŃSKI HARDCORE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.03, 14:53
              i to jeszcze gorzej o Leszczyńskim świadczy, że napisał to PRZED!!!!
    • munky Re: LESZCZYŃSKI HARDCORE!!! 02.04.03, 18:57
      super, super.....
      może pan ex-Redaktor dostanie w przyszłym roku Fryderyka....
      • Gość: Withnail Re: LESZCZYŃSKI HARDCORE!!! IP: 217.96.75.* 02.04.03, 19:29
        munky napisał:

> super, super.....
        > może pan ex-Redaktor dostanie w przyszłym roku Fryderyka....
        Jesli "Baska" wygrala to pan RL tez moze. A co tam.
    • aric Re: LESZCZYŃSKI HARDCORE!!! 03.04.03, 11:42
      Nie wiem o co wam chodzi, bardzo fajny inaczej tekst. Zawsze uważałem
      Leszczynskiego za przerost formy nad treścią. Teraz potwierdziłem swoje
      przekonania. Brawo Leszczu, życie jest krótkie, wsiadaj w Hjundaja i pomykaj
      grac imprezę <skrecz> <skrecz> jo, mada faka.smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka