theologie 21.12.06, 14:24 hej, czy jazz forum przyjmuje recenzje plyt?wylalam im 2 recenzje 2 tyg temu i zero odzewu, mogliby chociaz odpiac, ze sie nie nadają.Myslicie, ze warto tam zatelefonowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jazzpunk Re: jazz forum 21.12.06, 15:38 Zadzwoń i poproś pana Krystiana albo pana Tomasza. Ten pierwszy to wyjątkowo kompetentny krytyk jazzowy. Oto dwie perełki z jego przebogatej twórczości: Czarni muzycy wymyślili jazz, a biali go potem rozwinęli John Coltrane wymyślił nową religię Odpowiedz Link Zgłoś
theologie Re: jazz forum 21.12.06, 17:34 żartujesz? zadzwonię...jasne..najwyżej powiedzą mi , że jestem beztalenciem dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: jazz forum 22.12.06, 01:06 theologie napisał: > żartujesz? zadzwonię...jasne..najwyżej powiedzą mi , że jestem beztalenciem > dzięki! Zartujesz? nie dzwon...szkoda kasy...jestes beztalenciem,mr. jazzbaky1 Pozdrawiam Elvin tez Cie pozdrawia... Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: jazz forum 22.12.06, 01:13 oczywiscie,jesli sie myle i theologie nie jest jazzbakym (pod jednym z tysiaca nickow),to serdecznie pszepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
theologie Re: jazz forum 22.12.06, 03:41 nie, jestem z krakowa i mam tylko jeden nicka propos gdzie jeszcze mozna wysylac recenzje jazzowe? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzbaky1 faraon 22.12.06, 08:39 Pisanie i wysyłanie recenzji do jakiegoś szmatławca leży poniżej poziomu moich zainteresowań. Nick "theologie" nie jest mój, przysięgam. Taśmy gotowe do wysyłki. Odezwij się. Pozdr. Elvin. Odpowiedz Link Zgłoś
tabulatura Re: faraon 22.12.06, 19:31 Do Diapazonu - tam raczej z przyjemnością Ci przyjmą Odpowiedz Link Zgłoś
theologie Re: faraon 26.12.06, 22:44 wiem, juz mnie przyjeli...ale wciaz nie odpuszczam jazz forum Odpowiedz Link Zgłoś
pharoah Re: faraon 26.12.06, 23:48 Z tym beztalenciem i jazzbakym1 to byl oczywiscie zart... z nudow...Jakas mania przesladowcza,czy co? Myslalem,ze theologie to jb1...Mylilem sie...jb1 nigdy nie napisalby nic do jazz forum...On pisze tylko na tym forum i tylko pod swoim nickiemWszystkich zainteresowanych pszepraszam...wprowadzilem male zamieszanie...a do Jazz Forum proponuje wyslac ankiete jazz top(zamiast recenzji) trzeba tylko kupic ostatni numer pisma...wygrac mozna od nich plyte nastepnie posluchac...napisac recenzje...wyslac im...a pozniej...kto wie...kto wie...moze wydrukujapozdr. P.S. theologie-bardzo fajny nick... Odpowiedz Link Zgłoś