Dodaj do ulubionych

jazz forum

21.12.06, 14:24
hej, czy jazz forum przyjmuje recenzje plyt?wylalam im 2 recenzje 2 tyg temu
i zero odzewu, mogliby chociaz odpiac, ze sie nie nadają.Myslicie, ze warto
tam zatelefonowac?
Obserwuj wątek
    • jazzpunk Re: jazz forum 21.12.06, 15:38
      Zadzwoń i poproś pana Krystiana albo pana Tomasza. Ten pierwszy to wyjątkowo
      kompetentny krytyk jazzowy. Oto dwie perełki z jego przebogatej twórczości:

Czarni muzycy wymyślili jazz, a biali go potem rozwinęli

John Coltrane wymyślił nową religię
      smile
      • theologie Re: jazz forum 21.12.06, 17:34
        żartujesz? zadzwonię...jasne..najwyżej powiedzą mi , że jestem beztalenciemwink
        dzięki!
        • pharoah Re: jazz forum 22.12.06, 01:06
          theologie napisał:

> żartujesz? zadzwonię...jasne..najwyżej powiedzą mi , że jestem beztalenciemwink
          > dzięki!
          Zartujesz? nie dzwon...szkoda kasy...jestes beztalenciem,mr. jazzbaky1smile
          Pozdrawiamsmile Elvin tez Cie pozdrawiasmile...
          • pharoah Re: jazz forum 22.12.06, 01:13
            oczywiscie,jesli sie myle i theologie nie jest jazzbakym (pod jednym z tysiaca
            nickow),to serdecznie pszepraszamsmile
            • theologie Re: jazz forum 22.12.06, 03:41
              nie, jestem z krakowa i mam tylko jeden nickwinka propos gdzie jeszcze mozna
              wysylac recenzje jazzowe?
              • blakey Re: jazz forum 22.12.06, 08:34
                Kto pisze recenzje? Tylko beztalencia.
                • jazzbaky1 faraon 22.12.06, 08:39
                  Pisanie i wysyłanie recenzji do jakiegoś szmatławca leży poniżej poziomu moich
                  zainteresowań. Nick "theologie" nie jest mój, przysięgam. Taśmy gotowe do
                  wysyłki. Odezwij się. Pozdr. Elvin.
                  • tabulatura Re: faraon 22.12.06, 19:31
                    Do Diapazonu - tam raczej z przyjemnością Ci przyjmą smile
                    • theologie Re: faraon 26.12.06, 22:44
                      wiem, juz mnie przyjeli...ale wciaz nie odpuszczam jazz forum
                      • pharoah Re: faraon 26.12.06, 23:48
                        Z tym beztalenciem i jazzbakym1 to byl oczywiscie zart...smile z nudow...smileJakas
                        mania przesladowcza,czy co? Myslalem,ze theologie to jb1...Mylilem sie...jb1
                        nigdy nie napisalby nic do jazz forum...On pisze tylko na tym forum i tylko pod
                        swoim nickiemsmileWszystkich zainteresowanych pszepraszam...wprowadzilem male
                        zamieszanie...a do Jazz Forum proponuje wyslac ankiete jazz top(zamiast
                        recenzji) trzeba tylko kupic ostatni numer pisma...wygrac mozna od nich plytesmile
                        nastepnie posluchac...napisac recenzje...wyslac im...a pozniej...kto wie...kto
                        wie...smilemoze wydrukujasmilepozdr.smile
                        P.S. theologie-bardzo fajny nick...smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka