Dodaj do ulubionych

Chylińska w "Vivie!"

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 17:22
Nawet ładnie wyszła, nie sądzicie?

Pozdroofky

Misia
Obserwuj wątek
    • clio4 Re: Chylińska w 14.07.02, 15:13
      AGA W OGOLE JEST BARDZO LADNA-JAK KTOS JA WIDZIAL NA ZYWCA - TEN WIE!!!
      • Gość: Marcel Czemu ona taka blada? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 18:03
        Przydałoby się Agnieszce trochę karotenu.
      • swinka Re: Chylińska w 17.07.02, 13:56
        clio4 napisała:

> AGA W OGOLE JEST BARDZO LADNA-JAK KTOS JA WIDZIAL NA ZYWCA - TEN WIE!!!

taaa.... 'na zywca' to ona jest na pewno ładna, potwierdzi to ten brudny
        przypadkowy kierowca, który ją brał w samochodzie - 'na żywca'!! zresztą sama
        Chylinska o tym mówi w tym artykule w VIVIE, i o innych rzeczach tez mówi....
        poczytaj fanko Chylińskiej, poczytaj...
        • vulture AGA NA ŻYWCA 17.07.02, 13:58
          Ja to Agę mogę tylko po "Żywcu" oglądać, a najchętniej po kilku.
          • clio4 Re: vulture 20.07.02, 15:39
            vulture napisał:

> Ja to Agę mogę tylko po "Żywcu" oglądać, a najchętniej po kilku.

Moze wlasnie dlatego masz stępiony umysl, bo pijesz za mocne piwo!?!
            • vulture % 20.07.02, 16:07
              Ja mam bardzo mocną głowę, a Chylińska na trzeźwo jest nie do zniesienia.
        • clio4 Re: swinka 20.07.02, 15:38
          swinka napisała:

> clio4 napisała:
          >
          > > AGA W OGOLE JEST BARDZO LADNA-JAK KTOS JA WIDZIAL NA ZYWCA - TEN WIE!!!
          >
          > taaa.... 'na zywca' to ona jest na pewno ładna, potwierdzi to ten brudny
          > przypadkowy kierowca, który ją brał w samochodzie - 'na żywca'!! zresztą sama
          > Chylinska o tym mówi w tym artykule w VIVIE, i o innych rzeczach tez mówi....
          > poczytaj fanko Chylińskiej, poczytaj...
          >

Czy jesli sie czlowiek zmieni na lepsze - to juz nie mozna dac mu szansy? Tylko
          trzeba caly czas potepiac i wypominac przeszlosc. TO JUZ STARE DZIEJE(o tym Aga
          tez wspominala w VIVIE-czytalas czy wolalas ominac...?)!!! Trzeba miec odwage i
          osobowosc(byc szczerym w stosunku do fanow i innych ludzi), by sie do tego (do
          bledow mlodosci)przyznac!!! Ja nie patrze w przeszlosc-zmienila sie na korzysc
          i to sie dla mnie liczy!

• Gość: Ćma Re: Chylińska w IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 14.07.02, 23:41
      tak... aga jest bardzo ładna. Ma niesamowicie ładne rysy twarzysmile
      • Gość: alissa19.. Re: Chylińska w IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.02, 20:56
        taaaaaa...ma taki slowianski,subtelny typ urody,o!podobny troche do tego
        przystojniaka Mansona czy cuś.sama slodycz.
    • vulture Re: Chylińska w 15.07.02, 22:43
      Tak, Aga jest bardzo ładna- przypomina nieco Marlene Dietrich, zwłaszcza w
      obecnym stadium.
      • bukowski27 chylinska jest ladna? 17.07.02, 13:59
        w ktorym miejscu?
        • vulture Re: chylinska jest ladna? 17.07.02, 14:10
          w każdym calu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka