IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 23:13
Byłem sobie na stronie www.gayga.pl
Obejrzałem parę teledysków starej i nowej ślązaczki. Horrorek. Kiedyś tego
tak nie odbierałem...smile
Obserwuj wątek
    • Gość: Lublinianka Re: Gayga... IP: 87.246.214.* 08.01.07, 13:09
      Oj tak.
    • Gość: BumCykCyk Re: Gayga... IP: *.chello.pl 08.01.07, 13:22
      To ona jeszcze nagrywa???? Myślałem, że wycofała się ładnych parę lat temu...
      juz w końcówce lat 90.tych jako MC Diva była nadzwyczaj żałosna, a teraz to już
      chyba słynne video "Thriller" M. Jacksona wysiada... ona ma 100 lat chyba...
      • Gość: BumCykCyk Jeszcze... IP: *.aster.pl 09.01.07, 15:26
        wszedłem na te stronę! buhahahahaha szkoda że vulture opuścił to forum, bo
        miałby używanie

Kobieta eksponuje wyłącznie swoje zdjęcia sprzed ćwierćwiecza, w mp3 śpiewa
        zawodzącym głosem przestarej baby, no a teksty jak zwykle ma powalające

"zamieszkamy w filiżance
        będziesz patrzył, jak ja tańczę"

buhahaha
        • Gość: kosaNova Re: Jeszcze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 00:14
          Ja bym tak nie potępiał śpiewactwa pani Gaygi. Ona miała swoje zasługi w
          krzewieniu mazowiecko-śląskiego zbliżenia. Jej mąż - menago pełną gębą - nie
          wychodził z budynku TVP w W-wie błądząc wzrokiem po wszystkich, którzy mogliby
          zaprezentować jakiś teledysk tej artystki.Ona miała w sobie coś taskiego
          magnetycznego.Nie można było wzroku oderwać i stąd problemy z wysłuchaniem
          (obiektywnym) - jej piosenek.Jej córką jest niejaka Doda a synem - Waldemar
          Kocoń skrzyżowany z Edwardem Hulewiczem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka