Gość: manequin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 23:13 Byłem sobie na stronie www.gayga.pl Obejrzałem parę teledysków starej i nowej ślązaczki. Horrorek. Kiedyś tego tak nie odbierałem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BumCykCyk Re: Gayga... IP: *.chello.pl 08.01.07, 13:22 To ona jeszcze nagrywa???? Myślałem, że wycofała się ładnych parę lat temu... juz w końcówce lat 90.tych jako MC Diva była nadzwyczaj żałosna, a teraz to już chyba słynne video "Thriller" M. Jacksona wysiada... ona ma 100 lat chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BumCykCyk Jeszcze... IP: *.aster.pl 09.01.07, 15:26 wszedłem na te stronę! buhahahahaha szkoda że vulture opuścił to forum, bo miałby używanie Kobieta eksponuje wyłącznie swoje zdjęcia sprzed ćwierćwiecza, w mp3 śpiewa zawodzącym głosem przestarej baby, no a teksty jak zwykle ma powalające "zamieszkamy w filiżance będziesz patrzył, jak ja tańczę" buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosaNova Re: Jeszcze... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 00:14 Ja bym tak nie potępiał śpiewactwa pani Gaygi. Ona miała swoje zasługi w krzewieniu mazowiecko-śląskiego zbliżenia. Jej mąż - menago pełną gębą - nie wychodził z budynku TVP w W-wie błądząc wzrokiem po wszystkich, którzy mogliby zaprezentować jakiś teledysk tej artystki.Ona miała w sobie coś taskiego magnetycznego.Nie można było wzroku oderwać i stąd problemy z wysłuchaniem (obiektywnym) - jej piosenek.Jej córką jest niejaka Doda a synem - Waldemar Kocoń skrzyżowany z Edwardem Hulewiczem. Odpowiedz Link Zgłoś