Gość: frt IP: *.law.uj.edu.pl 28.10.03, 17:33 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Foxy Re: GAYGA - ktoś pamięta??? IP: *.int.pl 28.10.03, 21:32 Szewczyk wygrzebal ja ostanio z jakiegos bardzo zakurzonego magazynu, szkoda czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tereska Re: GAYGA - ktoś pamięta??? IP: 81.210.88.* 28.10.03, 23:15 Ja pamiętam, taka śląska pseudopunkowa baba bez kompleksów.A ten jej imidż, a te wideoklipy...miodzio. Pamietam taki utwór "Mały książę", niesamowity... Odpowiedz Link Zgłoś
teddy4 Re: GAYGA - ktoś pamięta??? 29.10.03, 01:12 Gość portalu: frt napisał(a): Niestety, tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co jest znamienne ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 01:14 pierwszy polski gay idol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: ??? IP: *.int.pl 29.10.03, 20:32 A to na podstawie jakis badan srodowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: GAYGA - ktoś pamięta??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.03, 11:31 I grał z nią zespół o nazwie PROROK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BumCykCyk Re: GAYGA - ktoś pamięta??? IP: *.acn.pl 29.10.03, 18:15 Potrawa dla smakoszy jedzona już kilka razy na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: GAYGA - ktoś pamięta??? 31.10.03, 21:17 Krystyna Stolarska, zaczynała karierę w łódzkiej grupie wokalnej Pro Contra w latach siedemdziesiątych. Potem w latach osiemdziesiątych nagrała z grupą Din album "Gayga i Din". Sprofanowała też piosenkę Tadeusza Nalepy (nagraną z Izabelą Trojanowską na album "Pożegnalny cyrk") "Graj nie żałuj strun". W latach 90-tych straszyła jako MC Diva w programach discopolowodance'owych. Halloween to dobra okazja by przypomnieć sobie o tej wybitnej artystce.] Czy ktoś pamięta Annę B.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BumCykCyk Re: GAYGA - ktoś pamięta??? IP: *.acn.pl 31.10.03, 22:26 No to z racji Halloweenu może pośpiewamy sobie któryś z kawałków? "Antything You Want" (głos męski-wprowadzenie) Wiesz, że nie codzień zdarza się coś tak dzikiego Dzień mija niejako po prostu nuda Ale czasami... posłuchaj jednej z takich historii (Mc Diva) uuuuuuu uuuuuuu uuuuuuu anything you want uuuuuu uuuuuu uuuuuuu (głos męski) Autobus ciągnął się jak flaki w oleju Że dojadę straciłem już nadzieję Gdy nagle ona wskoczyła do środka Myślałem że chyba zwariuję Blond włosy usta leciutko wilgotne Nogi aż do samego końca Już chciałem zacząc szczerą rozmowę Gdy ona szepnęła... (Mc Diva) Antyhing you want Dziś będziesz miał Dostaniesz wszystko Co będziesz chciał Antything you want Dziś będziesz miał Nie powstrzyma mnie naprawdę Nie powstrzyma mnie naprawdę nic (głos męski) Jej piersi ostre jak fiński nóż Na jej biodra spojrzałem - wiedziałem już Nie mogę tak stać, nie mogę tak żyć Zacząłem powoli za nią iść Odwróciła się do mnie i wskazała dom Gdzie neon hotelu się tlił A kiedy portier dał nam klucz Ona znów wyszeptała mi (dramatyczna przejściówka instrumentalna) (Mc Diva) Antyhing you want Dziś będziesz miał Dostaniesz wszystko Co będziesz chciał Antything you want Dziś będziesz miał Nie powstrzyma mnie naprawdę Nie powstrzyma mnie naprawdę nic ( 3 x na zejście) PS. Płytę kupiłem na wyprzedaży za 5,90 zł i nie żałuję! Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: GAYGA - ktoś pamięta??? 31.10.03, 22:36 Gość portalu: BumCykCyk napisał(a): > PS. Płytę kupiłem na wyprzedaży za 5,90 zł i nie żałuję! Uwazam, ze w Halloween powinna obowiazywac prohibicja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: GAYGA - ktoś pamięta??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 22:38 Ona chyba miała taki przebój "Ja ruchomy cel" taki pseudorockowy)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BumCykCyk Re: GAYGA - ktoś pamięta??? IP: *.acn.pl 31.10.03, 22:48 Cholera dawno nie słuchałem tej płyty, ale jak ją teraz przesłuchuję, to są jeszcze lepsze kawałki, w sam raz na Halloween np. "Moje ciało" (warunek - trzeba kojarzyć jak artystka wygląda (Mc Diva) moje ciało z gumy jest moje ciało to sam sex moje ciało moje ciało cała płonę (Chór męski) hej hej hej hej buuuuuu Oj chyba rzeczywiście złamię prohibicję, bo pod te wspaniałości wypada sobie golnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vulture Re: GAYGA - ktoś pamięta??? IP: *.chomiczowka.net.pl 31.10.03, 22:54 Uważam, że w Halloween oraz we wszystkie pozostałe dni w roku powinno się zabronić odkopywania Gaygi. I MC Divy też. Odpowiedz Link Zgłoś