Gość: Jack IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 07.04.03, 19:18 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmak31 Re: Idziemy na czat Sisters? n/t 07.04.03, 19:23 Oj, Jack, pogadalabym z Toba nie tylko o Sisters , ale nie mam wejscia na czat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Idziemy na czat Sisters? n/t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 19:26 Sorry, bo ja trochę nieprzytomna. Gdzie ten czat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Idziemy na czat Sisters? n/t IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 07.04.03, 19:35 Czat na onecie - ale on jakiś beznadziejny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Idziemy na czat Sisters? n/t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 19:39 To idę poczatować. Ale mogliby Dra Awalansza zaprosić, a nie tam Eldritcha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Idziemy na czat Sisters? n/t IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 07.04.03, 19:44 Choć nikka ale nie wiem czy się odnajdziemy bo jest już 208 osób... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Idziemy na czat Sisters? n/t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 19:45 Wysłałam pozdrowienia dla Doktora, ale chyba mnie olano ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Idziemy na czat Sisters? n/t 07.04.03, 19:28 pizmak31 napisała: > Oj, Jack, pogadalabym z Toba nie tylko o Sisters , ale nie mam wejscia na czat. E tam, na pewno masz, musisz się tylko postarać, może poproś kogoś o jakąś podpowiedź albo co ) A jak nie to se zrobimy czat całonocny z piątku na sobotę ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: Idziemy na czat Sisters? n/t IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 07.04.03, 20:04 I po czacie - było ponad 270 uczestników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Idziemy na czat Sisters? n/t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 20:07 Eee kiszka. Andrew łysy i nie zauważyłam żeby szczególnie odpowiadał na pytania. I co to za czat półgodzinny!!! SIC! Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: Idziemy na czat Sisters? n/t 07.04.03, 20:19 Gość portalu: nikka napisał(a): > Eee kiszka. Andrew łysy i nie zauważyłam żeby szczególnie odpowiadał na > pytania. I co to za czat półgodzinny!!! SIC! No właśnie, Dr Avalanche na naszym gazetowym wypowiadał się zdecydowanie ciekawiej i dłużej zostawał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Ba! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 20:22 I miał wiele twarzy )) Ale to cały doktór ))))))))))- wygadany i uroczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgentCooper Re: Ba! IP: *.orasoft.net.pl 07.04.03, 20:50 bo to jest doktor pediatra Jutro po koncercie mozna pochatowac...bedzie sie dzialo, oj bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: E, tam! 07.04.03, 20:59 Dajcie spokoj z Eldtrichem! Jutro na portalu Gazety na czacie (10:00) bedzie Anitka Lipnicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: E, tam! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 21:02 Co się awanturuje! Ja tylko chciałam zauważyć, że Endrju jakiś niezbyt kontaktowy był Odpowiedz Link Zgłoś
nefil Re: E, tam! 07.04.03, 21:09 Gość portalu: nikka napisał(a): > Co się awanturuje! Ja tylko chciałam zauważyć, że Endrju jakiś niezbyt > kontaktowy był Nikkusiu, no co Ty przecie ja calkiem powaznie! Eldtrich to przebrzmialy dinozaur, za to Anitka duzo wie o zyciu, bo wiele juz doswaidczyla mimo krotkiego zywota Nie bierz moich postow zbyt osobiscie Odpowiedz Link Zgłoś