Dodaj do ulubionych

Idziemy na czat Sisters? n/t

IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 07.04.03, 19:18
Obserwuj wątek
    • pizmak31 Re: Idziemy na czat Sisters? n/t 07.04.03, 19:23
      Oj, Jack, pogadalabym z Toba nie tylko o Sisters , ale nie mam wejscia na czat.
      • Gość: nikka Re: Idziemy na czat Sisters? n/t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 19:26
        Sorry, bo ja trochę nieprzytomna. Gdzie ten czat?
        • Gość: Jack Re: Idziemy na czat Sisters? n/t IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 07.04.03, 19:35
          Czat na onecie - ale on jakiś beznadziejny...
          • Gość: nikka Re: Idziemy na czat Sisters? n/t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 19:39
            To idę poczatować. Ale mogliby Dra Awalansza zaprosić, a nie tam Eldritcha...
            • Gość: Jack Re: Idziemy na czat Sisters? n/t IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 07.04.03, 19:44
              Choć nikka ale nie wiem czy się odnajdziemy bo jest już 208 osób...
              • Gość: nikka Re: Idziemy na czat Sisters? n/t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 19:45
                Wysłałam pozdrowienia dla Doktora, ale chyba mnie olano smile)))))
      • ilhan Re: Idziemy na czat Sisters? n/t 07.04.03, 19:28
        pizmak31 napisała:

> Oj, Jack, pogadalabym z Toba nie tylko o Sisters , ale nie mam wejscia na
        czat.

E tam, na pewno masz, musisz się tylko postarać, może poproś kogoś o jakąś
        podpowiedź albo co wink)
        A jak nie to se zrobimy czat całonocny z piątku na sobotę smile)
        • Gość: Jack Re: Idziemy na czat Sisters? n/t IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 07.04.03, 20:04
          I po czacie - było ponad 270 uczestników.
          • Gość: nikka Re: Idziemy na czat Sisters? n/t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 20:07
            Eee kiszka. Andrew łysy i nie zauważyłam żeby szczególnie odpowiadał na
            pytania. I co to za czat półgodzinny!!! SIC!
            • ilhan Re: Idziemy na czat Sisters? n/t 07.04.03, 20:19
              Gość portalu: nikka napisał(a):

> Eee kiszka. Andrew łysy i nie zauważyłam żeby szczególnie odpowiadał na
              > pytania. I co to za czat półgodzinny!!! SIC!

No właśnie, Dr Avalanche na naszym gazetowym wypowiadał się zdecydowanie
              ciekawiej i dłużej zostawał.
              • Gość: nikka Ba! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 20:22
                I miał wiele twarzy smile))
                Ale to cały doktór smile))))))))))- wygadany i uroczy
                • Gość: AgentCooper Re: Ba! IP: *.orasoft.net.pl 07.04.03, 20:50
                  bo to jest doktor pediatra smile Jutro po koncercie mozna pochatowac...bedzie sie
                  dzialo, oj bedzie...
                  • nefil Re: E, tam! 07.04.03, 20:59
                    Dajcie spokoj z Eldtrichem! Jutro na portalu Gazety na czacie (10:00) bedzie
                    Anitka Lipnicka.
                    • Gość: nikka Re: E, tam! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 21:02
                      Co się awanturuje! Ja tylko chciałam zauważyć, że Endrju jakiś niezbyt
                      kontaktowy był tongue_out
                      • nefil Re: E, tam! 07.04.03, 21:09
                        Gość portalu: nikka napisał(a):

> Co się awanturuje! Ja tylko chciałam zauważyć, że Endrju jakiś niezbyt
                        > kontaktowy był tongue_out
                        Nikkusiu, no co Ty przecie ja calkiem powaznie! Eldtrich to przebrzmialy
                        dinozaur, za to Anitka duzo wie o zyciu, bo wiele juz doswaidczyla mimo
                        krotkiego zywota wink
                        Nie bierz moich postow zbyt osobiscie smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka